MUDr. Antonín Brzek odpovídá:Nešťastná píše:Po pěti měsících mi přítel řekl o své náklonnosti k malým holkám. Ze začátku jsme měli problémy, hádali se, mě vadilo, že se náš vztah neposouvá, že ho otravuji svými tužbami (úkoly) a že se mi nevěnuje tak, jak by měl. Také jsem mu vyčítala, že se s ním nedají řešit vážné věci. Náš vztah se zlepšil, začala jsem dosahovat orgasmu a on mi řekne toto. Dělala jsem si z toho legraci, ale po načtení některých článků mi vše došlo - proč se mi nevěnoval na koupališti a měl tolik práce s díváním se kolem sebe, proč se mi nevěnoval u dětského pískoviště a neposlouchal mě, proč je pořád tak zadumaný, proč se otáčí po malých holkách, proč se s ním nedají řešit vážná témata a ani ho moc nezajímají atd…. Dělá pro mně hodně, snaží se a říká, že mě miluje, ale do hlavy mu nevidím. Nedokážu mu už věřit. 5 měsíců mi neřekl pravdua ještě jsem ji z něho musela páčit, proč by mi měl říkat pravdu nyní? Navíc je pedofil, kde se píše o tom, že se mu líbí staré ženy,nikde… Nepříjemný pocit, že mě zneužil a vše bylo založeno jen na výčitkách jeho svědomí… To ale přece není láska… Jsem tak zklamaná a není, kdo by mi dal rozhřešení.
Dobrý den, paní,
to víte, svoji orientaci si nikdo nevybírá. Nicméně láska je moc široký pojem, a tak i když Váš manžel je atrahován holčičkami, nijak to nevylučuje, že Vás nemá docela rád. Nelze asi očekávat nějakou erotickou fascinaci dospělou ženou, ale erotická fascinace je věc ošidná, po kratší nebo delší době odeznívá, a potom už je vztah založen také jen na těch dalších pozitivních emocích. Pokud tam jsou. A ve Vašem případě možná jsou pevnější a hlubší, přestože je manžel pedofil, než u některého gynekofilního heterosexuála, kde po odeznění erotické fascinace zůstane jen citová poušť.
Myslím, že by bylo dobré si pohovořit podrobněji osobně, pokud pro Vás není Praha místně nedostupná, objednejte se ke mně na některou středu před 7:30 ráno na telefon sestry Ústavu 727338231.
S pozdravy
MUDr. Brzek
Odpovídá Petr Kasz:
Milá neznámá,
představte si, že se vám líbí malé holky. Přesto však začnete úspěšně s někým partnerský vztah – svěřila byste se hned na začátku vztahu? Jsou známy případy, kdy pedofil o své náklonnosti k dětem manželce neřekl vůbec a ani do budoucna jí to říct neplánuje, protože si myslí, že by to znamenalo okamžitý konec někdy i mnohaletého jakž takž spokojeného partnerského vztahu. Nemusel Vám to říct po 5 měsících, mohl Vám to říct třeba po 5 letech, nebo taky nikdy. I když se mu můžou líbit holčičky víc, než dospělé ženy, nevylučuje to, že Vás má opravdu rád a že mu na Vás opravdu záleží. Případů pedofilů žijících ve vztahu s manželkou, která o jejich náklonnosti k malým dívkám ví, známe mnoho. Vše má své pro a proti. Kdybyste se se současným partnerem rozešla, může se stát, že narazíte sice na muže zaměřeného na ženy, který ale třeba bude agresivní, nebo alkoholik a nebo Vás za dva roky pustí k vodě kvůli jiné ženě, do které se zamiluje. To u pedofila nehrozí, ten se do jiné ženy zamiluje jen stěží.
S pozdravem
Petr Kasz,
heterosexuální pedofil,
administrátor stránek http://www.pedofilie-info.cz
email: [email protected]