Výběr hlášek z chatu
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Výběr hlášek z chatu
teenbl : Nakonec tam byli 4 prodavačky :DPak začali řešit o čem to je, aby přišli na to, kde to může být, začli googlit tu knihu, at ví jak vypadá atd. do toho začali řešit dvě jak se vubec můžou vydávat knihy o pedofilii (přečetli si obsah) no nic nakonec to někde v skladu našli ...a jedna ženská prý pedofil a ještě ma tak drahou knihu (200 mě stala )
Deny : proč mě rodiče nevyfotili někdee líp grr.. budu muset jednou syna nafott aby kdyby náhodou byl pedofil aby na mě nenedával
pablo : tenhle web patri pod idnes.cz?
Gabriel Svoboda -> pablo : ne
Gabriel Svoboda -> pablo : to sis možná spletl s alik.idnes.cz
teenbl : Jestli se toto léto bude vyvíjet takto, tak fakt nebude přes léto dělat skoro nic jiného než věci související s pedo , srazy s pedo
teenbl : to je v haji
wr3bus_ : to vadi?
teenbl : no nevim ale připadam si jako uchyl
simgiran -> Kasz : Čtrnáctiletí už v žádném případě nejsou děti. „Pokud byste pedofilovi nabídli výlet do osmé a deváté třídy základní školy, tak znechuceně odejde,“ uzavírá.
simgiran -> Kasz : tě docela lituji
Kasz : Nadpis článku v Blesku: ŠOK! Pedofilové si na pedofilním fóru posílají fotky umyvadel!
Květak (ke statistice přístupů): nechápu koukám na kakání do pusy a řeknu si ještě jsem nebyl dneska na pedofilie-info.cz klik a je tady
LeeFa : tak mi přišla pošta od teska .... že tam mam za dva měsíce 58 bodů... tak mi poslalai 3 kupony .. jeden je že mam 4 koruny slevu na odlakovač a druhý dvě sou že dyš koupim ovoce nebo zeleninu tak budu mít bodů za to dvojnásobně tkaže faaaaak jako se mi to vyplatilo no ale nák se začít musí
teenbl : Mě nejvíc dostal nejmenovany člověk který si bral sebou na natačení pedo dokumentu s Veronikou lubri káč
MarkM -> teenbl: ? simgiran ?
Deny : proč mě rodiče nevyfotili někdee líp grr.. budu muset jednou syna nafott aby kdyby náhodou byl pedofil aby na mě nenedával
pablo : tenhle web patri pod idnes.cz?
Gabriel Svoboda -> pablo : ne
Gabriel Svoboda -> pablo : to sis možná spletl s alik.idnes.cz
teenbl : Jestli se toto léto bude vyvíjet takto, tak fakt nebude přes léto dělat skoro nic jiného než věci související s pedo , srazy s pedo
teenbl : to je v haji
wr3bus_ : to vadi?
teenbl : no nevim ale připadam si jako uchyl
simgiran -> Kasz : Čtrnáctiletí už v žádném případě nejsou děti. „Pokud byste pedofilovi nabídli výlet do osmé a deváté třídy základní školy, tak znechuceně odejde,“ uzavírá.
simgiran -> Kasz : tě docela lituji
Kasz : Nadpis článku v Blesku: ŠOK! Pedofilové si na pedofilním fóru posílají fotky umyvadel!
Květak (ke statistice přístupů): nechápu koukám na kakání do pusy a řeknu si ještě jsem nebyl dneska na pedofilie-info.cz klik a je tady
LeeFa : tak mi přišla pošta od teska .... že tam mam za dva měsíce 58 bodů... tak mi poslalai 3 kupony .. jeden je že mam 4 koruny slevu na odlakovač a druhý dvě sou že dyš koupim ovoce nebo zeleninu tak budu mít bodů za to dvojnásobně tkaže faaaaak jako se mi to vyplatilo no ale nák se začít musí
teenbl : Mě nejvíc dostal nejmenovany člověk který si bral sebou na natačení pedo dokumentu s Veronikou lubri káč
MarkM -> teenbl: ? simgiran ?
Naposledy upravil(a) simgiran dne čtvrtek 22. 8. 2013, 20:43:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Re: Výběr hlášek z chatu
simgíran : náhodou, já jsem věřící, jsem nesl transparent s tím, že jsem věřil, že až někdo zjistí, kvůli čemu jsem ho nesl, že nedostanu do držky
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
MarkM -> Gabriel Svoboda : možná nechám tomu volný průběh ... hmm no zas maluju možná Kasze na zed ale uvidíme
-
Daniel Kubec -> teenbl : ty voe to už mám dělat nějakýho maskota že se se mnou peďáci budou fotit..
efix -> Daniel Kubec : GL jsou hodní a milí a líbí se nám holčičky
Daniel Kubec -> efix : to je vidět, že ti ještě žádní opilí GL nikdy nezdemolovali byt a neřvali přitom: Nám se líbí holčičky!
Daniel Kubec -> efix : to je vidět, že ti ještě žádní opilí GL nikdy nezdemolovali byt a neřvali přitom: Nám se líbí holčičky!
-
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Gabriel Svoboda : se mi asi dneska bude zdát, že budu v obchoďáku vybírat zeleninu, vytáhnu mrkev a z hlubin regálu se ozve simgiranův hlas "kdopak mi to loupe perníček?"
DanielKubec -> fenix : jo! vidět nějakýho peďáka kolem mejch kutíky pf! A měl by smůlu páč bych ho určitě znal a věděl i kde bydlí!
Thomas Cale -> teenbl : teď mám 3494 bodíků jóó
xThomas Cale : brácha má víc... 9261 bodíků... šmejd
teenbl -> Thomas Cale : hajzl
Thomas Cale -> teenbl : co se sakra nasral v osmnácti na dětskej web, když není ani děcko ani pedofil
Thomas Cale : ale od té doby, co mě honil ve snu teenbl po baráku s nožem na chleba se mi o nikom z čepeku nezdálo
DanielKubec -> fenix : jo! vidět nějakýho peďáka kolem mejch kutíky pf! A měl by smůlu páč bych ho určitě znal a věděl i kde bydlí!
Thomas Cale -> teenbl : teď mám 3494 bodíků jóó
xThomas Cale : brácha má víc... 9261 bodíků... šmejd
teenbl -> Thomas Cale : hajzl
Thomas Cale -> teenbl : co se sakra nasral v osmnácti na dětskej web, když není ani děcko ani pedofil
Thomas Cale : ale od té doby, co mě honil ve snu teenbl po baráku s nožem na chleba se mi o nikom z čepeku nezdálo
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
teenbl píše:Daniel Kubec -> teenbl : ty voe to už mám dělat nějakýho maskota že se se mnou peďáci budou fotit..
Hele Dane ale ten byt už zdemolovanej byl Nás do toho netahej
-
simgiran : já bych nikomu noťas nepůjčoval
simgiran : pod některými písmeny mi vyskakují zajímavé stránky
Gabriel Svoboda : simgiran zadá "M" a vyskočí mu "Mrkve - v akci v Tescu"
simgiran : pod některými písmeny mi vyskakují zajímavé stránky
Gabriel Svoboda : simgiran zadá "M" a vyskočí mu "Mrkve - v akci v Tescu"
-
Nejlepší bráška : Dneska jsem brousil po čepeku a pročítal si fórum a najednou za mnou ségra: "Víš že nemáš být na to fejsbůku celý den." "Vždyť to není facebook..." "Tak co to je?" "To je... něco... jako Alík.cz..." "Aha, můžu se registrovat taky?" "Ne." "Proč ne?" "Víš kolik je na internetu úchylů, co když tam bude nějaký pedofil?" "A myslíš, že jich tam bude hodně?" "Jo, to si fakt myslím."
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Né, to je škoda, mohli jsme tady mít dámskou společnost!!!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Gabriel Svoboda : Ministerstvo pedofilie varuje: Plyšáček škodí zdraví!
Dne 18.12.2014 v 18:48:14 v reakci na ksoftův vysoký tlak.
Dne 18.12.2014 v 18:48:14 v reakci na ksoftův vysoký tlak.
Naposledy upravil(a) fenix dne čtvrtek 18. 12. 2014, 22:56:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Jako král pedofilů tímto odvolávám ministra zdravotnictví.fenix píše:Gabriel Svoboda : Ministerstvo pedofilie varuje: Plyšáček škodí zdraví!
Dne 19.12.2014 v 18:48:14 v reakci na ksoftův vysoký tlak.
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
jirka : Mě se taky líbí prirozený holčičky.
Gabriel Svoboda : jj mně se taky líbí přirození holčičky
Gabriel Svoboda : sakra překlep
Gabriel Svoboda : jj mně se taky líbí přirození holčičky
Gabriel Svoboda : sakra překlep
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Re: Pro odreagování - vtipy a jiné srandičky
Kdyby nebylo cenzury slov, nedošlo by na chatu k pěkným vtípkům, tomuhle jsem se fakt zasmál :
07.03.2015 00:58:34 Uživatel Little Hero byl globálně umlčen uživatelem Server na 2 minut. Důvod: Watch your language!
07.03.2015 00:58:36 Little Hero -> Hohenheim : Nás na střední vytáhli na Forrest Gumpa, no, na to jedno skouknutí to šlo, a pak na Dědictví aneb . .hoši..., to jsem si říkal, že to bude pěkná kravina, když tam tahají školy, ale líbilo se mi to a teď je z toho kultovka.
Po vypršení "trestu":
07.03.2015 01:02:44 Little Hero : No ty hovězí dobytku, tady už se cenzurujou i názvy filmů. To mě potřísni trusem.
07.03.2015 01:06:19 Little Hero -> Hohenheim : Dědictví anebo Prostitutkahošigutentag.
07.03.2015 00:58:34 Uživatel Little Hero byl globálně umlčen uživatelem Server na 2 minut. Důvod: Watch your language!
07.03.2015 00:58:36 Little Hero -> Hohenheim : Nás na střední vytáhli na Forrest Gumpa, no, na to jedno skouknutí to šlo, a pak na Dědictví aneb . .hoši..., to jsem si říkal, že to bude pěkná kravina, když tam tahají školy, ale líbilo se mi to a teď je z toho kultovka.
Po vypršení "trestu":
07.03.2015 01:02:44 Little Hero : No ty hovězí dobytku, tady už se cenzurujou i názvy filmů. To mě potřísni trusem.
07.03.2015 01:06:19 Little Hero -> Hohenheim : Dědictví anebo Prostitutkahošigutentag.
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Pro odreagování - vtipy a jiné srandičky
[25.05.15 17:54:29] p123 : Pokud zmaturoval i místní analfabetický neonacista, zvládnu to i já.
[25.05.15 17:55:11] Teenbl -> p123 : koho myslíš?
[25.05.15 17:55:47] p123 -> Teenbl : Spolužáka.
[25.05.15 17:56:04] p123 -> Teenbl : Hm, ten přívlastek „místní“ nebyl asi nejšťastnější, jak se dívám.
Chudák Teenbl.
[25.05.15 17:55:11] Teenbl -> p123 : koho myslíš?
[25.05.15 17:55:47] p123 -> Teenbl : Spolužáka.
[25.05.15 17:56:04] p123 -> Teenbl : Hm, ten přívlastek „místní“ nebyl asi nejšťastnější, jak se dívám.
Chudák Teenbl.
-
Marco Freeman -> Allein : Moje myšlenkové pochody v chemii: "Když nikl nahradí vodík, vodík bude odvržený. Chudák. "Vodík" se rýmuje s "kutík". Kutík nesmí být sám. Ten nikl je ale svině."
-
Teenbl -> Marco Freeman : Tak ty asexuál nejsi, tak si to nemůžeš brát osobně.
Marco Freeman -> Teenbl : No... Úplný ne, jinak bych ani necítil, že se mi kutíci líbí. Ale to ani p123.
simgiran -> Marco Freeman : nenech se zhypnotizovat, chce tě ojet
Teenbl : Sakra mi tu kazíte několikaměsíční práci
p123 -> Teenbl : JÁ MÁM PRÁVO SEDĚT!!!
simgiran -> p123 : no, zrovna jako pedofil bych tuhle větu moc neříkal
Marco Freeman -> simgiran : To zní hezky. S jedním takovým, sice hnědovlasým a asi sedmiletým, jsem se dal jednou do řeči před supermarketem. Já čekal na Helču, on na matku. Nejdřív jsme se normálně bavili a pak na mě začal vyplazovat jazyk a utíkat za košíky, tak jsem ho doběhl a zlechtal. Když přišla jeho mamka, tak se jen smála, jak byl červený a ze smíchu mu skoro tekly slzy... A já ještě: "Jé, dobrý den," mírně nervózně, "sám auto nemám, nemáte jedno na půjčení na únos?"
Marco Freeman -> Teenbl : No... Úplný ne, jinak bych ani necítil, že se mi kutíci líbí. Ale to ani p123.
simgiran -> Marco Freeman : nenech se zhypnotizovat, chce tě ojet
Teenbl : Sakra mi tu kazíte několikaměsíční práci
p123 -> Teenbl : JÁ MÁM PRÁVO SEDĚT!!!
simgiran -> p123 : no, zrovna jako pedofil bych tuhle větu moc neříkal
Marco Freeman -> simgiran : To zní hezky. S jedním takovým, sice hnědovlasým a asi sedmiletým, jsem se dal jednou do řeči před supermarketem. Já čekal na Helču, on na matku. Nejdřív jsme se normálně bavili a pak na mě začal vyplazovat jazyk a utíkat za košíky, tak jsem ho doběhl a zlechtal. Když přišla jeho mamka, tak se jen smála, jak byl červený a ze smíchu mu skoro tekly slzy... A já ještě: "Jé, dobrý den," mírně nervózně, "sám auto nemám, nemáte jedno na půjčení na únos?"
-
Marco Freeman -> Guest795 : A 16+ se ti již nelíbí?
Guest795 -> Marco Freeman : ale niekedy hej
Marco Freeman -> Guest795 : Sakra.
Guest795 -> Marco Freeman : ale niekedy hej
Marco Freeman -> Guest795 : Sakra.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Toto mě pobavilosimgiran píše:Nejlepší bráška : Dneska jsem brousil po čepeku a pročítal si fórum a najednou za mnou ségra: "Víš že nemáš být na to fejsbůku celý den." "Vždyť to není facebook..." "Tak co to je?" "To je... něco... jako Alík.cz..." "Aha, můžu se registrovat taky?" "Ne." "Proč ne?" "Víš kolik je na internetu úchylů, co když tam bude nějaký pedofil?" "A myslíš, že jich tam bude hodně?" "Jo, to si fakt myslím."
-
- Administrátor
Dnes zcela neočekávaně vyšla pravda najevo:
[13.07.2015 01:41:11] Kasz: Miluji prázdné sklo.
[13.07.2015 01:43:36] Allein: Tak to nejsi na lásku moc náročný.
[13.07.2015 01:41:11] Kasz: Miluji prázdné sklo.
[13.07.2015 01:43:36] Allein: Tak to nejsi na lásku moc náročný.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování