Mám děvče, ale rodiče to zakazují

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Mám děvče, ale rodiče to zakazují

Nový příspěvek od mensi je hezci »

Potrebuji pomoc mam 14 letou slečnu ale rodiče to zakazkují a nam z toho depku
A nam chuť se zabít pomoc prosim o
Naposledy upravil(a) Allein dne neděle 1. 7. 2018, 16:16:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název tématu.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Holá

Nový příspěvek od simgiran »

Jestli jsi náš starý známý mensi je hezci, proč píšeš jako neregistrovaný?

Čí rodiče to zakazují?
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Nový příspěvek od mensi je hezci »

Nemam heslo :-(
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1756 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

A to je takový problém adminům napsat žádost o nové heslo?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1756 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Menší JE HEZČÍ píše:Potrebuji pomoc mam 14 letou slečnu ale rodiče to zakazkují a nam z toho depku
Bohužel, rodiče se musí poslouchat. Jediný co můžeš - pokud ji miluješ, tak musíš nějak rodiče přesvědčit, že to s ní myslíš vážně. Chce to vytrvat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

mensi je hezci píše:Potrebuji pomoc mam 14 letou slečnu ale rodiče to zakazkují a nam z toho depku
Také myslím, že bys měl respektovat vůli rodičů. Jestli je to možné, zkus to ještě spolu se slečnou s nimi probrat a třeba přistoupit i na nějaké kompromisy jako omezení času kdy budete moci být spolu, slib, že jim budeme říkat pravdivě vše o vašem vztahu nebo třeba zkusit i to, že ji budeš pomáhat s učením a ona se zlepší ve škole... Myslím, že vymyslet lze leccos, hlavně jde o to, aby ses především ty dokázal chovat zodpovědně a solidně, protože když rodiče uvidí, že jsi zodpovědný, mohlo by to jejich přístup změkčit.

Pokus se vám nepodaří změnit přístup rodičů, měl bys to respektovat a s onou dívkou nechodit. Je mi jasné, že ti to musí připadat jako něco strašlivého, ale prosím, neber to fatálně. Možná změní pohled, až dívce bude patnáct, případně přinejhorším, až ji bude osmnáct, tak se klidně bude moci sebrat a jít žít s tebou. Čili, nevěš hlavu, pokud se milujete a ona je pro tebe tou správnou dívkou, v nejhorším vám stojí za to si i na sebe rok či v čtyři léta počkat. Když se zamyslíš, jak dlouhý je lidský život a co spolu za něj všechno v budoucnu můžete prožít, bude ti snad ten rok připadat jako krátká doba na počkání.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)