Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Ahoj chcela som len napísať, že sa mi veľmi páči na vašej stránke http://www.pedofilie-info.cz/ a aj spôsob akým sa snažíte prezentovať vašu komunitu ... momentálne som zakotvila vo vlastnej tvorbe čo tu máte veľmi pekne ... niekedy mi príde váš spôsob lásky v tých veršoch krajší ako ten s ktorým sa stretávam v okolí. Nepoznám žiadneho pedofila ale viem že keby som ho spoznala, bol by môj predsudok voči nemu menší a to aj vďaka tejto stránke ... veď je škoda prísť o fajn človeka len kvôli predsudkom. Myslím, že toto bol aj jeden z účelov tejto stránky. Chcem vám napísať spätnú väzbu. Táto stránka mi naozaj veľa dala. A to som tu len pár dní Ver
Škoda, že na sebe nenechala kontakt. Třeba se přihlásí zde. Každopádně děkujeme, jsme rádi, že tato stránka někomu pomohla utříbit si myšlenky.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi!