Vykoupení / Redemption
„Druhou šanci jsem vlastně nikdy dostat neměla. Odpykávala jsem si doživotní trest bez možnosti podmínečného propuštění. Jeden kouzelný podpis guvernéra státu Missouri však rozhodl, že se přede mnou brány vězení přece jen otevřely. Po osmnácti letech jsem místo Odsouzené číslo 85704 mohla být zase Stacey Ann Lannertovou.“ Tak začíná šokující příběh týrané a sexuálně zneužívané dívky, který nás zavede do Ameriky let sedmdesátých a osmdesátých. Stacey od osmi let zneužíval vlastní otec, matka vše přehlížela a nakonec rodinu opustila. Malá Stacey a její mladší sestra Christy zůstaly u otce, který pil a dcerky týral. Stacey se po několika pokusech odejít ocitá v bezvýchodné situaci...
- http://www.databazeknih.cz/knihy/vykoupeni-164573
Vykoupení / Redemption (Stacey Lannert, Kristen Kemp)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
- Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
- V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.