iDnes.cz: Muž dostal za zneužívání vnučky sedm roků

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

iDnes.cz: Muž dostal za zneužívání vnučky sedm roků

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

http://hradec.idnes.cz/zneuzivani-vnucky-na-kralovehradecku-dxo-/hradec-zpravy.aspx?c=A130820_125722_hradec-zpravy_pos

V diskusi je hodně příspěvků o nejenhomo.

Jinak je zajímavé tohle:

"Většinou mi seděla na klíně, doma buď nikdo nebyl, nebo byli v jiných místnostech. Nejsem si vědom, že by nás spolu někdo viděl. Dělo se to příležitostně, vždy jsem byl pod vlivem alkoholu," pokračoval.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: iDnes.cz: Muž dostal za zneužívání vnučky sedm roků

Nový příspěvek od Kuba »

Hezká diskuse. Je vidět, že ta účast na Pride byl skvělý nápad a pomohlo to zase malinko rozvířit diskusi, čili ještě jednou dík všem, co se zúčastnili a dvojnásobný díl těm, co pomáhali s organizováním. :)

K té obhajobě toho pána "nemohl jsem si pomoci" na kterou tam narážel i někdo v diskusi si dovolím malý postřeh, který stavím i na své vlastní zkušenosti - podle mě je to celkem blábol, pouze snaha sejmout ze sebe vinu a dostat menší trest, když někdo tvrdí, že si nemohl pomoc. Častěji spíš půjde o to, že si dotyčný pomoc nechce, že se rozhodne to udělat. A jestli si nemohl pomoci pod vlivem alkoholu? Pak opět chyba člověka, že tohle ví a s alkoholem nepřestane, případně se ani nesnaží se z případné závislosti na něm léčit.

Otázkou spíš může být, že se někdo rozhodne to udělat i z toho důvodu, že pořádně neví, jaké dopady to na dítě může být či že si nemůže moc dovolit představit jinou alternativu, když se v médiích pořád mluví o pedofilech jako o těch, co zneužívají a znásilňují děti, tak je potom pro takového člověka těžší si říct: "já je zneužívat nebudu". :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: iDnes.cz: Muž dostal za zneužívání vnučky sedm roků

Nový příspěvek od Jednorozec »

Spekulace nemáme vůbec představu jestli ten člověk je pedofil... Alespoň jsem nic takového v článku nezaznamenal.