Humenné terorizuje onanista: Penis vytiahol pred školákmi aj

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
radoslav
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Humenné terorizuje onanista: Penis vytiahol pred školákmi aj

Nový příspěvek od radoslav »

http://www.topky.sk/cl/100370/1352376/Humenne-terorizuje-onanista--Penis-vytiahol-pred-skolakmi-aj-policajnou-stanicou-

Humenné terorizuje onanista: Penis vytiahol pred školákmi aj policajnou stanicou!

Trochu odvážny :)

HUMENNÉ - Pritvrdil! Zvrhlý muž, ktorý už niekoľko dní straší deti i rodičov v Humennom, udrel znova. Od materských a základných škôl prešiel do centra mesta a bez akýchkoľvek zábran sa uspokojuje pred okoloidúcimi ženami. Onanista zatiaľ nikomu neublížil, no sexuologička varuje, že jeho vyčíňanie sa môže stupňovať. Informovala o tom Tv JOJ.

Na podozrivého zvrhlíka z Humenného pred pár dňami upozornili rodičia žiačok, ktoré si mal obzerať a masturbovať pred nimi. Za takéto vyčíňanie mu hrozí basa, čo veľmi dobre vie, no v onanovaní napriek tomu pokračuje a nedávno pritvrdil. Od základných a matreských škôl prešiel do mesta.

Pred očami desiatok okoloidúcich, najmä ženského pohlavia, sa opäť uspokojoval, a keď svoje chute naplnil, sadol na bicykel a ušiel. Zrejme na protest neváhal onanovať dokonca ani neďaleko sídla polície."Toho istého podozrivého muža videli pred základnou školou a v blízkosti budovy mestskej polície aj tento týždeň. No keďže je na bicykli, zakaždým sa mu podarí ujsť," povedal zástupca náčelníka Vladimír Kocan.

Policajti sú zúfalí a onanista naďalej veselo terorizuje mesto. Od minulého týždňa dokonca zvýšili v okolí škôl hliadkovú činnosť, no zvrhlík naďalej uniká. Keď aj sa ho podarilo niekomu pri onanovaní vyrušiť, vyhováral sa, že sa len potreboval vymočiť.

Zaujímavé je, že zvrhlík doposiaľ onanoval každé ráno približne v rovnakom čase a vždy pri základnej škole. Naposledy sa však odhodlane predvádzal aj v meste. Napriek tomu, že muž svojím uspokojovaním nikomu neublížil,podľa sexuologičky Danice Caisovej sa jeho nevhodné správanie môže stupňovať a vyvolať problémy. "S jedlom rastie chuť, on naberie odvahu a nedá sa vylúčiť, že bude pokračovať," vysvetlila. Polícia už prípad odstúpila do trestného konania na humenské oddelenie PZ ako podozrenie z trestného činu výtržníctva.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: Humenné terorizuje onanista: Penis vytiahol pred školákm

Nový příspěvek od Troper »

Najprv som to precital ako Onanne terorizuje humanista :D
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Sexuoložka naznačí že bude v tiom exhibicionizmu pokračovat, ale v článku to vyzní jako by později mohl i znásilňovat. Co vím o podobných úchylkách, tak jsou obvykle neškodní chce to ho jen dostat k sexuologovi.
Thomas Hermit
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 8 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Thomas Hermit »

Před lety jsem se setkal na chatu s jedním takovým člověkem. Ten si snad dokonce dělal čárky, které dítě v okolí už vyděsil.

Tehdy jsem pochopil, že do skutečného úchyla mám hodně daleko.