Opět mnoho lidí v diskuzi má narážky na pedofily. Zde pár příkladů :
... nic proti ale netahejte to do ulic, zachvili zacnou i zoofilove a pedofilove a to bude teprv parada.
"Pochod hrdosti"-?když vidím jaké zmalované a rozežrané ksichty se považuji za lidi a jsou ještě na to hrdí-tak vím jistě,pokud by na tom alegorickém voze byly hromady hnoje,tak se dá použít k dobré věci-tyhle "palidé" jejich ceny ovšem nedosahují-pouze představují něco,k čemu nás úřady nutí,aby jsme je tolerovali-očekávejme že se k toleranci brzy přihlási zloději-vrazi-pedofílove-narkomani a použijí stejny blábol-my za to nemůžeme,my jsme se už s tím narodili-a parlament-jinak "volná zóna kriminality" jim to odklepne a soudy potvrdí.SMEKÁM klobouk před rozhodnutím RUSU-po dlouhé době moudré rozhodnutí.
Hm někdo nás rád přirovnává k vrahům, narkomanům atd.
Zase desinformace, jsem pedofil a v mešitě jsem v životě nebyl, pokud nepočítám návštěvu jako turista.A co se týče pedofilů, tak ti se scházejí v mešitách.
Tak co kluci, kam se jdeme "léčit" ?Za chvilku se tady asi začnou konat pochody pedofilů,narkomanů,a jiných zoufalců co maji nějaký podobný problém.Je to přeci taky nemoc,ta jaký v tom dělat rozdíl.
Pletete si homosexualitu s pedofilií. Homosexualita je dána genetikou a nelze ji ovlinvit, natož "léčit". Pedofilie je duševní porucha.
Heh, to je fakt furt dokola..
Z debaty o adopci homosexuálními páry.
Opět člověk, který je absolutně mimo.Jak???? co je vám po tom, společnost snad má povinost ochránit malé děti, kteří jsou ve státní péči. Vy byste byl schopen dát dítě i pedofilovi a napsat, co je vám po tom, vždyť on má děti rád. To je názor, který mě u vás opravdu zklamal. Vím, že rád provokujete, ale mělo by to mít určité morální meze.
a reakce na to :
Tak nevím, koho ten člověk považuje za pedofila, ale pedofil to nebude.Nejvíce pedofilů je mezi heterosexuáli, tak také zakážete aby heterosexuální páry vychovávali své děti?
Tak na to se dá opravdu jen říct, pane Vy jste úplný ale fakt úplný idiot, to Vy jste ten, který neví, která bije. S tím laikem to zabil nejvíc.Plést si homosexualitu s pedofílii je opravdová síla!
Motat dobrovolný milenecký vztah dvou žen
s pedofilním znásilněním dítěte... to je vidět,
že vůbec nevíte která bije!!!
No.. ale psát tady může opravdu každý laik...
podle toho tady ta úroveň diskuse vypadá! .. )