Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013

Nový příspěvek od Kasz »

Setkání Logosu v Praze-Kobylisích 1. září 2013

Diskutovali jsme též o požadavku coming outu pedofilů, který zazněl na okraji nedávného pochodu Prague Pride. Někteří z nás vyjadřovali pochybnosti nad tímto způsobem veřejné prezentace, ale nakonec jsme se shodli, že výraz „pedofilie“ je třeba zbavit společenského stigmatu, protože mnozí, kteří se cítí přitahováni mladšími ročníky, se vůči nim ničeho špatného nedopustili a kladou si legitimní otázku, jak s touto přitažlivostí naložit. Potenciálním nebezpečím pro dítě je např. táborový vedoucí, který si tuto otázku nikdy nepoložil a svůj sklon v sobě nezpracoval. V tomto smyslu společenskou diskusi na téma pedofilie podporujeme - vždyť i mnohé z nás homosexuálů dospívající mládenci nějak přitahují, třebaže jsme si pro život nakonec zvolili dospělé partnery.

Tomáš Adámek

Tak mne těší, že věřící část LGBT se vyjádřila výše uvedenými slovy. Opravdu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Setkání Logosu v Praze-Kobylisích, 1. září 2013

Nový příspěvek od Jednorozec »

Všude se najdou lidé přístupní rozumu i skalní zatvrzelci.
btw. každý člověk je věřící (tenhle výraz obvykle používaný pro křesťany je podle mě zavádějící), jen holt každý věří v něco jiného :0)