Vystrašil ich internetový pedofil (Plus jeden deň,11.9.2013)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Vystrašil ich internetový pedofil (Plus jeden deň,11.9.2013)
11.9.2013
http://www.pluska.sk/obsah-casopisu/plus-jeden-den/
V dnešním vydání článek na straně 8-9. Je to bulvár, takže velké fotky, velké nadpisy, o to méně vysvětlujícího textu. Bohužel z náhledu nelze nic moc přečíst. Ksoft slíbil, že noviny koupí a naskenuje, článek by měl také být odpoledne dostupný. Kdyžtak jej sem vložte.
Článek je reakcí na situaci kolem Modrého Koníka.
http://www.pluska.sk/obsah-casopisu/plus-jeden-den/
V dnešním vydání článek na straně 8-9. Je to bulvár, takže velké fotky, velké nadpisy, o to méně vysvětlujícího textu. Bohužel z náhledu nelze nic moc přečíst. Ksoft slíbil, že noviny koupí a naskenuje, článek by měl také být odpoledne dostupný. Kdyžtak jej sem vložte.
Článek je reakcí na situaci kolem Modrého Koníka.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Re: Vystrašil ich internetový pedofil (Plus jeden deň,11.9.2
http://www.pluska.sk/krimi/domace-krimi/zhrozene-mamicky-malych-deti-vystrasil-ich-internetovy-pedofil-2.html
Tak tady asi bude kompletní článek, nevím, jak to chodí, zda se časem objeví celý text bezplatně.
Ostali v šoku! Obľúbeným internetovým portálom modrykonik.sk, ktorý denne navštívi takmer 40-tisíc užívateľov, sa včera prehnala vlna odporu. Túto webovú stránku obľubujú najmä mamičky. Vymieňajú si informácie o deťoch, predávajú oblečenie, chvália sa fotkami svojich ratolestí. Objavil sa tam však aj muž, ktorý vystupuje pod menom Peter Kasz a tvrdí, že je pedofil.
„Keď si len na chvíľu predstavím, že by si pedofil stiahol fotku mojej dcéry z nevinného internetového portálu, na ktorom si vymieňame skúsenosti...“ rozohňovali sa mamičky v diskusiách.
Jedna z nich totiž objavila webovú stránku, na ktorej sa združujú česko-slovenskí pedofili.
Mamičky pobúrilo, že takáto stránka vôbec existuje. Ešte viac ich šokovalo, že pedofili na svojich profiloch používajú fotky malých dievčatiek a chlapcov a dokonca bez rozpakov uvádzajú, o aké deti majú záujem.
„Jediné, čo chcem, je byť s ňou, s mojou princeznou. Sledujem jej fotky, stále na ňu myslím, nejde s tým prestať,“ píše napríklad muž, ktorému sa vraj páčia dievčatá od štyroch do dvanástich rokov.
Tak tady asi bude kompletní článek, nevím, jak to chodí, zda se časem objeví celý text bezplatně.
Ostali v šoku! Obľúbeným internetovým portálom modrykonik.sk, ktorý denne navštívi takmer 40-tisíc užívateľov, sa včera prehnala vlna odporu. Túto webovú stránku obľubujú najmä mamičky. Vymieňajú si informácie o deťoch, predávajú oblečenie, chvália sa fotkami svojich ratolestí. Objavil sa tam však aj muž, ktorý vystupuje pod menom Peter Kasz a tvrdí, že je pedofil.
„Keď si len na chvíľu predstavím, že by si pedofil stiahol fotku mojej dcéry z nevinného internetového portálu, na ktorom si vymieňame skúsenosti...“ rozohňovali sa mamičky v diskusiách.
Jedna z nich totiž objavila webovú stránku, na ktorej sa združujú česko-slovenskí pedofili.
Mamičky pobúrilo, že takáto stránka vôbec existuje. Ešte viac ich šokovalo, že pedofili na svojich profiloch používajú fotky malých dievčatiek a chlapcov a dokonca bez rozpakov uvádzajú, o aké deti majú záujem.
„Jediné, čo chcem, je byť s ňou, s mojou princeznou. Sledujem jej fotky, stále na ňu myslím, nejde s tým prestať,“ píše napríklad muž, ktorému sa vraj páčia dievčatá od štyroch do dvanástich rokov.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Celý text článku:
Mamičkám sa ozval Peter Kasz, ktorý je pedofil a administrátor stránky pre ľudí s touto úchylkou a ktorý sa objavil aj v diskusii na webovej stránke modrého koníka.
Takisto uvádza, že sa mu páčia dievčatká od štyroch rokov. Podľa jeho slov však nevyhľadal portál pre mamičky a nehľadal tam žiadne fotky. Zistil však, že na portáli diskutujú o pedofiloch.
„Vložil som tam komentár, že naším cieľom je osveta a pomoc ľuďom s erotickou náklonnosťou k deťom. Uviedol som, že maminkám sa tiež môže stať, že sa im narodí pedofilný syn,“ napísal nám po česky Kasz.
Matky vraj takto reagujú už len preto, že niekto z pedofilov napísal na ich stránku.
„Z pedofílie sa nedá vyliečiť, deti sa nám budú páčiť do konca života,“ dodal Kasz.
Pedofila na stránke pre mamičky riešil už aj jej administrátor Mário Šmýkal. „Sledujeme príspevky používateľa a zablokovali sme mu prístup,“ povedal.
Zdôvodnil to tým, že pedofília a mamičky s deťmi sú nezlučiteľné svety.
Podľa sexuologičky Danice Caisovej netreba robiť paniku. „Od fotografií ku konaniu je ďaleko, mamičky nemusia mať strach. Ten vyvoláva skôr predstava, na čo slúžia pedofilovi fotky ich detí,“ myslí si. Pedofília nie je trestný čin. Stáva sa ním až vtedy, ak človek postihnutý deviáciou prekročí hranice.
„Pedofili pociťujú túžbu k deťom a nedá sa predpokladať, či sa ovládnu,“ tvrdí sexuologička. Všetko závisí od intelektu či osobnosti dotyčného. Polícia však varuje pred uverejňovaním fotografií detí na internete a sociálnych sieťach.
„Každé podozrenie z trestnej činnosti, aj v štádiu pokusu, treba čo najskôr oznámiť polícii. Tá ho preverí a rozhodne o ďalšom postupe,“ povedal Michal Slivka z policajného prezídia.
Autor: Plus JEDEN DEŇ/pfk
NEZMENÍME SA
Mamičkám sa ozval Peter Kasz, ktorý je pedofil a administrátor stránky pre ľudí s touto úchylkou a ktorý sa objavil aj v diskusii na webovej stránke modrého koníka.
Takisto uvádza, že sa mu páčia dievčatká od štyroch rokov. Podľa jeho slov však nevyhľadal portál pre mamičky a nehľadal tam žiadne fotky. Zistil však, že na portáli diskutujú o pedofiloch.
„Vložil som tam komentár, že naším cieľom je osveta a pomoc ľuďom s erotickou náklonnosťou k deťom. Uviedol som, že maminkám sa tiež môže stať, že sa im narodí pedofilný syn,“ napísal nám po česky Kasz.
Matky vraj takto reagujú už len preto, že niekto z pedofilov napísal na ich stránku.
„Z pedofílie sa nedá vyliečiť, deti sa nám budú páčiť do konca života,“ dodal Kasz.
PEDOFILA ZABLOKOVALI
Pedofila na stránke pre mamičky riešil už aj jej administrátor Mário Šmýkal. „Sledujeme príspevky používateľa a zablokovali sme mu prístup,“ povedal.
Zdôvodnil to tým, že pedofília a mamičky s deťmi sú nezlučiteľné svety.
POZOR NA INTERNET
Podľa sexuologičky Danice Caisovej netreba robiť paniku. „Od fotografií ku konaniu je ďaleko, mamičky nemusia mať strach. Ten vyvoláva skôr predstava, na čo slúžia pedofilovi fotky ich detí,“ myslí si. Pedofília nie je trestný čin. Stáva sa ním až vtedy, ak človek postihnutý deviáciou prekročí hranice.
„Pedofili pociťujú túžbu k deťom a nedá sa predpokladať, či sa ovládnu,“ tvrdí sexuologička. Všetko závisí od intelektu či osobnosti dotyčného. Polícia však varuje pred uverejňovaním fotografií detí na internete a sociálnych sieťach.
„Každé podozrenie z trestnej činnosti, aj v štádiu pokusu, treba čo najskôr oznámiť polícii. Tá ho preverí a rozhodne o ďalšom postupe,“ povedal Michal Slivka z policajného prezídia.
Autor: Plus JEDEN DEŇ/pfk
Naposledy upravil(a) Thomas Hermit dne čtvrtek 12. 9. 2013, 2:42:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
V rámci zkracování textu je tolik slov vytrženo z kontextu těch, kteří se vyjadřovali...
Třeba slova sexuoložky: "pedofilia se stane trestným činem, když člověk překročí hranici..." Pedofilie přece nemůže být trestným činem, trestným činem je pohlavní zneužití dítěte. Nebo: "nedá sa predpokládať, či sa ovládnu..." což se nedá předopkládat u nikoho z lidí... nebo ten Slivka z policejného prezídia: "každé podezření z trestnej činnosti je treba hlásiť..." Jeho věta je na takovém místě článku, jako kdyby už samotná přítomnost pedofila nebo stahování fotografií z internetu bylo potenciálně trestné...
To zkrácení vytržené z kontextu delších proslovů a více vět je z článku hodně cítit.
Jinak vcelku dobrý článek. Moje slova jsou uvedená v pořádku, nikdo nic nepřekroutil, což si můžeme snadno ověřit přečtením komunikace s paní redaktorkou: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=13165
Třeba slova sexuoložky: "pedofilia se stane trestným činem, když člověk překročí hranici..." Pedofilie přece nemůže být trestným činem, trestným činem je pohlavní zneužití dítěte. Nebo: "nedá sa predpokládať, či sa ovládnu..." což se nedá předopkládat u nikoho z lidí... nebo ten Slivka z policejného prezídia: "každé podezření z trestnej činnosti je treba hlásiť..." Jeho věta je na takovém místě článku, jako kdyby už samotná přítomnost pedofila nebo stahování fotografií z internetu bylo potenciálně trestné...
To zkrácení vytržené z kontextu delších proslovů a více vět je z článku hodně cítit.
Jinak vcelku dobrý článek. Moje slova jsou uvedená v pořádku, nikdo nic nepřekroutil, což si můžeme snadno ověřit přečtením komunikace s paní redaktorkou: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=13165
Tak jsem to konečne nahodil nebyl čas na to driv...
- Přílohy
-
- plus.pdf
- (374.46 KiB) Staženo 876 x
Naposledy upravil(a) ksoft dne středa 11. 9. 2013, 19:10:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
Teď mě napadlo v souvislosti s nadpisem článku - prý jsem internetový pedofil. Ale přitom žiji i reálný život mezi lidmi. Zvláštní, ne? Jako kdyby ti pedofilové (tedy my, běžní občané, kteří chodíme do školy, do práce, chodíme nakupovat do místního supermarketu, jezdíme v MHD atd.) byli jenom na internetu.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
No víš, jak to dopadlo na MK, takže bych moc veřejně nepsal, že pedofil není jen na netu, ale že i chodí do obchodu a nebo jezdí veřejnou dopravou. Ještě by dostali inkfart a kdo by se jim potom staral o děti!Kasz píše:Teď mě napadlo v souvislosti s nadpisem článku - prý jsem internetový pedofil. Ale přitom žiji i reálný život mezi lidmi. Zvláštní, ne? Jako kdyby ti pedofilové (tedy my, běžní občané, kteří chodíme do školy, do práce, chodíme nakupovat do místního supermarketu, jezdíme v MHD atd.) byli jenom na internetu.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
No...keď mysleli týmto mna, tak to znamená, že sa museli dostať dobre daleko na tomto fórume, pretože toto som písal dávno a museli čítať aj správy pod tím, lebo tam mam napísane- ,,Snažim sa byť, čo najviac snou, ale nejde to.,, - Čiže to prekrútili.Kasz píše:„Jediné, čo chcem, je byť s ňou, s mojou princeznou. Sledujem jej fotky, stále na ňu myslím, nejde s tým prestať,“ píše napríklad muž, ktorému sa vraj páčia dievčatá od štyroch do dvanástich rokov.
Slovo ,,princezna,, som tam tiež použil ale v inom kontexte ako to oni uvádzajú.
To, že sledujem jej fotky si vydedukovali z článku, nič také som tam nepísal.(Aspon si tak myslím, že nie pokial si dobre pamatám)
Je vidieť, že ten človek, čo to písal si to neoveril, nebol na tomto webe. A vobec som nenapísal že stím nejde prestať.
Jedna matka prečítala a prekrútila. Chápem prečo. Jednoducho objavila pedofillný web, tak sa musela pochváliť.
Pre mamičky-
Ak ste tym mysleli mna...fajn. Bolo by dobré si niečo o tom preštudovať a potom odsudzovať.
Ano páčia sa mi dievčatka vo veku od 4 do 12 rokov..no a čo? .. Narodil som sa s tým tak isto ako ste sa Vy narodili so svojou orientáciou.
Neodsudzujte mna/nás na základe toho, že sme pedofilovia. Detom nechceme ubližovať. Máme ich rady, zamilovávame sa do nich tak isto, ako Vy sa zamilovávate do mužov. Uvedomujeme si následky. Vieme, že možeme poškodiť dieta a to my nechceme. Snažíme sa žiť tak, aby sme neporušili žiadny zákon, no napriek tomu sme ajtak u vás nechutné hyeny.
Ja by som bol zvedavy ako by ste reagovali a čo by ste prežívali keby ste o sebe zistili, že sa Vám páčia malé dievčatká, alebo chlapci (Ano, sú aj ženy pedofilne orientované) tak ako sa to stalo aj mne. Všade by ste počuli, že ste hyeny, svine, treba zabiť, vykastrovať. Ako by ste sa citili? Hladali by ste o sebe informácie.
Vy nás posielate liečiť. Lenže liečbou sa nedá pedofília odstrániť, iba utlmiť. Žijeme stým celý svoj život. Ako by ste sa citili Vy? ..
Radšej by ste spáchali samovraždu? Ano? ..Si predstavte, že som sa o to pokúšal, ale čo by som tim vyriešil? Veľa pedofilou detom neubližuju a ani nechcú, to isté aj my. NECHEME UBLIŽOVAŤ!
To asi tak všetko, lebo z najvačšou pravdepodobnosťou si aj toto zle vysvetlíte. To bude tým, že máte zalepené oči a nie ste vobec informovaný.
A ešte niečo. Nabudúce čitajte poriadne!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
No přece pedofilové. Už se těším na ty konspirační teorie, až si to tu někdo přečte.MarkM píše: No víš, jak to dopadlo na MK, takže bych moc veřejně nepsal, že pedofil není jen na netu, ale že i chodí do obchodu a nebo jezdí veřejnou dopravou. Ještě by dostali inkfart a kdo by se jim potom staral o děti!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Ty ty kutíky hodně chceš, že si to tak napsal veřejně co ?simgiran píše:No přece pedofilové. Už se těším na ty konspirační teorie, až si to tu někdo přečte.MarkM píše: No víš, jak to dopadlo na MK, takže bych moc veřejně nepsal, že pedofil není jen na netu, ale že i chodí do obchodu a nebo jezdí veřejnou dopravou. Ještě by dostali inkfart a kdo by se jim potom staral o děti!
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
No to víš, že bych kutíka bral. Ale musel by na něj být příspěvek aspoň tak 10 000 Kč na měsíc, abych nebyl hmotně zanedbáván.MarkM píše: Ty ty kutíky hodně chceš, že si to tak napsal veřejně co ?
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Já perverzák si dovolím použít svoji fotku z dětství, měly by mě vykastrovat rezavým nožem, postavit ke zdi a zastřelit (nejlépe mými vlastními kulkami, aby se ušetřilo)!Kasz píše:Mamičky pobúrilo, že takáto stránka vôbec existuje. Ešte viac ich šokovalo, že pedofili na svojich profiloch používajú fotky malých dievčatiek a chlapcov a dokonca bez rozpakov uvádzajú, o aké deti majú záujem.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)