Homosexualita není nemoc, je to jen orientace (psycholog-psycholozka.cz)
Zase někdo neví, o čem píše:
Homosexualita se léčit nedá, není to nemoc, není to úchylka, je to pouze orientace. Jak se říká, někdo rád holky jiný zase vdolky. Pokud by někdo stále chtěl tvrdit, že homosexualita je úchylka, tak v tom případě co je orální sex, anální sex, či praktiky sado maso? Též to někdo může považovat za úchylku a při tom to je naprosto normální.
Sexuální úchylky jsou zcela jiné, pedofilie, nekrofilie fetišismus. Ano toto jsou úchylky, které se dají léčit. Třeba fetišismus je neškodný, tam hrozí maximálně, že člověk takto orientován dostane prominutím přes pusu, ovšem v případě pedofilie se již jedná o závažnou úchylku, která je samozřejmě i trestná a ta se léčit musí. Sexuologie Praha má takových pacientů dost, co jsou soudně léčeni právě za pedofilii.
Kontakt na autora nevidím, takže mu snad ani nemůžeme napsat.
Homosexualita není nemoc, je to jen orientace
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Homosexualita není nemoc, je to jen orientace
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ![❤️](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/2764.svg)
![💙](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f499.svg)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Homosexualita není nemoc, je to jen orientace
Já bych se autora zeptal, na které že to "plzeňské vysoké škole" tu psychologii dálkově studoval....
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Zapomněl jsi "dva týdny"Jednorozec píše:Já bych se autora zeptal, na které že to "plzeňské vysoké škole" tu psychologii dálkově studoval....
![Vysmátý :D](./smilies/Light%20skin/biggrin.gif)
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 121 poděkování
- Dostal: 321 poděkování
Ale jde tam poslat komentář. jeden už tam je ode mě.
"Nechci se autora onoho článku nijak vážně dotknout, ale pedofilie je vrozená a neléčitelná úplně stejně, jako tomu je u homosexuality.
Pokud se jde pedofil léčit, tak jediné, co ho čeká, je terapie, jejíž úkolem je smířit se s tím, že je pedofil a že to nejde změnit a naučit jej žít takovým způsobem, aby byl relativně šťastný a naplňoval veškeré své potřeby v mezích zákona. Více informací o pedofilii najdete na http://www.pedofilie-info.cz/
Další poznámka. Pedofilie NENÍ trestná. To si pletete se sexuálním zneužíáním dětí. O pedofili se v trestním zákonu nedočtete. Dočtete se pouze o sexuálním obtěžování a sexuálním násilí na dětech.
nesprávné spojení pedofilie=sexuální zneužívání používají hlavně různá informační média i přes to, že je toto spojení lživé a to z několika důvodů. Nikdo neví, kolik je pedofilů ve skutečnosti. Ví se pouze o těch, kteří jsou ve zprávach, že něco provedli. O těch nekriminálních se skoro nikde nepíše. Mnohokrát je v médiích sexuální násilník označen za pedofila, ikdyž tomu tak není nebo ještě dříve, než proběhlo vyšetření na zjištění sexuální orientace. Podle profesora Weisse a jeho vlastních zkušeností z terénu vychází, že pouze 10% sexuálního násilí na dětech je pácháno pedofily. Zbylých 90% je pácháno lidmi, kteří pedofilové NEJSOU. Jedná se o jedince s jiným problémem a dítě si volí jako NÁHRAŽKU za dospělého jedince, nejčastěji z důvodu bezbrannosti."
"Nechci se autora onoho článku nijak vážně dotknout, ale pedofilie je vrozená a neléčitelná úplně stejně, jako tomu je u homosexuality.
Pokud se jde pedofil léčit, tak jediné, co ho čeká, je terapie, jejíž úkolem je smířit se s tím, že je pedofil a že to nejde změnit a naučit jej žít takovým způsobem, aby byl relativně šťastný a naplňoval veškeré své potřeby v mezích zákona. Více informací o pedofilii najdete na http://www.pedofilie-info.cz/
Další poznámka. Pedofilie NENÍ trestná. To si pletete se sexuálním zneužíáním dětí. O pedofili se v trestním zákonu nedočtete. Dočtete se pouze o sexuálním obtěžování a sexuálním násilí na dětech.
nesprávné spojení pedofilie=sexuální zneužívání používají hlavně různá informační média i přes to, že je toto spojení lživé a to z několika důvodů. Nikdo neví, kolik je pedofilů ve skutečnosti. Ví se pouze o těch, kteří jsou ve zprávach, že něco provedli. O těch nekriminálních se skoro nikde nepíše. Mnohokrát je v médiích sexuální násilník označen za pedofila, ikdyž tomu tak není nebo ještě dříve, než proběhlo vyšetření na zjištění sexuální orientace. Podle profesora Weisse a jeho vlastních zkušeností z terénu vychází, že pouze 10% sexuálního násilí na dětech je pácháno pedofily. Zbylých 90% je pácháno lidmi, kteří pedofilové NEJSOU. Jedná se o jedince s jiným problémem a dítě si volí jako NÁHRAŽKU za dospělého jedince, nejčastěji z důvodu bezbrannosti."