Kdejaká úchylárna je dnes normou (Protiproud.cz)

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Kdejaká úchylárna je dnes normou (Protiproud.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

[odkaz nefunkční]

Výňatek z rozhovoru s pravoslavným knězem Markem Krupicou:

Už jste se na začátku dotkl pochodu homosexuálů Prague Pride. Jak je hodnotíte a jak vnímáte snahy této menšiny prosazovat své, přirozeným normám a tradičním hodnotám nepřátelské zájmy?

Bavil jsem se předevčírem s kamarády a oni vzpomínali, že když byli na studiích, tak tu a tam se nějaký nažehlený pán v kravatě snažil získat jejich přízeň. A oni dva jako medici od něho zdvořile zmizeli, protože ho považovali za člověka nemocného, zatímco jejich spolubydlící z koleje, kteří dělali ČVUT, ho vylákali někam do parku, kde ho zmlátili a okradli. Argumentovali tím, že to není člověk nemocný, ale že je to prasák. Obě pozice mají pravdu. Považuji za neštěstí, že se v 90. letech vyřadila homosexualita ze seznamu nemocí. Jestli zoofilie, pedofilie, nekrofilie…

I pedofilové letos na Prague Pride byli...

Prima. Aspoň mají děti rádi, na rozdíl od učitelů. Prostě je to nemoc. Každý si nese nějaký kříž, kdo ne od začátku, tak se ho časem také dočká. V podstatě za těmito pochody a požadavky stojí úchylná idea totální rovnosti. Každý člověk je originál. Jak jsou dva lidé stejní, jeden z nich je zbytečný. Prostě si nejsme rovni. Jako máme různé talenty, privilegia, výhody, tak také máme svůj kříž, který neseme. A nevidím rozdíl v tom, jestli někoho přitahují děti, někoho mrtvoly a někoho osoby stejného pohlaví. Nic z toho není normální. Jako teolog mohu říct, jak to odporuje Božímu řádu. Člověk, který je takto postižen, s tím musí nějak žít, stejně jako kleptoman nebo jenom zloděj. A je na něm, zda se přemůže a nebude krást, anebo povolí své vášni. Kdybych nebyl křesťan, třeba bych chtěl být nájemný vrah a pak bych přemýšlel, jestli to mám realizovat a jestli mi odměna stojí za to.

Pán Bůh se slitoval nad člověkem, takže já bych měl také, proto ho neodsuzuji za jeho spády. Za ty třeba nemůže. Ale jde o to, do jaké míry jim vyhoví.

Lidé nejsou stejní a to je normální. Jsou stvoření jako muž a žena a má to svůj důvod. A nevím, proč by se mělo zastírat, že někteří lidé jsou nemocní. Když má někdo rakovinu, všichni ho litují. Když je někdo buzerant, tak ho mají také politovat. A teď je na něm, jak se k tomu postaví. Každý má nějaké nemoci. A homosexualita je jednou z nich… Čili letos, jak říkáte, pochodovali i pedofilové. A příští rok přijede alegorický vůz z márnice, ne? Nebo ne za rok, ale za pět let.

pp

ČTĚTE VÍCE: Už je to tady: Pedofilové se na Prague Pride přihlásili o svá "práva". Chtějí naše děti!

Ta tendence tu je.

Ta tendence tu je, a když Mohamed mohl souložit s osmiletou, tak co to je patnáct let? Tak to sundáme. Vždyť svého času byla hranice na dvanácti letech, ve středověku se odvozovala od pohlavní zralosti, jestli ten kluk nebo holka jsou schopni uzavřít manželství a konzumovat ho. Tak proč bychom hranici nemohli snížit na osm let? Jestli je daný jedinec fyziologicky dospělý, bez ohledu na to, že si ještě hraje s panenkami, proč by si k nim nemohl přidat starší dívku?

A nevidím rozdíl v tom, jestli někoho přitahují děti, někoho mrtvoly a někoho osoby stejného pohlaví. Nic z toho není normální.

No, takže bez mravního zákona to prostě nejde. Problém je, že se homosexualita propaguje. To už je ideologie. Pojem homosexualismus, který vymyslel prezident Klaus, se mi proto tuze líbí. Na druhou stranu já do sexuální orientace nikomu nemluvím, ale v okamžiku, kdy začne tvrdit ostatním, že je homosexualita normální, tak musím říct: Ne, není to normální. Pán Bůh se slitoval nad člověkem, takže já bych měl také, proto ho neodsuzuji za jeho spády. Za ty třeba nemůže. Ale jde o to, do jaké míry jim vyhoví. Je to kříž, který nese. Nesení kříže je motiv, který se z myšlenkového obzoru lidí vytratil, takže se teď kdejaká úchylárna prezentuje jako norma, nebo přinejmenším jako alternativní cesta. Ne, to žádná alternativní cesta není.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Kdejaká úchylárna je dnes normou (Protiproud.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

No svého času se považovalo za nemoc i příslušenství k církvi či sektě.
Mě úplně stačilo přečíst si tuhle větu:
V podstatě za těmito pochody a požadavky stojí úchylná idea totální rovnosti. To si říká duchovní?
Podle mě totiž platí, že před bohem jsou si všichni rovni! To že nejsme stejní nesouvisí nijak s tím že bychom měli mít snad menší práva. Ještě že nechce lynčovat černochy, sou přece všichni černí!
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Bavil jsem se předevčírem s kamarády a oni vzpomínali, že když byli na studiích, tak tu a tam se nějaký nažehlený pán v kravatě snažil získat jejich přízeň. A oni dva jako medici od něho zdvořile zmizeli, protože ho považovali za člověka nemocného, zatímco jejich spolubydlící z koleje, kteří dělali ČVUT, ho vylákali někam do parku, kde ho zmlátili a okradli. Argumentovali tím, že to není člověk nemocný, ale že je to prasák. Obě pozice mají pravdu. Považuji za neštěstí, že se v 90. letech vyřadila homosexualita ze seznamu nemocí. Jestli zoofilie, pedofilie, nekrofilie…
No pekne. Obhajoba nasilia pretoze je niekto "prasak". Hlavna vec ze ked komousi robili zatahy proti nabozenstvu tak pistali ako prasata lebo niekto slapal na nich. Ja som za nabozensku slobodu, ale ten kto ju chce by mal respektovat aj prava ludi, ktorych nema rad. Ale v tejto veci si s komunistami mozu podat ruky, okrem Marx vs. Jezis a sukromne vlastnictvo vs. statne vlastnictvo maju na socialne a kulturne otazky uplne rovnaky, netolerantny, bigotny nazor.

Len tak mimochodom, vsimnite si ze vacsine bigotnym ludom najviac ide o to, aby vec ktoru neznasaju bola v nejakom "zozname chorob". Zrejme si myslia ze ked je niekto "chory", tak je ospravedlnitelne chovat sa k nemu ako k podcloveku. Ja sa snazim chorym ludom pomahat a podporovat ich, nie robit im zo zivota peklo.
Naposledy upravil(a) Troper dne pátek 13. 9. 2013, 11:39:44, celkem upraveno 1 x.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Komouši žádné zátahy proti náboženství nepořádali. Ve skutečnosti jim náboženství bylo ukradené. Šlo jim o církev, která měla velkou politickou moc. Oni ji jen potřebovali dostat pod kontrolu, aby nepůsobila jako politický oponent, což se jim taky podařilo poměrně velmi snadno...

Ono je totiž křesťanství velice výhodné náboženství pro ty co jsou u moci. Své ovečky totiž vychovává ke skromnosti a pokoře, nikoli k tomu aby se bouřili (tedy až na výjimky potvrzující pravidlo, kdy to církevní hodnostáři kapánek přehnali -> viz. husité).

Jinak si taky myslím že tím, že zmlátili a okradli "úchyla" se zachovali jako normální hovada a zloději. Bohatě stačilo říct ne a důrazně mu doporučit přestat obtěžovat, případně pohrozit plicií, pokud by nepřestal
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Asi tak no.