http://www.rouming.cz/roumingForum.php?thread=202284&description=re:+WTF+PEDOFILIE+&parent=202284
Potěšilo mě, že diskuse je celkem rozumná.
WTF PEDOFILIE (diskuse na Rouming.cz)
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: WTF PEDOFILIE (diskuse na Rouming.cz)
Hezký názor:
Účastník ve výše zmíněné diskuzi píše:Pokial sa ukájajú na obrázkoch ktoré nevznikli zneužitím dieťaťa tak nech, je mi to jedno a pokial nikomu neublížili sú plnohodnotnou súčasťou spoločnosti tak ako ktokoľvek iný. Ak by si ich chcel napriek tomu vykastrovať tak tebe by mali rovno useknúť hlavu, aj tak je ti na nič.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: WTF PEDOFILIE (diskuse na Rouming.cz)
Heh tak to je fakt docela fajnová diskuze, bez povrchní korektnosti, upřímná. Docela se mi potvrzuje, že na Roumig chodí zřejmě lidi nejen s nadhledem ale i jistým rozhledem. Řekl bych taky, že vliv může mít, že se často jedná o mladší lidi. Toho bychom si u internetových diskuzí taky měli všímat, že se nejedná o zcela reprezentativní vzorek společnosti, ale ten vzorek tvoří ta která skupina lidí, kterou to táhne se do té které diskuze vyjadřovat. Každopádně tohle je skutečně jedna z mála diskuzí, kde snad jen jeden uživatel vyjádřil, že by se peďáci měli kastrovat, a ostatní ho tam za to zhejtovali.