(údajné) Trestní oznámení na pedfilní propagandu

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

(údajné) Trestní oznámení na pedfilní propagandu

Nový příspěvek od simgiran »

Již přes rok jsem skryt ve své noře a jako správný normalizační chalupář se věnuji rodině a zajímá mně toliko jak mi zobou slepice. Nehledávám užitečným demonstrovat na ulici a být k dispozici fotoaparátům estébáků.

Byl jsem však nucen udělat výjimku a včera jsem podal trestní oznámení pro podezření ze přečinů uvedených v §§186 a 187 ve stadiu přípravy. Tímto trestním uznámení jsem reagoval na nechutnou kampaň pedofilů, kteří vycítili příležitost zopakovat taktiku homosexuální lobby a usilují veřejně u příležitosti tzv. Prague Pride o své zviditelnění a prosazení, což presentují na www stránkách, které zde nehodlám propagovat; v trestním oznámení odkazy jsou.

O výsledku řízení podám informace.

Poznámka: Jedná se o trestné činy sexuální nátlak a pohlavní zneužívání

(jen nevím, na koho chce podávat oznámení a kvůli čemu konkrétně)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Re: (údajné) Trestní oznámení na pedfilní propagandu

Nový příspěvek od Kasz »

Znám tyhle stránky jako svoje boty... nějak jsem si nevšiml, že by tady někdo činil na někoho sexuální nátlak a nebo že by zneužíval dítě. Vědět to druhé, tak to okamžitě řeším, však to víte sami. No a www.nejenhomo.cz jsem vlastnosručně psal a četl asi desetkrát... a sexuálního nátlaku ani pohlavního zneužití jsem se při psaní ani čtení nedopustil, pokud se dobře pamatuji, ani jednou. :)

Tohle oznámení dopadne tak, jako všechny předchozí.

FB autora: Ondřej Karták
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Nějak vůbec nerozumím, co takovýmto trestním oznámením lidé sledují. Pokud mají něco v hlavě, tak jim musí být jasné po zběžném přečtení našich webů, že se tu nic takového neděje. Tak co je k tomu vede ? Obrovská nenávist vůči pedofilům způsobená nedostatkem pravdivých informací? (nebo odmítání pravdivých informací)
Kuba
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

No jo, však nejeden z nás už se někdy dočkal v diskusích (třeba na iDnes) reakcí diskutujících v tom smyslu, že na něj podají tr. oznámení za pedofilii. :D Je to směšné, nic víc. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Výsledek šetření a dokazování.
Dotyčný je vinen v celém rozsahu.
Trestný čin se nestal a to ani přecin neb sexuální preference neni trestná a předělat se nedá.
Oznamovateli doručen hlavickovy papír z fakturou za vynaložené náklady, oznámenemu pak doporučeno setrvat v tomto stylu života
MR_Xguard
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Už se těším.
Monika
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“

— Romain Rolland
Dal: 31 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Monika »

teenbl píše: Tak co je k tomu vede ? Obrovská nenávist vůči pedofilům způsobená nedostatkem pravdivých informací? (nebo odmítání pravdivých informací)
hluboko zakořeněné předsudky v podvědomí, které způsobí neschopnost podívat se na to, jak věci ve skutečnosti jsou

podívej se na to, jak ještě dodnes jsou hluboce zakořeněné předsudky části veřejnosti, včetně politických představitelů (například V. Klaus) vůči homosexuálům

u pedofilie je to ještě všechno daleko horší

protože, předsudky vůči pedofilům jsou dlouhodobě promítany společností do podvědomí lidí

bude trvat hodně dlouho, než se toto téma odtabuizuje, to rovnítko, jak byla pedofilie překládaná veřejnosti, že pedofil=zneužívatel dítěte se hluboce dotýká všech co mají děti rádi a pro drtivou většinu společnosti je naprosto nepřijatelné a nezknousnetelné to, že dítě je vnímáno jako sexuální symbol

ochota člověka vnímat celistvě a ne jen skrze jeho odlišnosti nepřichází snadno, ale dá s k ní životními zkušenostmi dozrát

ten pán co podává trestní oznámení si buď nedal tu práci, aby si prošel vaše stránky, příběhy pedofilů, odborné studie a zejména práce Mgr. Žáka o nekriminalizovaných pedofilem, neprošel si asi ani diskuze, které mezi sebou vedete ... a nebo si je prošel a nebyl schopen nahlédnout, že vy naopak děláte všechno pro to, aby nedocházelo k naplnění trestných činů, jako je sexuální nátlak a pohlavní zneužívání dětí a že vy sami jste už i několikrát účinně zasáhli vůči lidem u kterých hrozilo, že to zrealizují

mne například fascijuje i to, jak si zde odpovědně hlídáte a monitorujete chat, SZ i příspěvky na forum, aby se nebyla šance dopouštět se čehokoliv závadného

ten pán to nevidí a vidí pravý opak
Dan
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Moniko, jako vždy to popisuješ naprosto přesně. Někdo si i v našich příspěvcích najde jen to, co se mu hodí, což je ale i docela těžké, takže to jednoduše zfoukne tak, že stejně lžeme a jde nám o sex s dětmi. Jenže za našimi aktivitami nejsou jenom slova, které jde označit za lživé, ale i činy, které denně probíhají, konkrétní debaty, které naše lidi zde snad trochu vedou v životě a radí pedofilům, jak se se sebou vyrovnat, jak se sexuálním aktivitám s dětmi vyhýbat. Bohužel v současné době jsme navíc spojováni s jakýmisi aktivitami kdesi, o kterých se tvrdí, že jejich účelem je legalizovat sex s dětmi. Takovým atakům se těžko vyhneme, můžeme jen opakovat, že vůči legalizaci sexu s dětmi se vymezujeme, nepřejeme si to.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No já si třeba myslím, že takový odpor proti pedofilii je daleko méně zažitý (je mnohem novějšího data) nežli proti homosexualitě. Z historického hlediska, se totiž nějaké vztahy s dětmi vůbec neřešili (děti měli ve společnosti daleko horší postavení hlavně díky jejich vysoké úmrtnosti), kdežto za homosexuální vztahy se občas i upalovalo...
Jedinou výjimkou je snad ženská homosexualita, kdy sex ženy se ženou se často nepokládal za sex atd. (to zase souvisí s postavením žen v dřívější společnosti).
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Tak já vám nevím, ale mě zatím nezavřeli...
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ty bys chtěl?
Myš
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 844 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Jednorozec píše:No já si třeba myslím, že takový odpor proti pedofilii je daleko méně zažitý (je mnohem novějšího data) nežli proti homosexualitě. Z historického hlediska, se totiž nějaké vztahy s dětmi vůbec neřešili (děti měli ve společnosti daleko horší postavení hlavně díky jejich vysoké úmrtnosti), kdežto za homosexuální vztahy se občas i upalovalo...
Jedinou výjimkou je snad ženská homosexualita, kdy sex ženy se ženou se často nepokládal za sex atd. (to zase souvisí s postavením žen v dřívější společnosti).
Tady ani nejde o to, co je zažité, a co ne. Lidé si rychle zvykají na to, co se jim zrovna hodí, a je někým určeno za normální. Dříve to určovala církev, dnes hlavně masmédia. Lidé si na to zvykli, protože si tím kompenzují něco v sobě. Hněv a strach jsou silné emoce, které dokáží přebít hodně. Podobně to může fungovat v rodinách, kde si rodiče vybíjejí stres na dětech - jen přenáší vlastní vnitřní problém. Jak smutné.

Exupéry napsal: "Je mnohem obtížnější soudit sebe než soudit ostatní"