http://www.pedofilie-info.cz/anketa-hele-ja-jsem-pedofil/Už je to nějaká doba, kdy jsem se rozhodl vyzkoušet tuto anketu na svých známých, kterým jsem se svěřil. Chtěl jsem jednak získat reflexi o tom, k čemu coming out v mém životě vedl, a zda jsou jeho výsledky kladné či nikoliv. Prostě upřímnou odezvu od svých blízkých, kteří vědí, že jsem pedofil. Zároveň i jim samotným takové otázky snad mohou pomoci urovnat si pár věcí v hlavě. Může to být i ukázka pro veřejnost o názorech lidí, kteří se dostali do přímého kontaktu s pedofilem. Protože vcelku nikdo nemůže dopředu tušit, jestli se někdy v životě neocitne v podobné pozici, jako moji přátelé.
Nedá se vyhnout výtce, že odpovědi na tyto otázky jsou zcela subjektivní a navíc od blízkých přátel pedofila. Ovšem komu jinému se může pedofil svěřit než svým nejbližším a od koho může doufat v odezvu a podporu?
Pokud by se nějakému pedofilovi chtělo anketu vyzkoušet, klidně může podobný mustr mých obecných otázek využít. Jednotlivé coming outové situace jsou uvedeny ve sledu, jak se v mém životě postupně během půl roku v různých rozestupech odehrávaly.
Anketa: Hele, já jsem pedofil
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Anketa: Hele, já jsem pedofil
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Re: Anketa: Hele, já jsem pedofil
Dobrý nápad květáku, jsem zvědavý. No pozitivní ohlasy neovlivňuje jen názor lidí na pedofilie, ale spíše názor lidí na toho konkrétního člověka, tedy na tebe. Tedy to do jisté míry odráží i to, jak tě lidi mají rádi, jak tě vnímají.