Setkání Logosu v Praze-Kobylisích 1. září 2013
Diskutovali jsme též o požadavku coming outu pedofilů, který zazněl na okraji nedávného pochodu Prague Pride. Někteří z nás vyjadřovali pochybnosti nad tímto způsobem veřejné prezentace, ale nakonec jsme se shodli, že výraz „pedofilie“ je třeba zbavit společenského stigmatu, protože mnozí, kteří se cítí přitahováni mladšími ročníky, se vůči nim ničeho špatného nedopustili a kladou si legitimní otázku, jak s touto přitažlivostí naložit. Potenciálním nebezpečím pro dítě je např. táborový vedoucí, který si tuto otázku nikdy nepoložil a svůj sklon v sobě nezpracoval. V tomto smyslu společenskou diskusi na téma pedofilie podporujeme - vždyť i mnohé z nás homosexuálů dospívající mládenci nějak přitahují, třebaže jsme si pro život nakonec zvolili dospělé partnery.
Tomáš Adámek
Tak mne těší, že věřící část LGBT se vyjádřila výše uvedenými slovy. Opravdu.
Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Re: Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013
Všude se najdou lidé přístupní rozumu i skalní zatvrzelci.
btw. každý člověk je věřící (tenhle výraz obvykle používaný pro křesťany je podle mě zavádějící), jen holt každý věří v něco jiného :0)
btw. každý člověk je věřící (tenhle výraz obvykle používaný pro křesťany je podle mě zavádějící), jen holt každý věří v něco jiného :0)