Pozdě? V žádném případě (desirabilita.blogspot.cz)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Pozdě? V žádném případě (desirabilita.blogspot.cz)
Cítím něco jako "mravní povinnost", když už píšu tento blog, se jen velmi stručně vyjádřit k jedné věci, která už je zdánlivě "out of date" - ovšem opravdu jen zdánlivě. Totiž, už je to pár týdnů zpátky, co jsme tu měli další díl zvrhlého LGBT pochodu zvaného Prague Pride. Tentokrát však s jednou podstatnou novinkou: vykonali na něm svůj (první?) coming out i čeští pedofilové. Dokonce si při této příležitosti založili i novou coming-outovou stránku, na které se samozřejmě prezentují jako zcela neškodná menšina, která vlastně na společnost skoro žádné požadavky nemá (ano, takhle to začínalo vždycky).
Tento coming-out pedofilů je samozřejmě zcela logickým důsledkem a pokračováním toho, čeho jsme v jiné oblasti svědky již desítky let. Takže jakého coming-outu, přihlášení se o svá práva a veřejné manifestace svých preferencí se dočkáme příští rok? Zoofilové, nekrofilové, výfukofilové ... je to jen otázka času. Jsem velmi zvědav na argumenty, s jimiž obhájci těchto menšin vytáhnou na obranu jejich "práv". Na jedné straně o jejich invenci nemám nejmenší pochybnosti, na druhé je otázka, jestli jsou ještě schopni vymyslet něco zásadně nového.
Takže chci jen říct, že plně podporuji jakoukoliv legitimní formu protestu a boje vůči podobným iniciativám. Věci tohoto typu se nesmí přecházet mlčením a hlavně se na ně nesmí zapomínat, když o nich média přestanou psát. Neboť, jak jsem jednou někde četl, jednou z taktik různých lobbystických skupin (zde se jednalo myslím o kvóty co se týče počtu žen v politice) je princip "hlavní je to fakticky prosadit a pak si na to lidi už zvyknou, takže jim na tom pak už nepřijde nic zvláštního".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 257 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Pozdě? V žádném případě (desirabilita.blogspot.cz)
Napadáním menšin to začíná a vyhlazovacími tábory končí. Tlachy toho pána se dají přesně obrátit proti němu...