Anketa: Hele, já jsem pedofil

Názorové články zpravidla reagující na zprávu v médiích či příspěvek jiné osoby.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Anketa: Hele, já jsem pedofil

Nový příspěvek od Dan »

Už je to nějaká doba, kdy jsem se rozhodl vyzkoušet tuto anketu na svých známých, kterým jsem se svěřil. Chtěl jsem jednak získat reflexi o tom, k čemu coming out v mém životě vedl, a zda jsou jeho výsledky kladné či nikoliv. Prostě upřímnou odezvu od svých blízkých, kteří vědí, že jsem pedofil. Zároveň i jim samotným takové otázky snad mohou pomoci urovnat si pár věcí v hlavě. Může to být i ukázka pro veřejnost o názorech lidí, kteří se dostali do přímého kontaktu s pedofilem. Protože vcelku nikdo nemůže dopředu tušit, jestli se někdy v životě neocitne v podobné pozici, jako moji přátelé.

Nedá se vyhnout výtce, že odpovědi na tyto otázky jsou zcela subjektivní a navíc od blízkých přátel pedofila. Ovšem komu jinému se může pedofil svěřit než svým nejbližším a od koho může doufat v odezvu a podporu?

Pokud by se nějakému pedofilovi chtělo anketu vyzkoušet, klidně může podobný mustr mých obecných otázek využít. Jednotlivé coming outové situace jsou uvedeny ve sledu, jak se v mém životě postupně během půl roku v různých rozestupech odehrávaly.
http://www.pedofilie-info.cz/anketa-hele-ja-jsem-pedofil/
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Re: Anketa: Hele, já jsem pedofil

Nový příspěvek od Teenbl »

Dobrý nápad květáku, jsem zvědavý. :) No pozitivní ohlasy neovlivňuje jen názor lidí na pedofilie, ale spíše názor lidí na toho konkrétního člověka, tedy na tebe. Tedy to do jisté míry odráží i to, jak tě lidi mají rádi, jak tě vnímají.