Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka ve zpravodajství České televize a v TV Nova - bakalářská práce, autor: Martina Honsová
Práce se snaží postihnout i problematiku různých pohledů na sexualitu – proč je pedofilie v dnešní době tak palčivým problémem? Jaká je podstata naší sexuality a kdo má právo dávat jiným nálepky deviantních či nebezpečných jedinců? Východiskem pro tyto úvahy bude zejména konstruktivistický přístup teorie Michela Foucaulta. Tento pohled na sexualitu bude doplněn o paradigma medicínské, vycházející zejména z prací sexuologa Petra Weisse a o přístup k lidské sexualitě a sexuálním deviacím z pohledu křesťanství.
Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3596 poděkování
Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Re: Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka
Jé, jenom 97 stránek, to zas bude čtení na měsíc.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ježíš sám se světu přizpůsobil naprosto maximálně, aby vynikly ty podstatné odlišnosti, ve kterých se světu přizpůsobit nelze. Židovské kultuře, ve které kázal, se přizpůsobil natolik, že pro výklad své zvěsti používal téměř výhradně pojmy agresivní ideologie, kterou Židé praktikovali jako své náboženství. Totéž pak učinili apoštolové, když kázali Řekům, atd.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Autor je zřejmě grafoman, bakalářka na 97 stran? Pročetl jsem to jen zběžně, doufal jsem že tam najdu nějakou studii o tom jakými sexuálními úchylkami ten člověk přesně trpěl, ale vše se motá kolem analýzy slov použitých v médiích. Troufám si tvrdit, že bych napsal bakalářku se stejným informačním obsahem na jednu stranu :0)
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 10. 9. 2013, 15:55:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna vulgarita.
Důvod: Odstraněna vulgarita.