Dotyky zla aneb Nezletilá milenka

KNIHY slouží ke sdílení recenzí a tipů na zajímavá knižní díla.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
  2. Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
  3. V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Riddley
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Bojuji s tím celý život, v noci brečím do polštáře a v duchu jí vyznávám své nejhlubší city....
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Riddley »

Ahoj, pátrám už několik let po knížce české autorky (autobiografie) o tom, jak byla v dětství zneužívaná. Vím, že ta kniha měla podtitul..aneb nezletilá milenka.
Neznáte ji náhodou někdo?
Kdysi jsem ji viděl v Luxoru, ale tenkrát jsem si netroufnul ji koupit....
Moc děkuji.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne sobota 7. 9. 2013, 10:24:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: když už známe název knihy, přejmenoval jsem téma
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování

Re: Znát tu knihu s podtitulem ...aneb nezletilá milenka?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Podle Googlu Eva Štefková: Dotyky zla aneb Nezletilá milenka.
fenix

Re: Znát tu knihu s podtitulem ...aneb nezletilá milenka?

Nový příspěvek od fenix »

Podnázev: Autentická zpověď ženy zneužívané v dětství svým otčímem
Eva se svěřuje se svými bolestnými vzpomínkami na láskou nenaplněné dětství, aby upozornila na to, co se může stát i ve zdánlivě šťastných rodinách. Po rozvodu rodičů žila se svým bratrem a matkou u jejího přítele, později nového manžela. Otčímem byla týrána, zneužívána, ponižována. Matka zahrnovala svého nového manžela láskou i materiálními potřebami, ale dětem se nic z toho nedostávalo. Eva se se svým trápením svěřila až třídnímu učiteli na střední škole. Otčíma ve vězení jí matka nedokázala odpustit, naopak ji obvinila.

Obrázek

„Stáhnul mi tepláky a...“ vzpomíná na otčíma v dětství zneužívaná Eva( OnaDnes.cz )
V knize Dotyky zla aneb nezletilá milenka vzpomíná Eva Štefková na své dětství, kdy ji otčím sexuálně zneužíval. Přečtěte si jednu z pasáží, jejichž syrovost rozhodla o tom, že nakladatel knihu prodává raději pouze přes internet.

Jako malá chtěla nové kolo. Cena? Sex s otčímem( denik.cz )
Její nevlastní otec ji začal zneužívat v době, kdy byla její duše nejzranitelnější. Dnes se své trápení snaží vykřičet do světa prostřednictvím knihy Dotyky zla aneb nezletilá milenka. Jde o autentickou zpověď ženy zneužívané v dětství otčímem.
Riddley
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Bojuji s tím celý život, v noci brečím do polštáře a v duchu jí vyznávám své nejhlubší city....

Re: Dotyky zla aneb Nezletilá milenka

Pane jo, už z těch úryvků se mi motá hlava. Tak nevím, jestli si tu knihu koupím. Původně jsem chtěl právě poznat pocity někoho, kdo to zažil )myslím někoho, kdo byl zneužit) ale asi bych to nezvládl (psychicky)...
Přesto moc díky
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Já mám pocit, že mi někdo nějakou takovou knihu dal jako dárek... a vlastně jsem si říkal, že to je velice smutné čtení. Nevím, jestli bych chtěl takovou knihu číst, protože bych při čtení brečel a brečel a brečel... :( Jak někdo může takto ublížit dítěti...
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Mathias8
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Dal: 154 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Chcel som si ju niekde zohnať, ale teraz, keď som si prečítal úrivky tak si nie som istý, či by som bol schopný prečítať knihu.
Mna osobne frustruje čítanie o zneužívaných detoch. Mám deti hrozne rád. Za nič na svete by som im nechcel ublížiť. Sú to také krásne, čisté, anjelské bytosti no napriek tomu ma to frustruje.
Akokeby som sa chcel strašne pohrať s nejakým dievčakom (tým nemám na mysli sex), objať ho, pohľadiť ho po vláskoch, ale viem, že nemožem, pretože je tam vedomie, že by som mohol nejak ublížiť, alebo sa prezradiť a ten o ktorom čítam, že zneužil a akým sposobom zneužil tak je to čítanie pre mna trápenim.
Knihu Lolitu-Vladimir Nabokov som preplakal, pretože na mna hlboko zaposobila. Asi preto som ju prečítal tri krát :D

Túto knihu by som prečítal asi celú, len neviem, čo by stim narobila moja psychika.
Riddley
Registrovaný uživatel

Mathias8 píše:Chcel som si ju niekde zohnať, ale teraz, keď som si prečítal úrivky tak si nie som istý, či by som bol schopný prečítať knihu.
Mna osobne frustruje čítanie o zneužívaných detoch. Mám deti hrozne rád. Za nič na svete by som im nechcel ublížiť. Sú to také krásne, čisté, anjelské bytosti no napriek tomu ma to frustruje.
Akokeby som sa chcel strašne pohrať s nejakým dievčakom (tým nemám na mysli sex), objať ho, pohľadiť ho po vláskoch, ale viem, že nemožem, pretože je tam vedomie, že by som mohol nejak ublížiť, alebo sa prezradiť a ten o ktorom čítam, že zneužil a akým sposobom zneužil tak je to čítanie pre mna trápenim.
Knihu Lolitu-Vladimir Nabokov som preplakal, pretože na mna hlboko zaposobila. Asi preto som ju prečítal tri krát :D

Túto knihu by som prečítal asi celú, len neviem, čo by stim narobila moja psychika.

Takhle nějak to cítím, napsal jsi to naprosto přesně...
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Tuto knihu jsem se snazil sehnat v prodejnach i na internetu, bohuzel marne. Chtel jsem si ji precist jako pribeh, clovek nesmi uvazovat o tom ze se toto skutecne delo, respektive zcela jiste i ted se nekde deje. Popis vyvoje toho co se delo, psychicke dopady, ten zrejme az zrudny duvtip tyrana, to vse muze byt zajimave. Ale nedokazu si predstavit, jake to muselo byt ve skutecnosti, a ikdyz se mi ty radky prici, rad bych si knihu precetl. Jiste jen jednou, tohle neni kniha ke ktere bych se chtel vracet. Nicmene nikde jiz neni k sehnani. Nevite jestli neni moznost ji jeste nekde objednat? Nebo treba jen alespon v multimedialni verzi? *book*
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Kniha mi byla dnes doručena, pouštím se do čtení. Až vstřebám pocity z knihy, možná napíšu svuj názor. *book* Ikdyž nebyla na sklade, zázračne mi byla doručena. :D
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Na této knize se mi líbí hlavně podání celého příběhu, přijde mi že to celé vypráví dítě. Treba i kapitoly o tom jak matka teprve randila s budoucím otčímem *boss* jsou napsány až naivním pohledem dítěte. Autorka to celé takto zřejme skutečne vnímala a tak to také napsala, a to jen přidává na autentičnosti. Bohužel čtu pomalu, nechci se do knihy příliš ponořit a nechat se jí pohltit, protože mi připadá možná až moc skutečna. Také jsem přesvědčeny že ji nebudu čist znova. :'(
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Jak jste možná pochopili, kniha mě velice citove zasáhla. Nedá mi to zveřejnit báseň, která hovoří sama za celý smutný příběh. Báseň je součástí první kapitoly.

A prý to tak má být

Čas položil mi nepříjemnou otázku.
A já, jak vytržená z obrázku,
ve větru se cloumám na vlásku-
prý po štěstí si šlapu.
Obrovská ohavnost
však na mne položila tlapu.
A prý to tak má být!

Nebylo to právě ono,
o čem bych já chtěla
v tomhle věku snít.
Čas moc brzo
chtěl mi všechno dát.
Já neuměla odmítnout-
jen přijímat a brát,
a dám-li,
můžu si jít hrát.
A prý to tak má být!

Naštěstí už umím
jinak žít.
Čas dokáže snad všechno
zahojit;
už není krutý, tak jak dřív.
Jen jizvy zbyly
a stopa pachu
na dlaních.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Pěkná kniha. Vřele doporučuji. Zejména první polovina je velmi autentická. Splolu s Lolitou povinná četba všech pedofilně zaměřených.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Dal: 154 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

nevie niekto kde sa to dá zohnať? .. Pre prípad, že by som si knihu predsa len prečítal.