Dojmy z pochodu Prague Pride
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Dojmy z pochodu Prague Pride
Festivalu Prague Pride jsem fandil od začátku, ztotožňoval jsem se s cíli iniciativ, které se okolo festivalu točí (třeba petice za možnost adoptovat dítě registrovaného partnera), jen jsem si stále nebyl jistý, zda mohu tento festival považovat i za svůj. Festival sexuálních menšin, ano i já jsem součástí sexuální menšiny, i když o tom většinou není moc ochota veřejně mluvit. Když se letošním tématem stal coming out, rozhodl jsem se, že to je téma, ke kterému já i řada dalších pedofilů má co říct. Myslím, že vnitřní coming outu (u pedofila související i s potřebou vnitřní vyrovnanosti a posilování sebeovládání) stejně jako budování půdy pro lepší možnosti vnějšího coming outu jsou myslím hlavními tématy, na kterých pedofilní komunita pracuje. To vedlo k mému rozhodnutí zúčastnit se, stejně jako se přidalo několik dalších odvážných kolegů pedofilů, kterým jsem za to byl velmi vděčný, protože díky nim jsem si v průvodu nepřipadal sám. Řekl to snad Camus, že si člověk připadá nejvíc sám, když je v davu lidí?
Účelem naší účasti nebyla snaha provokovat, ani nahrávat iniciativám, které Prague Pride kritizují. Chtěli jsme si prostě vyzkoušet, jestli i my mezi účastníky sexuálních menšin můžeme být přijati. Ozkoušet velmi opatrně. "Jdeme s barvou ven" - po celé trvání pochodu, jsem si kladl otázku, jestli si to i my můžeme dovolit. Když se mě lidé ptali, co naše heslo Nejenhomo znamená, neodvážil jsem se na rovinu odpovědět. Ne proto, že jsem si chtěl hrát na záhadného, nebo chtěl hrát nějakou nečestnou hru, ale prostě jsem se bál reakce, napadení ne od odpůrců pochodu nebo xenofobů, ale od účastníků samotných. Jsou moje obavy liché, převládají i ve mně předsudky vůči druhým sexuálním menšinám, že ty nemůžou být ochotny přijmout tu naší?
Přitom samotný průběh pochodu mě velmi těšil. Nenaplnily se žádné obavy z ataků od "opozice" vně průvodu, díky perfektní organizaci všechno probíhalo hladce, trasa pochodu byla sama o sobě něčím výjimečným. Pohled z Čechova mostu k Letné, všechno zaplněné pestrobarevnými lidmi s dominující duhovou vlajkou pod kyvadlem, to je zážitek na celý život. Okolo sebe jsem potkával samé milé, přátelské lidi, atmosféra celého průvodu byla skvělá.Vždycky mě mile potěší, pokud se ve velkém shluku lidí nedějí žádné excesy, když se dav chová slušně bez výtržností, vzájemně vůči sobě i přihlížejícím ohleduplně, když pak na hudební produkci si prostě lidi posedí, popijou, poslechnou hudbu, zatancují si, vzájemně se mezi sebou seznamují. Přišlo mi, že na to kolik bylo účastníků patří tento dav lidí k těm nejslušnějším, výtky o kontroverzi pochodu a jeho veřejném pobuřování jsou liché a nesmyslné. Lidi byli myslím i dost ochotní brát si letáčky, snad jsme tím nikoho až tak moc neotravovali, ale kladu si teď pro mě zásadní otázku, jak reagovali a co si pomysleli ti, kteří díky letáčkům naše stránky navštívili?
Navzdory všem obavám jsme pochod ve zdraví a zcela v pohodě přežili. Nepovedlo se nám s účastníky otevřeně mluvit o naší sexualitě, dovolit si zcela neanonymně dát najevo, jak my prožíváme sexualitu. Někdy příště snad? Snad se někdo na základě transparentu a letáčků dostane k informacím, že pedofilové se se svojí sexualitou narodili stejně jako homosexuálové. Máme hodně společného, zejména téma coming outu, jiné je pouze to, jak se svým životem musíme naložit, ale i to, že lásku cítíme, máme společné. Základní je stále opakovat, že nám nejde o sex s dětmi, přejme homosexuálům, že své partnerské vztahy můžou prožívat se vším všudy, ale na oplátku žádejme o trochu pochopení, že my se zamilováváme do dětí, s kterými jsme schopní prožívat vztah tak, jak je pro děti vhodné. Vlajka Prague Pride je pestrobarevná, stejně jako složení účastníků pochodu. Můžeme i my jednu z barev duhy považovat za svou?
Účelem naší účasti nebyla snaha provokovat, ani nahrávat iniciativám, které Prague Pride kritizují. Chtěli jsme si prostě vyzkoušet, jestli i my mezi účastníky sexuálních menšin můžeme být přijati. Ozkoušet velmi opatrně. "Jdeme s barvou ven" - po celé trvání pochodu, jsem si kladl otázku, jestli si to i my můžeme dovolit. Když se mě lidé ptali, co naše heslo Nejenhomo znamená, neodvážil jsem se na rovinu odpovědět. Ne proto, že jsem si chtěl hrát na záhadného, nebo chtěl hrát nějakou nečestnou hru, ale prostě jsem se bál reakce, napadení ne od odpůrců pochodu nebo xenofobů, ale od účastníků samotných. Jsou moje obavy liché, převládají i ve mně předsudky vůči druhým sexuálním menšinám, že ty nemůžou být ochotny přijmout tu naší?
Přitom samotný průběh pochodu mě velmi těšil. Nenaplnily se žádné obavy z ataků od "opozice" vně průvodu, díky perfektní organizaci všechno probíhalo hladce, trasa pochodu byla sama o sobě něčím výjimečným. Pohled z Čechova mostu k Letné, všechno zaplněné pestrobarevnými lidmi s dominující duhovou vlajkou pod kyvadlem, to je zážitek na celý život. Okolo sebe jsem potkával samé milé, přátelské lidi, atmosféra celého průvodu byla skvělá.Vždycky mě mile potěší, pokud se ve velkém shluku lidí nedějí žádné excesy, když se dav chová slušně bez výtržností, vzájemně vůči sobě i přihlížejícím ohleduplně, když pak na hudební produkci si prostě lidi posedí, popijou, poslechnou hudbu, zatancují si, vzájemně se mezi sebou seznamují. Přišlo mi, že na to kolik bylo účastníků patří tento dav lidí k těm nejslušnějším, výtky o kontroverzi pochodu a jeho veřejném pobuřování jsou liché a nesmyslné. Lidi byli myslím i dost ochotní brát si letáčky, snad jsme tím nikoho až tak moc neotravovali, ale kladu si teď pro mě zásadní otázku, jak reagovali a co si pomysleli ti, kteří díky letáčkům naše stránky navštívili?
Navzdory všem obavám jsme pochod ve zdraví a zcela v pohodě přežili. Nepovedlo se nám s účastníky otevřeně mluvit o naší sexualitě, dovolit si zcela neanonymně dát najevo, jak my prožíváme sexualitu. Někdy příště snad? Snad se někdo na základě transparentu a letáčků dostane k informacím, že pedofilové se se svojí sexualitou narodili stejně jako homosexuálové. Máme hodně společného, zejména téma coming outu, jiné je pouze to, jak se svým životem musíme naložit, ale i to, že lásku cítíme, máme společné. Základní je stále opakovat, že nám nejde o sex s dětmi, přejme homosexuálům, že své partnerské vztahy můžou prožívat se vším všudy, ale na oplátku žádejme o trochu pochopení, že my se zamilováváme do dětí, s kterými jsme schopní prožívat vztah tak, jak je pro děti vhodné. Vlajka Prague Pride je pestrobarevná, stejně jako složení účastníků pochodu. Můžeme i my jednu z barev duhy považovat za svou?
-
Re: Dojmy z pochodu Prague Pride
Takovou smůlu měly novinky.cz, že si mezi dvaceti tisíci gayi a lezbami vybrali k otázce zrovna pedofila.
http://www.novinky.cz/domaci/310823-prahou-prosel-pochod-homosexualu-prague-pride.html
Jinak videjko, které hezky ukazuje atmosféru pochodu a zároveň dokazuje, že jsme tam fakt byli. Nekecáme!
http://www.novinky.cz/domaci/310823-prahou-prosel-pochod-homosexualu-prague-pride.html
Jinak videjko, které hezky ukazuje atmosféru pochodu a zároveň dokazuje, že jsme tam fakt byli. Nekecáme!
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
— Romain Rolland - Příspěvky: 76
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
podle mne určitě anoDanielKubec píše: Vlajka Prague Pride je pestrobarevná, stejně jako složení účastníků pochodu. Můžeme i my jednu z barev duhy považovat za svou?
-
Moniko, jsem ti za tvůj názor velmi vděčný. Asi mi ani nejde o to, jak se na to koukám sám, jak to cítím, ale jak se na to mohou koukat druzí lidé.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
Ahoj Danieli :-)
po přečtení článků Hlavné správy a většiny reakcí
pro mne znamenáte barvu modrou ve všech spektrech
"Tmavě modrá - Je barvou spolehlivosti, míru a celkově uklidňuje. Zlepšuje schopnost se soustředit.
Světle modrá - Připomíná nekonečnost nebe, přináší inspiraci a dává nám pocit svobody. Vyjasňuje duši i ducha."
A taky prý přináší úspěch při jednání s úřady :-)
což budete taky potřebovat
po přečtení článků Hlavné správy a většiny reakcí
pro mne znamenáte barvu modrou ve všech spektrech
"Tmavě modrá - Je barvou spolehlivosti, míru a celkově uklidňuje. Zlepšuje schopnost se soustředit.
Světle modrá - Připomíná nekonečnost nebe, přináší inspiraci a dává nám pocit svobody. Vyjasňuje duši i ducha."
A taky prý přináší úspěch při jednání s úřady :-)
což budete taky potřebovat
-
Jééé Moniko díky moc už poněkolikáté, krásně poeticky jsi to shrnula, už takový postoj mi ten jistý klid přináší. A s modrou bych hrozně souhlasil, je moje oblíbená a takzvaně boylove barva. Zatím to sice spíš vypadá, že kvůli nám přidají černou barvu, že jsme ty černé ovce, ale jednou třeba!
-
- Registrovaný uživatel
Květáku, když to bereš skrze víru v Boha
tak jak nás Bůh stvořil, takový jsme
na nás nejspíš bude, jak se s tím vyrovnat, tak aby to bylo ku prospěchu nejen nás, ale všech co jsou s námi ve styku :-)
tak jak nás Bůh stvořil, takový jsme
na nás nejspíš bude, jak se s tím vyrovnat, tak aby to bylo ku prospěchu nejen nás, ale všech co jsou s námi ve styku :-)
Co se sakra lepíte na gaye potažmo LGBT komunitu, nemáte s náma vůbec NIC společnýho !!! My si vybíráme partnery s kterými jsme si navzájem rovní - to je směrodatné. Comming out v tom nehraje vůbec žádnou roli !!!
Zasloužili byste přes hubu. Ne za to co vám nadělila matka příroda, ale za to že pro svou umanutou sobeckost záměrně škodíte LGBT lidem !!!
Zasloužili byste přes hubu. Ne za to co vám nadělila matka příroda, ale za to že pro svou umanutou sobeckost záměrně škodíte LGBT lidem !!!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1735 poděkování
- Dostal: 3606 poděkování
Píšete, že s vámi nemáme nic společného. Myslím si, že něco společného přece jen máme. Odlišnou sexuální preferenci od té většinové.
Nevšiml jsem si, že by naším záměrem bylo škodit LGBT lidem, v tomto se opravdu mýlíte. Koneckonců o co nám jde, to myslím dáváme jednoznačně najevo. Škodit LGBT lidem naším cílem a záměrem opravdu není. Mrzí nás, že jsme dostatečně nezdůraznili, že naším cílem není komukoliv škodit.
Pročtěte si, prosím, ještě jednou, proč jsme se zúčastnili Prague Pride, zkuste se zamyslet nad tím, v jaké byste byl situaci, kdybyste Vy sám měl naši sexuální preferenci. Jaké osoby nás budou eroticky přitahovat, nebyla a není naše volba. Stejně tak i to, jaké osoby přitahují Vás, rovněž nebyla Vaše volba.
Nevšiml jsem si, že by naším záměrem bylo škodit LGBT lidem, v tomto se opravdu mýlíte. Koneckonců o co nám jde, to myslím dáváme jednoznačně najevo. Škodit LGBT lidem naším cílem a záměrem opravdu není. Mrzí nás, že jsme dostatečně nezdůraznili, že naším cílem není komukoliv škodit.
Pročtěte si, prosím, ještě jednou, proč jsme se zúčastnili Prague Pride, zkuste se zamyslet nad tím, v jaké byste byl situaci, kdybyste Vy sám měl naši sexuální preferenci. Jaké osoby nás budou eroticky přitahovat, nebyla a není naše volba. Stejně tak i to, jaké osoby přitahují Vás, rovněž nebyla Vaše volba.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
V tom případě máte asi potíže s nechápavostí. To co jste udělali má tento efekt.
Menšinovost, či většinovost není směrodatná. Podstatné je to, že můj protějšek je člověk mě rovnocenný tj. dospělý, který chce to samé co já a plně chápe o co jde. Takže já nejsem jako vy a vy nejste jako já.
Vlastně tu není nic, proč by měl pedofil být víc podobnější homosexuálovi, než heterosexuálovi!
Pokud máte nějakou svou agendu směrem k zákonodárcům, nebo komukoliv, řešte si skrz tosvou platformu. Já chápu, že jste si to nevybrali, ale vy, prosím, chápejte, že vy a já nejsme stejní: říkáte, že chcete aby vám někdo dal příručku jak máte žít - já tuhle potřebu nemám, já vím jak mám žít. No a pokud jde o vás, od toho jsou sexuologové aby vám s tím pomohli. Já sexuolog nejsem, takže nemůžu sloužit.
Přeji hezký den!
Menšinovost, či většinovost není směrodatná. Podstatné je to, že můj protějšek je člověk mě rovnocenný tj. dospělý, který chce to samé co já a plně chápe o co jde. Takže já nejsem jako vy a vy nejste jako já.
Vlastně tu není nic, proč by měl pedofil být víc podobnější homosexuálovi, než heterosexuálovi!
Pokud máte nějakou svou agendu směrem k zákonodárcům, nebo komukoliv, řešte si skrz tosvou platformu. Já chápu, že jste si to nevybrali, ale vy, prosím, chápejte, že vy a já nejsme stejní: říkáte, že chcete aby vám někdo dal příručku jak máte žít - já tuhle potřebu nemám, já vím jak mám žít. No a pokud jde o vás, od toho jsou sexuologové aby vám s tím pomohli. Já sexuolog nejsem, takže nemůžu sloužit.
Přeji hezký den!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Čemu vadí to, zda můj protějšek je nebo není rovnocenný? My nechceme ani partnerské ani sexuální vztahy s dětmi. Dítě nemůže být v tomto smyslu "partnerem".
Jsme sexuální menšina? Jsme. Je Prague Pride pochod sexuálních menšin? Je. Naší iniciativou jsme chtěli poukázat na problémy, které nás trápí. Myslím si, že účel této naší "akce" byl splněn na 100%.
Jsme sexuální menšina? Jsme. Je Prague Pride pochod sexuálních menšin? Je. Naší iniciativou jsme chtěli poukázat na problémy, které nás trápí. Myslím si, že účel této naší "akce" byl splněn na 100%.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Tohle jsem popravdě trochu očekávala, ani lidé volající po toleranci nejsou tolerantní. Jak smutné.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Přesně tak. Jestliže se LGBT komunita tváří, že zastupuje všechny sexuální menšiny a vedle LGBT a heterosexuality žádná jiná sexuální preference neexistuje, tak jsme prostě jen přistoupili na jejich hru.Kasz píše:Jsme sexuální menšina? Jsme. Je Prague Pride pochod sexuálních menšin? Je. Naší iniciativou jsme chtěli poukázat na problémy, které nás trápí. Myslím si, že účel této naší "akce" byl splněn na 100%.
Chcete vstřícnost, ale sami empatii absolutně postrádáte. Vaše stigma ulpívá i na LGBT lidech, a je vám to naprosto jedno(to je to o čem jsem psal v prvním příspěvku). Říkáte, že máte stigma neprávem a že se poklesků vůči dětěm nedopouštíte. Ovšem co jsem si prohlédl tu vaši diskuzi, tak jsou mezi vámi tací, kteří mají škraloup (takže veřejnost kapánek lakujete).
Pevně doufám, že příští rok dají organizátoři Pride jasně najevo, že se týká LGBT komunity a ne pedofilů, ani nekrofilů, či zoofilů. A taky že v průvodu si to ohlídá a co se stalo, se už nebude nikdy opakovat!
Mimochodem ta otázka "čemu vadí že si nejste s protějškem rovni" je důkaz, že se nám vůbec, ale ani trochu nepodobáte.
Homosexualita je jednou z normálních variant lidské sexuality, my to spolu můžeme v ložnici rozjet naplno a nikdo nepřichází k ůhoně. Homosexualita je varianta lidské sexuality, pedofilie je nemoc. A nepište mi,že jste si to nevybrali - to já vím - píšu to proto aby jste viděli ten rozdíl: NENÍ MENŠINA JAKO MENŠINA!
My gayové o vztahy mezi sebou stojíme, pokud možno neskrývané. Což nám předsudky majority, na kterých ovšem i vy máte podíl, neusnadnují. Pokud já půjdu se svýžm klukem po ulici za ruku dost pravděpodobně zaslechnu dost urážek (přinejmenším). - to se vám nikdy nestane! Vy partnerské vztahy nenavazujete. TO JE TEN NEJZÁSADNĚJŠÍ ROZDÍL !!!
Pokud bylo vaším cílem nadělat si mezi LGBT lidmi nepřátele, tak se vám to vskutku povedlo!!!
Pevně doufám, že příští rok dají organizátoři Pride jasně najevo, že se týká LGBT komunity a ne pedofilů, ani nekrofilů, či zoofilů. A taky že v průvodu si to ohlídá a co se stalo, se už nebude nikdy opakovat!
Mimochodem ta otázka "čemu vadí že si nejste s protějškem rovni" je důkaz, že se nám vůbec, ale ani trochu nepodobáte.
Homosexualita je jednou z normálních variant lidské sexuality, my to spolu můžeme v ložnici rozjet naplno a nikdo nepřichází k ůhoně. Homosexualita je varianta lidské sexuality, pedofilie je nemoc. A nepište mi,že jste si to nevybrali - to já vím - píšu to proto aby jste viděli ten rozdíl: NENÍ MENŠINA JAKO MENŠINA!
My gayové o vztahy mezi sebou stojíme, pokud možno neskrývané. Což nám předsudky majority, na kterých ovšem i vy máte podíl, neusnadnují. Pokud já půjdu se svýžm klukem po ulici za ruku dost pravděpodobně zaslechnu dost urážek (přinejmenším). - to se vám nikdy nestane! Vy partnerské vztahy nenavazujete. TO JE TEN NEJZÁSADNĚJŠÍ ROZDÍL !!!
Pokud bylo vaším cílem nadělat si mezi LGBT lidmi nepřátele, tak se vám to vskutku povedlo!!!
-
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Nikomu škodit určitě nechceme a je mi líto, pokud to tak cítíte.Radim píše:Co se sakra lepíte na gaye potažmo LGBT komunitu, nemáte s náma vůbec NIC společnýho !!! My si vybíráme partnery s kterými jsme si navzájem rovní - to je směrodatné. Comming out v tom nehraje vůbec žádnou roli !!!
Společného máme přinejmenším menšinové erotické cítění, což si myslím je podobnost velice výrazná, dále pak třeba snahu o akceptování ve společnosti, o možnost jít "s barvou ven", tedy coming out, což bylo mimochodem téma letošní Prague Pride.
My jakožto komunita lidí sdružených okolo tohoto webu, z nichž se někteří stateční z nás účastnili letošního pochodu, jsme zcela proti sexuálnímu zneužívání dětí a jedním z našich cílů je pomoci sami sobě i ostatním pedofilům "neselhat" a vyvarovat se trestného či nemorálního jednání, především tedy zneužívání dětí. Žádné malé děti si za sexuální partnery nevybíráme, většina z nás žije sama, někteří mají dospělou partnerku.
Dovolím si mimochodem upozornit na jednu docela podstatnou kapitolu LGBT hnutích z ne až tak dávných let, kdy se úzce spolupracovalo s pedofilními organizacemi a to dokonce takovými, které například skutečně usilovali o sex s dětmi a od kterých se naše komunita zcela distancuje. Pro menší lekci z historie si dovolím nabídnout článek NAMBLA – Severoamerické man/boylove sdružení, především tedy pak jeho poslední kapitolu "Vznik a zánik NAMBLA – aneb jak bývala gay komunita jednotná". Jestliže tedy některé pedofilní skupiny (nešlo jen o v článku zmiňovanou NAMBLu) se skupinami zabývajícími se právy homosexuálů spolupracovali už v 70. letech minulého století, nemůže být zase až tak šokující, že se letos několik pedofilů zúčastnilo Prague Pride.
A ještě na závěr, jedince kteří mají škraloup, jako např. já, se tu k tomu pokud vím velmi otevřeně přiznává (je nás tu takových jen pár), takže si nemyslím, že bychom v tomto ohledu nekonali seriózně. Za sebe musím říct, že jsem udělal něco, čeho už dlouho velmi lituji, vrátit to nemohu, mohu se ale snažit, aby se podobně nezachovali další. Proto přispívám na tento web.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Vážený pane Radime,
Jednejte za sebe. Nepište "MY", ale "Já"
Redakce se vedení ČEPEKu ozvala, zatím mi není známo, z jakého důvodu, ale nepředbíhejme.
Někteří pedofilové (není známo, kolik, většinou neexluzivní) je schopno pohlavního styku i s dospělou osobou a taky nikdo nepřichází k úhoně.
Mimo to také existují i homosexuální pedofilové.
A mimo to, jsou mnohem krásnější věci, než pohlavní styk. Třeba udělat svoji lásku šťastnou. Nejlépe tak, jak to uměl L.Carroll nebo H.CH. Andersen.
Jednejte za sebe. Nepište "MY", ale "Já"
Redakce se vedení ČEPEKu ozvala, zatím mi není známo, z jakého důvodu, ale nepředbíhejme.
Někteří pedofilové (není známo, kolik, většinou neexluzivní) je schopno pohlavního styku i s dospělou osobou a taky nikdo nepřichází k úhoně.
Mimo to také existují i homosexuální pedofilové.
A mimo to, jsou mnohem krásnější věci, než pohlavní styk. Třeba udělat svoji lásku šťastnou. Nejlépe tak, jak to uměl L.Carroll nebo H.CH. Andersen.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
homosexualita je podle tebe prostě normální a pedofilie nemoc? A není to nakonec jedno? Je to prostě v obou případech odchylka od většinové orientace a nedá se vyléčit. Rozdíl je jen v tom, že homosexuálové si protějšek mohou najít a mít s ním pohlavní styk a pedofilové se musí krotit, aby k tomu nedošlo. Musí se krotit stejně jako heterosexuálové a homosexuálové, co se v patnácti zabouchnou do čtrnáctky:-). Co je špatného na tom, když se někomu v patnácti líbí čtrnáctka, ale nic s ní nemá, protože ví, že nemůže?
-
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Omlouvám se, ale neodpustím si ještě poznámku: homosexualita byla ve zdejších psychiatrických léčebnách "léčena" ještě na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Ve velké části světa je za nemoc považovaná pořád. Čili, i na Vašem místě bych byl raději zdrženlivější v tom posílat někoho za doktory či psát, že nějaké menšinové erotické cítění je nemoc, protože jak si mnoho homosexuálů zažilo (a někde stále zažívá) na vlastní kůži, tak někdy jsou lidé posíláni za sexuology i bez objektivních důvodů. Ono totiž také platí, ne každý pedofil (vlastně takových je jen menšina) má se svým ovládáním takové problémy, aby odbornou pomoc potřeboval.Radim píše:říkáte, že chcete aby vám někdo dal příručku jak máte žít - já tuhle potřebu nemám, já vím jak mám žít. No a pokud jde o vás, od toho jsou sexuologové aby vám s tím pomohli. Já sexuolog nejsem, takže nemůžu sloužit.
Naposledy upravil(a) Kuba dne čtvrtek 22. 8. 2013, 15:58:45, celkem upraveno 1 x.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
- Administrátor
Jsme lidé, už jen v tom jsme si podobní.Radim píše:Mimochodem ta otázka "čemu vadí že si nejste s protějškem rovni" je důkaz, že se nám vůbec, ale ani trochu nepodobáte.
Hmm, my to rozjet s dětmi nemůžeme. To ale pořád nic nedokazuje. Zdá se mi, že moc zdůrazňujete sex. Ale jen o sexu erotická orientace přece není...Je to i tom, do koho se člověk zamiluje, a pro koho třeba člověk pak chce dobro. Víte, Markétku miluji, už 6 let, od jejích 10ti let. Máme spolu pěkný vztah. Její mamka o mé orientaci i o tom, že jsem se do její dcery zamiloval, ví. Ví také, že poslední věc, kterou bych si přál, je s ní souložit. Mluvíte o "normálnosti", ale to ještě není kritérium, podle kterého bychom měli posuzovat chování druhých lidí. Posuzovat bychom měli podle činů - zda nějaké jednání druhému člověku ubližuje nebo nikoliv. Markéta by se mnou asi jen stěží chtěla kamarádit, kdybych jí nějak ubližoval.Radim píše:Homosexualita je jednou z normálních variant lidské sexuality, my to spolu můžeme v ložnici rozjet naplno a nikdo nepřichází k ůhoně.
Před 21 lety tomu tak ale nebylo, že? Homosexualita byla do roku 1992 dle MKN také nemoc. A najednou není. To je trochu zvláštní, ne?Radim píše:Homosexualita je varianta lidské sexuality, pedofilie je nemoc.
Neříkejte. I pedofilové (někteří) mají partnerské vztahy, rodiny, svoje vlastní děti...Radim píše:Vy partnerské vztahy nenavazujete.
Pokud jste dobře četl stránku http://www.nejenhomo.cz, víte, že to naším cílem opravdu nebylo. Kdybychom chtěli plivat špínu (na kohokoliv), tak to uděláme zcela jednoduše. Z nepochopení bohužel vznikají nejrůznější ublížení. Bohužel nemůžeme za to, že jste nepochopil, o co nám skutečně jde.Radim píše:Pokud bylo vaším cílem nadělat si mezi LGBT lidmi nepřátele, tak se vám to vskutku povedlo!!!