Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1714 poděkování
Dostal: 3596 poděkování

Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka

Nový příspěvek od Kasz »

Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka ve zpravodajství České televize a v TV Nova - bakalářská práce, autor: Martina Honsová

Práce se snaží postihnout i problematiku různých pohledů na sexualitu – proč je pedofilie v dnešní době tak palčivým problémem? Jaká je podstata naší sexuality a kdo má právo dávat jiným nálepky deviantních či nebezpečných jedinců? Východiskem pro tyto úvahy bude zejména konstruktivistický přístup teorie Michela Foucaulta. Tento pohled na sexualitu bude doplněn o paradigma medicínské, vycházející zejména z prací sexuologa Petra Weisse a o přístup k lidské sexualitě a sexuálním deviacím z pohledu křesťanství.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Re: Obraz informování o vraždě Jakuba Šimánka - bakalářka

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Jé, jenom 97 stránek, to zas bude čtení na měsíc. :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ježíš sám se světu přizpůsobil naprosto maximálně, aby vynikly ty podstatné odlišnosti, ve kterých se světu přizpůsobit nelze. Židovské kultuře, ve které kázal, se přizpůsobil natolik, že pro výklad své zvěsti používal téměř výhradně pojmy agresivní ideologie, kterou Židé praktikovali jako své náboženství. Totéž pak učinili apoštolové, když kázali Řekům, atd.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Autor je zřejmě grafoman, bakalářka na 97 stran? Pročetl jsem to jen zběžně, doufal jsem že tam najdu nějakou studii o tom jakými sexuálními úchylkami ten člověk přesně trpěl, ale vše se motá kolem analýzy slov použitých v médiích. Troufám si tvrdit, že bych napsal bakalářku se stejným informačním obsahem na jednu stranu :0)
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 10. 9. 2013, 15:55:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna vulgarita.