Pedofilové poprvé na Prague Pride (Metro.cz)

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Pedofilové poprvé na Prague Pride (Metro.cz)

Nový příspěvek od Kuba »

Obrázek

Přímý odkaz: http://s6.postimg.org/g22ufmonl/1_uprava.jpg

Dnešní článek, jedná se v podstatě jen o výtah z diskuse pod článkem předchozím.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 17. 8. 2015, 16:40:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příloha zaměněna na IMG tag + přímý odkaz.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Rozhovor s pedofilem rozpoutal na webu Metro.cz velkou diskusi. Někteří se lidí, kteří trpí pedofilií zastávají, jiní by je nejraději viděli za mřížemi. Jaký je váš názor?

Československá pedofilní komunita chce upozornit na těžkosti života lidí trpících pedofilií. Zároveň chce lidem ukázat, že pedofilové nejsou dětem nebezpeční. Proti jejich snaze se na internetu zvedla vlna nevole. "Tito lidé by si měli žít svůj problém sami a neobtěžovat jím okolí. Je to úchylka, psychická nemoc. Vkaždém případě by neměli pracovat s dětmi,“ píše neznámý čtenář v diskusi Metro.cz.

Pedofilové si své zaměření nevybrali

Někteří jsou ale mnohem radikálnější. "Raději ukřivdím spoustě pedofilů, kteří by dítěti neublížili, než aby jeden ublížil. Mohou se léčit nebo je třeba je zavřít,“ píše třeba čtenář Jarda.

Jiní jsou k nim zase tolerantnější. "Někteří pedofilové jsou osoby, které si svoje zaměření nevybraly, ale uvědomují si, že kontakt sdětmi je špatný,“ píše čtenářka Jana Kůlová.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

A jeden zajímavý příspěvek v diskuzi pod článkem, autorem je Tomáš, 6.9.2013 12:51:

Úvaha

Tak zaprvé musím poblahopřát za výběr tématu, je dobré vidět, že jsou tu noviny co se stále zabývají problémy společnosti, a i přes mnohdy zaslepené a od tématu odtržené komentáře, je vidět, že o diskusi je zájem. Vždyť je to náš národní sport, často provozován v hospodách po celé Republice.

Musím přiznat, že asi jako mnoho lidí jsem se myšlenkou pedofilů a pedofilie nezabýval, pro mne to byla nebezpečná nemoc, která ohrožuje morální dospívání dětí a je jím přímým nebezpečím. Nutno však dodat, že po přečtení článku v deníku Metro jsem o tom přemýšlel. Mě osobně přitahují ženy, to ovšem neznamená, že na ně někde po setmění čekám v parku, v klubu jim vhodím drogu do pití atd. Stejně tak nemůžu říci, že bych slyšel, že podmínkou homosexuality je agresivní a nebezpečné chování k objektu svých vášní. Stává se to, ale to ve všech zmiňovaných případech a zjevně se jedná o výjimku. Agresivita a extrémní chováni není nikdy normou.

Osobně bych uvítal možnost bezpečné a dostupné léčby a pomoci pro pedofily. Stejně tak dobře dostupné informace o této nemoci, pro ty, jež si myslí, že jí mohou trpět. Jestliže většina pedofilů přijde na své preference na základní škole, tak jako všichni ostatní, nedovedu si ani představit jak zmatečné, frustrující a děsivé to musí být. Jak zde již bylo řečeno, nikdo si svou orientaci nevybírá, a tak je jen asi těžko můžeme vinit a perzekuovat.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kaszem citující uživatel Tomáš píše:Mě osobně přitahují ženy, to ovšem neznamená, že na ně někde po setmění čekám v parku, v klubu jim vhodím drogu do pití atd. Stejně tak nemůžu říci, že bych slyšel, že podmínkou homosexuality je agresivní a nebezpečné chování k objektu svých vášní. Stává se to, ale to ve všech zmiňovaných případech a zjevně se jedná o výjimku. Agresivita a extrémní chováni není nikdy normou.

Osobně bych uvítal možnost bezpečné a dostupné léčby a pomoci pro pedofily. Stejně tak dobře dostupné informace o této nemoci, pro ty, jež si myslí, že jí mohou trpět. Jestliže většina pedofilů přijde na své preference na základní škole, tak jako všichni ostatní, nedovedu si ani představit jak zmatečné, frustrující a děsivé to musí být. Jak zde již bylo řečeno, nikdo si svou orientaci nevybírá, a tak je jen asi těžko můžeme vinit a perzekuovat.
Autor sém neví co píše, i když pozitivním tónem. Na jedné straně správně argumentuje tím, že to že je někdo na ženy neznamená, že je znásilňuje, a hned v druhém odstavci pedofilii automaticky považuje za nemocné a chtěl by ji léčit. Tak co tedy?
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 23. 5. 2018, 21:12:19, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upravena citace.