Kdo byl na PraguePride a chtěl by (snad by souhlasili s anonymitou) o tom něco říct pro Metro, měl by u mě obrovské plus a hodně by podpořil propagaci webu a našich myšlenek.Dobrý den,
píšu Vám ohledně festivalu Prague Pride. Zasechl jsem, že někteří z Vás se festivalu zúčastnili. Nebylo by možné se telefonicky spojit a pohovořit o dojmech z festivalu?
děkuji
S pozdravem
Adam Váchal
METRO Česká republika, a.s.
Anděl Media Centrum
Karla Engliše 519/11
150 00 PRAHA 5
tel: +420 XXXXXXX
http://www.metro.cz
![Úsměv :)](./smilies/Light%20skin/smile.gif)
Ze svých zkušeností mohu říct, že s těmito kontakty s novináři mám dobré zkušenosti (stejně jako snad všichni ostatní, o kterých vím), i jsem se jednou sešel s (dnes již bývalou) redaktorkou iDnes a byla velice korektní. Věřím, že případný odvážlivec z našich řad ani nebude příliš riskovat.
Kdo by se případně trošku bál, může si možná zkusit i od někoho půjčit telefon, já bych snad nabídl i ten svůj (škoda, že jsem na Pride nebyl, i když já nejsem asi stejně nejvhodnější zástupce na sebe propagaci v médiích), pokud by se to však podařilo časově skloubit, tak bych případnému zájemci v Praze snad i zapůjčil svůj telefon, ať si z něj novináři zkusí zavolat.
![Vysmátý :D](./smilies/Light%20skin/biggrin.gif)