Otec přistihl chlapa, jak mu znásilňuje dceru (5). Umlátil ho a projde mu to (tn.nova.cz)
A k tomu výživné komentáře na Facebooku:
Jsou státy, kde zabití pedofila projde... (Facebook.com)
Otec přistihl chlapa, jak mu znásilňuje dceru (tn.nova.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Otec přistihl chlapa, jak mu znásilňuje dceru (tn.nova.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Otec přistihl chlapa, jak mu znásilňuje dceru (tn.nova.c
Projde mu to pro chvilkové pominutí smyslů, řekl bych, nikoli protože zabil pedofila.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Zajímalo by mě, jestli by úplně stejně prošlo pedofilovi, pokud by pro chvilkové pominutí smyslů znásilnil dítě.
Podle mě soudit a trestat mají lidé k tomu kvalifikovaní, s profesionálním přístupem a s chladnou hlavou - rozhodně by žádní primitivní burani z Texasu, kteří pokrytecky kážou své vlastní šestnáctileté dceři "Abstinence Only" a následně potají v okně sledují patnáctiletou dceru svého souseda, jak se převléká, neměli mít právo někoho živelně "trestat".
Podle mě soudit a trestat mají lidé k tomu kvalifikovaní, s profesionálním přístupem a s chladnou hlavou - rozhodně by žádní primitivní burani z Texasu, kteří pokrytecky kážou své vlastní šestnáctileté dceři "Abstinence Only" a následně potají v okně sledují patnáctiletou dceru svého souseda, jak se převléká, neměli mít právo někoho živelně "trestat".
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Najprv píšu- Otec dívky se tam okamžitě rozběhl a přistihl tam Jesuse Florese (47) s kalhotami u kotníků jak ji znásilňuje.
a potom na konci- Otec, který na jejich odlehlém ranči poslal děti dát slepicím, se dokonce pedofila poté, co se přesvědčil, že je jeho holčička v pořádku, pokoušel oživovat.
Stále si kladiem otázku: Ako mohla byť potom čine v poriadku? Nerozumiem tomu.
Inak si myslim, ze kalhotki u kotníku tam nemuseli ani použiť...stačilo napísať, že ho tam pristihol ako ju znasilnuje. Zbytočne zveličujú danú situaciu.
a potom na konci- Otec, který na jejich odlehlém ranči poslal děti dát slepicím, se dokonce pedofila poté, co se přesvědčil, že je jeho holčička v pořádku, pokoušel oživovat.
Stále si kladiem otázku: Ako mohla byť potom čine v poriadku? Nerozumiem tomu.
Inak si myslim, ze kalhotki u kotníku tam nemuseli ani použiť...stačilo napísať, že ho tam pristihol ako ju znasilnuje. Zbytočne zveličujú danú situaciu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Pokud se to seběhlo zhruba tak, jak nám TV Bulvár líčí, tak pro toho otce mám rozhodně pochopení. A také bych ho nesoudil.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.