Do jaké míry se na pohlavním zneužívání podílejí pedofilové?
Re: Do jaké míry se na pohlavním zneužívání podílejí pedofil
ty nejspiš necheš videt realitu a spolehaš na predpoklady sexuologu.
To jsou pripady odhalene a na zaklade toho jse nedaji delat štatistiky.
Čisla by byly jine jen ta jejich šikovnost se neprozradit je nenavišuji...
Pročti jsi ješte jednou co napal květak ...
To jsou pripady odhalene a na zaklade toho jse nedaji delat štatistiky.
Čisla by byly jine jen ta jejich šikovnost se neprozradit je nenavišuji...
Pročti jsi ješte jednou co napal květak ...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 4
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Plne suhlasim a nemam rad niektore alibizmy co tu niektori trepu. Samozrejme, len male percento pedofilov dokazane zneuziva deti, ale ako vsetci vieme, realne ovela viac zlocinu a to nie len "pedofilneho" zostane neodhaleneho.ksoft píše:Sime ale kvetak ma v tomhle pravdu jsi opravdu mysliš že jen 10 procent zneuživa?
Jak psal na jinych forach jse stym chluby co jak kdy delaly...
Ja taky znam hodne pedaku ktery neco již mĚly ze zakonem a taky nic neřekli nikomu a delaji jako by nic se nestalo.
Na druhe strane je dobre delat tu prevenci aby se znižovalo sexualne zneuživanie deti.
A když již tak aspon at je to bez truamy pro to ditete ...
Co sa tyka "sexuologickych vyzkumov", pochybujem ze ti ludia vobec vedia co je to deep web. Osobne pokladam "vedy" typu psychologia, sexuologia apod. za nieco blizsie k pavede nez skutocnej vede.
Nalejme si cisteho vina, ludia tu tieto sexuologicke vyskumy tak chvalia, pretoze su v ich prospech. Tie sexuologicke vyskumy, ktore nepodporuju ruzovy obraz o nas pedofiloch vacsina ludi tu odbije stylom "robili to na vaznoch!".
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1767 poděkování
- Dostal: 3674 poděkování
Tropere, až přijdeš s lepšími daty, které něco skutečně dokazují, tak prosím, ale do té doby jsou veškeré podobné řeči, jaké se tady teď v posledních příspěvcích vedou, pouhou spekulací. Kdybychom spekulace považovali za relevantní zdroje, můžeme všichni do jednoho spáchat sebevraždu, protože hodně lidí spekuluje, že pedofilové jsou dětem nebezpeční a určitě dřív nebo později se prostě neovládnou a nějaké dítě zneužijí.
Z několika zoufalců, co chodí na nějaký "deep web", kde se chlubí třeba i něčím, co nikdy neudělali, dělat nějaké validní závěry... mi přijde docela úsměvné, ale především hodně zavádějící.
Z několika zoufalců, co chodí na nějaký "deep web", kde se chlubí třeba i něčím, co nikdy neudělali, dělat nějaké validní závěry... mi přijde docela úsměvné, ale především hodně zavádějící.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Napíšu to ještě jinak - nezoufalců jsou statisíce, možná miliony, jenom o nich nikdo neví, protože nejsou ani zde, ani na ilegálních webech, ani nechodí k sexuologům. Kromě toho na takovém tvém "Dreamboardu" zřejmě těžko bude 40 tisíc aktivních členů. Spousta z nich se přišla jen ze zvědavosti podívat a zaregistrovala se, aniž by se jakkoliv podíleli na aktivitách toho fóra. Sám jsem byl několikrát ze zvědavosti na takovém fóru zaregistrovaný, takže z těch 40 tisíc si odečti 5 za mých pět různých nicků (protože jsem si nikdy nepamatoval přezdívku a heslo, pod kterým jsem se tam registroval) a odečti stovky nebo spíš tisíce dalších, kteří se také přišli jenom podívat. Myslím, že takových lidí, kteří jen přišli, zaregistrovali se, a "omrkli", o co jde, bude hodně.
U nás máme 230 zaregistrovaných, z toho aktivních je také jen zlomek, většina je zaregistrovaných nováčků, kteří nenapsali jediný příspěvek. Kromě toho spousta lidí sem pravidelně chodí, ale z různých důvodů nejsou zaregistrovaní ani nepřispívají, jen fórum sledují a čtou přípěvky.
Takže tvoje praxe je o ničem, když 99% lidí nemáš podchycených a nic o nich nevíš. Tady na webu máme aspoň vzorek, pár lidí, o kterých můžeme něco zjistit, můžeme o nich zjistit, v kolika letech zjišťovali odlišnost, můžeme o nich zjistit další statististiky, které sice budou vypovídat o celé skupině jen omezeně, ale aspoň něco. A pak už jde jen o statistickou odchylku. Při určitém počtu respondentů se statistiky se vzrůstajícím počtem respondentů výrazně nemění.
O zdejší komunitě pedofilů víme aspoň něco. O těch z "deep webu" víme prd.
U nás máme 230 zaregistrovaných, z toho aktivních je také jen zlomek, většina je zaregistrovaných nováčků, kteří nenapsali jediný příspěvek. Kromě toho spousta lidí sem pravidelně chodí, ale z různých důvodů nejsou zaregistrovaní ani nepřispívají, jen fórum sledují a čtou přípěvky.
Takže tvoje praxe je o ničem, když 99% lidí nemáš podchycených a nic o nich nevíš. Tady na webu máme aspoň vzorek, pár lidí, o kterých můžeme něco zjistit, můžeme o nich zjistit, v kolika letech zjišťovali odlišnost, můžeme o nich zjistit další statististiky, které sice budou vypovídat o celé skupině jen omezeně, ale aspoň něco. A pak už jde jen o statistickou odchylku. Při určitém počtu respondentů se statistiky se vzrůstajícím počtem respondentů výrazně nemění.
O zdejší komunitě pedofilů víme aspoň něco. O těch z "deep webu" víme prd.

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 519 poděkování
Motáš hrušky s jabkama.
1. To jdou celosvětové Weby na světě je 7 miliard lidí a tak minimálně 2 miliardy mají přístup k internetu z těch 2 miliard když vemeš jedno procento tak to je 20 milionů lidí s pedofilní orientací! Většina těch návštěvníků navíc ani nemusí být (a podle mě ani nejsou) pedofilové. A z těch 40 - 50 000 je většína společných (má účty na obou). I kdybychom si naivně mysleli, že všichni zneužívají (což rozhodně není reálné), tak jsou dvě promile! To je mnohem míň než ty čísla odsouzených u nás....
2. Nevykládej mi že ze 40 000 zaregistrovaných se 40 000 chlubilo tím jak zneužívají. Tady máš taky daleko víc zaregistrovaných uživatelů než těch co sem skutečně aktivně přispívají.... Ono stačí že na takovém webu bude pět lidí otevřeně tvrdit jak zneužívají děti a zbytek o tom bude jen číst nebo na to reagovat, přičemž sám nic takového neprovede a přitom to vypadá jako 40 000 "molesterů".
1. To jdou celosvětové Weby na světě je 7 miliard lidí a tak minimálně 2 miliardy mají přístup k internetu z těch 2 miliard když vemeš jedno procento tak to je 20 milionů lidí s pedofilní orientací! Většina těch návštěvníků navíc ani nemusí být (a podle mě ani nejsou) pedofilové. A z těch 40 - 50 000 je většína společných (má účty na obou). I kdybychom si naivně mysleli, že všichni zneužívají (což rozhodně není reálné), tak jsou dvě promile! To je mnohem míň než ty čísla odsouzených u nás....
2. Nevykládej mi že ze 40 000 zaregistrovaných se 40 000 chlubilo tím jak zneužívají. Tady máš taky daleko víc zaregistrovaných uživatelů než těch co sem skutečně aktivně přispívají.... Ono stačí že na takovém webu bude pět lidí otevřeně tvrdit jak zneužívají děti a zbytek o tom bude jen číst nebo na to reagovat, přičemž sám nic takového neprovede a přitom to vypadá jako 40 000 "molesterů".
Ja pišu za sebe ne za čepek .. Je hezke že čisla mluvi o 10 procentach..
No jen tady s dejšich uživatelu se najdou lide ktery již neco skoušely a priznali si to že zlyhaly.
Ja znam nekolik ktery to ješte neřekli a možna se to ani nik nedovi zaleži od nahody.
Mam skusnosti stym čo květak na tych weboch.
Je jich tam hodne maji tam takove prostredi kde se mohou chlubit.
No bylo tam hodne takovich co zneuživali sve deti a dokladaly to fotama nebo videom jako dukaz.
S toho bolo objasneno asi jen zlomek v čr. Jiny v tom pokračuji do dnes. Když již jse bavime o tomhle.
Je blbost zakazovani dp aspon ta animovana kreslena a psana mala byt bestresna.
No jen tady s dejšich uživatelu se najdou lide ktery již neco skoušely a priznali si to že zlyhaly.
Ja znam nekolik ktery to ješte neřekli a možna se to ani nik nedovi zaleži od nahody.
Mam skusnosti stym čo květak na tych weboch.
Je jich tam hodne maji tam takove prostredi kde se mohou chlubit.
No bylo tam hodne takovich co zneuživali sve deti a dokladaly to fotama nebo videom jako dukaz.
S toho bolo objasneno asi jen zlomek v čr. Jiny v tom pokračuji do dnes. Když již jse bavime o tomhle.
Je blbost zakazovani dp aspon ta animovana kreslena a psana mala byt bestresna.
-
- Registrovaný uživatel
Ale to přece nikdo nerozporuje, že taková fóra jsou a takoví lidé (spíše hovada) existují. Jde o to, že se jedná o "pár" lidí z mnoha milionů, tím prostě nejde zpochybnit výsledky průzkumu sexuologů. Navíc ty jako jednotlivec ty lidi ve zkutečnosti osobně neznáš (nemůžeš tudíž ani srovnávat z vlastní zkušenosti), není to ani vzorek z tvého okolí, je to vzorek z celého internetu a ten je obrovský...
-
- Administrátor
...o kterém ale prd víte. Gratuluji.kvetak píše:Myslím, že známe mnohem větší vzorek pedofilů

-
- Registrovaný uživatel
Myslím, že známe mnohem větší vzorek pedofilů než se tobě kdy snívalo a sexuologům taktéž.....
To jeprávě to ty si to jen myslíš, ale ve skutečnosti nemáš ani ponětí kolik z nich jsou ve skutečnosti pedofilové ani jak velký vzorek to je.
Navíc Nikdo ( až na ty terapeuty co to mají v popisu práce)ve skutečnosti lépe nezná více než pár desítek lidí, není to společensky možné..
To jeprávě to ty si to jen myslíš, ale ve skutečnosti nemáš ani ponětí kolik z nich jsou ve skutečnosti pedofilové ani jak velký vzorek to je.
Navíc Nikdo ( až na ty terapeuty co to mají v popisu práce)ve skutečnosti lépe nezná více než pár desítek lidí, není to společensky možné..
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 844 poděkování
Nevím, kde jsi na tu "opovrhovanou periferie" přišel, ale i kdyby jsi měl náhodou pravdu, vidím smysl této komunity obecně, a vidím smysl mé aktivity v ní. Jsem zde rád, ať už je to tu z pohledu nějakého "deepwebáka" byť ta nejzaplivanější periferie.kvetak píše: Nj ale tady jsou lidé co mají uplně jiné myšlení než mnoho jiných pedofilů v tomto státě a vy jste dokonce v jistém opovržení mezi nima......Tudíš dostáváš vzorek z lidí co jsou v komunitě pedofilů na periferii
A jinak o té tvé zvědavosti a DB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ať už se pedofilové podílejí na zneužívání dětí v jakékoli míře, nemám potřebu být na nějakém fóru s lidmi, kteří se zneužíváním dětí chlubí a neřeší to. Na druhou stranu ale nemám potřebu schovávat se za nějaká číslíčka a cítit se jimi ochráněn před případným problémem. Za podstatné považuji, že ČEPEK nejde ani jedním, ani druhým směrem.
Mě jen zaijma historie tych lidi jak ktomu prišli. Kdo nebo co je motivovalo na začatku tohle delat.
Jestli nedostatek informaci a pokud jo tak za to mohou sexuologove nebo verejnost že stym nic nedelala.
Žadna prevence proste nic co by se stalo kdyby prevecne fungovala od 90 let minuleho stoleti.
Kolik lidi by svuj postoj k zneuživania prehodnitila.
Nejsem proti dp ale jine forme jak je to tu již psane dp ktera realne neubližuje by byl kompromis.
Taktež by bylo dobre zrušit prehnanu cenzuru nahoty deti vše považovat za dp je nesmysl.
Jestli nedostatek informaci a pokud jo tak za to mohou sexuologove nebo verejnost že stym nic nedelala.
Žadna prevence proste nic co by se stalo kdyby prevecne fungovala od 90 let minuleho stoleti.
Kolik lidi by svuj postoj k zneuživania prehodnitila.
Nejsem proti dp ale jine forme jak je to tu již psane dp ktera realne neubližuje by byl kompromis.
Taktež by bylo dobre zrušit prehnanu cenzuru nahoty deti vše považovat za dp je nesmysl.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Ja suhlasim jak s kvetakom tak s Mysom. Suhlasim s kvetakom v tom, ze pravda ohladom nas pedofilov a sexualneho zneuzivania nie je tak ruzova ako tvrdia niektori sexuologovia (a mozem to dosvedcit vlastnymi skusenostami s deep webom) a suhlasim s Mysom ze na nejakych cislach nezalezi. Ak je miera zneuzivania medzi pedofilmi vysoka tak to znamena len to, ze stranok ako je tato je treba viac. Keby boli vsetci pedofili ako Kasz ci fx100d nebol by vyznam pre existenciu tejto stranky ale je.
-
- Registrovaný uživatel
"a suhlasim s Mysom ze na nejakych cislach nezalezi. Ak je miera zneuzivania medzi pedofilmi vysoka tak to znamena len to"
Zkusil jsi si přečíst jaký nesmysl jsi to napsal? Napřed tvrdit že na číslech nezáleží a pak spekulovat že je míra vysoká? To je jako říct "mě na barvě kůže nezáleží, ale s černochem dělat nebudu"...
Zkusil jsi si přečíst jaký nesmysl jsi to napsal? Napřed tvrdit že na číslech nezáleží a pak spekulovat že je míra vysoká? To je jako říct "mě na barvě kůže nezáleží, ale s černochem dělat nebudu"...
-
- Administrátor
Zdrojem je Weiss a zkušenosti dalších sexuologů, kteří na konferencích Weissův odhad potvrzují.kvetak píše:Hele dotaz vy skutečně považujete za zdroje toho vašeho vysněného čísla 90% Novinky, MFdnes, a Wiki?
Nenašel by se odborný zdroj? Něco co má váhu.....

-
- Administrátor
Papír ti poštou posílat nebudu (proč taky, žijeme v elektronické době), do Wordu nic přepisovat také nebudu, ani konvertovat do PDF. Tady to je v HTML:kvetak píše:A mohl bych to někde vidět? Pápír, PDF, Word? Prostě jakákoliv grafická podoba?Kasz píše:Zdrojem je Weiss a zkušenosti dalších sexuologů, kteří na konferencích Weissův odhad potvrzují.kvetak píše:Hele dotaz vy skutečně považujete za zdroje toho vašeho vysněného čísla 90% Novinky, MFdnes, a Wiki?
Nenašel by se odborný zdroj? Něco co má váhu.....
http://zpravy.idnes.cz/zpoved-mf-dnes-jsem-pedofil-a-ucim-dl0-/domaci.aspx?c=A071109_152603_domaci_ton
Petr Weiss uvádí, že devět z deseti sexuálních zneužití dítěte nemá na svědomí pedofil...
Jsou to jeho odhady, ale bude to tak. Naprostá většina lidí, které znalecky posuzujeme, nejsou pedofilové. Z jejich strany jde o náhražkové chování. Bývají to lidé neukáznění, opilí, sexuálně neuspokojení... I malé děti často zneužijí nepedofilní otcové.
http://psychologie.cz/causa-anicka-byl-pedofil/
Pouze malou část, jen asi desetinu sexuálních zneužití, spáchají praví pedofilové. Devadesát procent těchto trestných činů páchají sexuálně většinoví muži, kteří trpí poruchami osobnosti či jsou pod vlivem alkoholu. Jejich motivace není primárně pedofilní. Navíc pravá pedofilie nepředurčuje nositele k násilí na dítěti, naopak, pedofil má děti rád.
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/124292-az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove.html
Sexuální porucha pedofilie, která se vyznačuje erotickým zájmem o děti, nemusí nutně vést k pohlavnímu zneužití. Podle sexuologa Petra Weisse pouze desetina pachatelů, kteří jsou souzeni za sexuální zneužití dítěte, trpí skutečně pedofilní sexuální poruchou. Až 90 procent zneužití se dopouštějí lidé s poruchou osobnosti, agresivní nebo závislí na alkoholu.
http://ona.idnes.cz/pouze-desetina-tech-kdo-zneuziji-dite-jsou-pedofilove-ppg-/vztahy-sex.aspx?c=A071010_081653_zdravi_bad
Pouze desetina pachatelů, kteří jsou souzeni za sexuální zneužití dítěte, trpí pedofilní sexuální poruchou. Devět desetin zneužití se dopouštějí lidé s poruchou osobnosti, agresivní nebo závislí na alkoholu.
Skutečná sexuální porucha pedofilie, která se vyznačuje erotickým zájmem o děti, a nemusí nutně vést k pohlavnímu zneužití, se týká asi jednoho procenta lidí v populaci. Řekl sexuolog Petr Weiss.

-
- Registrovaný uživatel
V které části té knihy přesně to Zvěřina uvádí? Rád bych si přečetl přesné znění, případně se pana dokrota zeptal jak to myslel.
Co se týká 12 a víceletých tam už nastoupila puberta a holka je obvykle suxuálně atraktivní pro naprostou většinu mužů...
Co se týká 12 a víceletých tam už nastoupila puberta a holka je obvykle suxuálně atraktivní pro naprostou většinu mužů...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/sokujuca-pravda-pedofiloch-vacsina-z-nich-dieta-nikdy-nezneuzije.html
- nevíme, jaká definice pedofilie byla použita, na jakém základě je tvrzení postaveno, neznáme zmiňované studie, není explicitně uvedeno, jestli jsou myšleni všichni pachatelé pohlavního zneužívání nebo jen ti, kteří zneužívají děti mladší puberty (v případě, že by to bylo založeno na zahraničních studiích, tak by tam mohli být i pachatelé zneužívající 17leté "oběti")„Približne desatina páchateľov sexuálneho zneužívania detí sú v skutočnosti pedofili,“ uviedol pred časom sexuológ Ivan Kubiš pre PLUS 7 DNÍ. S dodatkom, že štúdie uvádzajú rozpätie od dvoch do desať percent.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Vždyť to sedí; ale simgiran je objektivní a popisuje nedostatky i těch údajů, které jsou nám příznivé.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Dokonce i s anglickým souhrnem! Aspoň na něco můžu odkazovat na zahraničních fórech.
-
- Registrovaný uživatel
Ukazuje to, že to procento pedofilů je primárně závislé na tom co kdo považuje za pedofílii. Jestliže někdo označí za pedofila jakéhokoli člověka majícího sex s osobou mladší 18 let tak mu vyjdou samí pedofilové, pokud za ně budeme považovat jen ty, které eroticky přitahují děti před pubertou vyjde nám třeba jen 10 procent... A teď někdo rozlišuje efebofily někdo je dává jako součást pedofilů, někdo zase považuje za pedofila toho, kdo měl sex s dítětem alespoň půl roku atd... Podle mě je ale jednoznačně nejlepší definice pedofil = člověk kterého eroticky primárně přitahují děti před pubertou, tj před tím než děvčatům narostou prsa a změní se postava + vše další co k tomu patří.... U kutíků to ovšem takhle jednoduše rozlišit nedokážu.