Reakce, co přišla na email

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Reakce, co přišla na email

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj chcela som len napísať, že sa mi veľmi páči na vašej stránke http://www.pedofilie-info.cz/ a aj spôsob akým sa snažíte prezentovať vašu komunitu ... momentálne som zakotvila vo vlastnej tvorbe čo tu máte :) veľmi pekne ... niekedy mi príde váš spôsob lásky v tých veršoch krajší ako ten s ktorým sa stretávam v okolí. Nepoznám žiadneho pedofila ale viem že keby som ho spoznala, bol by môj predsudok voči nemu menší a to aj vďaka tejto stránke ... veď je škoda prísť o fajn človeka len kvôli predsudkom. Myslím, že toto bol aj jeden z účelov tejto stránky. Chcem vám napísať spätnú väzbu. Táto stránka mi naozaj veľa dala. A to som tu len pár dní :) Ver

Škoda, že na sebe nenechala kontakt. Třeba se přihlásí zde. :) Každopádně děkujeme, jsme rádi, že tato stránka někomu pomohla utříbit si myšlenky.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙