No pokial je mazlenie zneužitim bez sexu tak potom by som mal dostat doživotie...
http://www.sme.sk/c/6946023/knaza-obvinili-zo-sexualneho-zneuzivania-skolacky.html
"Podľa informácií Nového času farár priznal citovú náklonnosť k dievčaťu a posielanie SMS správ.
Priznal aj jej objatie, pohladkanie po vlasoch a dotyk na jej bokoch."
Aj keby to bolo motivovane sexualnym pudom sexu nedošlo.
A neobstoji ani umysel že to bolo zneužitie na nejakej psychykej urovne.
Čital som tu dost o naboženstve tak neviem či je to spôsobene nemožnost mat ženu alebo zakaz masturbacie.
A či je zneužitie u nich považovane za rovnaky čin ako masturbacia...
EDIT :
Podla denika novy čas udajne malo dôjst nejakym sexualnym praktikam.
http://www.cas.sk/clanok/261292/skandal-knaza-pavla-obvinili-zo-sexualneho-zneuzivania-skolacky.html
"Podľa polície je kňaz podozrivý, že po omši v kostole volal dievčatko na faru a tam ju mal bozkávať "francúzskymi bozkami", chytať ju za boky, pokúšal sa jej rozopnúť zips na mikine, chytal ju za koleno a začal bozkávať. Dievčatku mobilom písal SMS správy, že ju ľúbi a naliehal na ňu, aby prišla za ním. Keď raz školáčka bola za farárom v spálni, ten jej mal vyhrnúť tričko a začal jej ohmatávať prsia a zadok. Inokedy sa mal podobným spôsobom k dievčatku správať v sakristii."
"Podľa informácií, ktoré zistil Čas.sk, farár priznal citovú náklonnosť k dievčaťu, posielanie SMS správ. Priznal aj jej objatie, pohladkanie po vlasoch a dotyk na jej bokoch. Povedal, že pôjde za predstaveným, a ak bude potrebné, pôjde aj preč. "Už o tom nechcem hovoriť. Uvidíme, ako rozhodne súd!" povedal pre Čas.sk obvinený kňaz v závere rozhovoru. Podľa znalca z odboru psychológia sa u obvineného kňaza vyskytujú príznaky pedofílie!"
Kňaza obvinili zo sexuálneho zneužívania školáčky
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Kňaza obvinili zo sexuálneho zneužívania školáčky
Prosim vysvetlite mi niekto, čo sa chápe pod pojmom sexuálne zneužitie/zneužívanie...
To znamená, že keď pohladím svoje dievčatko po vláskoch, chytím ju za boky alebo keď jej napíšem sms že ju ľúbim a prídu mi na to..pojdem do basy na 7-12 rokov? Prečo? Prečo keď k sexu vobec nedošlo? Prečo keď som nič zlé nespravil?
Mne to pripadá ako keby nas ľudia chceli úplne vytlačiť z ludskej existencie. Ako keby sme vobec neboli ľudia s citmi, so žiadnymi možnostami. Ako keby sme nemali právo žiť a ani trošku sa takouto formou uspokojiť.
To znamená, že keď pohladím svoje dievčatko po vláskoch, chytím ju za boky alebo keď jej napíšem sms že ju ľúbim a prídu mi na to..pojdem do basy na 7-12 rokov? Prečo? Prečo keď k sexu vobec nedošlo? Prečo keď som nič zlé nespravil?
Mne to pripadá ako keby nas ľudia chceli úplne vytlačiť z ludskej existencie. Ako keby sme vobec neboli ľudia s citmi, so žiadnymi možnostami. Ako keby sme nemali právo žiť a ani trošku sa takouto formou uspokojiť.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
No když ji budeš osahávat na prsou a zadku, tak už to podle práva je pohlavní styk (a myslím, že celkem oprávněně).
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Pohlavní styk to rozhodně není, ale může to být pohlavní zneužití. A to osahávání na prsou u dětí, co žádná prsa nemají je podle mě taky blbost. A ani hlazení po zadku memusí být nic sexuálního..
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/77917-zvraceny-knez-radil-holcicku-11-zneuzival-primo-v-kostele/
Jedná se tedy o tři tisíce případů kněží pedofilů?
Nebylo by správné to tak označit. Můžeme říci, že víceméně 60% případů se týká aktů tzv. efebofilie, tedy sexuální přitažlivost k nezletilým a téhož pohlaví, 30% případů se týkalo heterosexuálních vztahů a 10% vlastní pedofilie, tedy přitažlivosti k dětem v předpubertálním věku. Případů kněží, obviněných z pedofilie ve vlastním slova smyslu, je tedy za posledních devět let kolem 300. Samozřejmě, je jich mnoho, ale je třeba uznat, že fenomén není tak rozsáhlý, jak by se mohlo zdát.
Jedná se tedy o tři tisíce případů kněží pedofilů?
Nebylo by správné to tak označit. Můžeme říci, že víceméně 60% případů se týká aktů tzv. efebofilie, tedy sexuální přitažlivost k nezletilým a téhož pohlaví, 30% případů se týkalo heterosexuálních vztahů a 10% vlastní pedofilie, tedy přitažlivosti k dětem v předpubertálním věku. Případů kněží, obviněných z pedofilie ve vlastním slova smyslu, je tedy za posledních devět let kolem 300. Samozřejmě, je jich mnoho, ale je třeba uznat, že fenomén není tak rozsáhlý, jak by se mohlo zdát.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Aktů efebofilie? To je co za nesmyslný termín? Jak může být přitažlivost aktem? Asi to bylo aktů s dospívajícími. U nichž ovšem pachatelé nemusí být zaměřeni na dospívající. Nebo že by to byly akty spáchány efebofily?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
A jak se nám kauza dovyvinula?
--> Kňaz vyviazol zo sexuálneho zneužívania s podmienkou, jeho obeť čelí útokom! (zivot.azet.sk)
A komentáře:
--> Pedofil patrí do ústavu, nie do kostola (nicholsonova.blog.sme.sk)
Zajímavá je diskuze zejména u druhého z odkazů.
--> Kňaz vyviazol zo sexuálneho zneužívania s podmienkou, jeho obeť čelí útokom! (zivot.azet.sk)
A komentáře:
--> Pedofil patrí do ústavu, nie do kostola (nicholsonova.blog.sme.sk)
Zajímavá je diskuze zejména u druhého z odkazů.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
azet.sk: Kňaz vyviazol zo sexuálneho zneužívania s podmienko
Kňaz vyviazol zo sexuálneho zneužívania s podmienkou, jeho obeť čelí útokom!
http://zivot.azet.sk/clanok/19281/knaz-vyviazol-zo-sexualneho-zneuzivania-s-podmienkou-jeho-obet-celi-utokom
"Kňaz na polícii ani pred súdom nevypovedal, počas pojednávania vo svojej záverečnej reči uviedol, že je nevinný. Renomovaný súdny znalec však konštatoval, že kňaz trpí pedofíliou."
"Trval na tom, že obžalovaný je nevinný a jeho konanie môže byť posudzované maximálne ako priestupok. Tomuto však protirečí znalecký posudok, podľa ktorého „v prípade Pavla K. sú prítomné príznaky sexuálnej úchylky v zmysle pedofílie“."
Autorka má, zdá se, dojem, že posudek dokládající pedofilii slouží jako důkaz viny. Zkusil jsem použít formulář "Našli ste v článku chybu?", jsem zvědavý, zda se dočkám reakce.
http://zivot.azet.sk/clanok/19281/knaz-vyviazol-zo-sexualneho-zneuzivania-s-podmienkou-jeho-obet-celi-utokom
"Kňaz na polícii ani pred súdom nevypovedal, počas pojednávania vo svojej záverečnej reči uviedol, že je nevinný. Renomovaný súdny znalec však konštatoval, že kňaz trpí pedofíliou."
"Trval na tom, že obžalovaný je nevinný a jeho konanie môže byť posudzované maximálne ako priestupok. Tomuto však protirečí znalecký posudok, podľa ktorého „v prípade Pavla K. sú prítomné príznaky sexuálnej úchylky v zmysle pedofílie“."
Autorka má, zdá se, dojem, že posudek dokládající pedofilii slouží jako důkaz viny. Zkusil jsem použít formulář "Našli ste v článku chybu?", jsem zvědavý, zda se dočkám reakce.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 26. 1. 2015, 17:42:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do shodného tématu (Simgi, simgi, sleduj, zda to tu už není... :))
Důvod: Přesunuto do shodného tématu (Simgi, simgi, sleduj, zda to tu už není... :))