Prahou prochází pochod homosexuálů Prague Pride

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Prahou prochází pochod homosexuálů Prague Pride

Nový příspěvek od Teenbl »

http://www.novinky.cz/domaci/310823-prahou-prochazi-pochod-homosexualu-prague-pride.html
Opět mnoho lidí v diskuzi má narážky na pedofily. Zde pár příkladů :
... nic proti ale netahejte to do ulic, zachvili zacnou i zoofilove a pedofilove a to bude teprv parada.
"Pochod hrdosti"-?když vidím jaké zmalované a rozežrané ksichty se považuji za lidi a jsou ještě na to hrdí-tak vím jistě,pokud by na tom alegorickém voze byly hromady hnoje,tak se dá použít k dobré věci-tyhle "palidé" jejich ceny ovšem nedosahují-pouze představují něco,k čemu nás úřady nutí,aby jsme je tolerovali-očekávejme že se k toleranci brzy přihlási zloději-vrazi-pedofílove-narkomani a použijí stejny blábol-my za to nemůžeme,my jsme se už s tím narodili-a parlament-jinak "volná zóna kriminality" jim to odklepne a soudy potvrdí.SMEKÁM klobouk před rozhodnutím RUSU-po dlouhé době moudré rozhodnutí.

Hm někdo nás rád přirovnává k vrahům, narkomanům atd.
A co se týče pedofilů, tak ti se scházejí v mešitách.
Zase desinformace, jsem pedofil a v mešitě jsem v životě nebyl, pokud nepočítám návštěvu jako turista.
Za chvilku se tady asi začnou konat pochody pedofilů,narkomanů,a jiných zoufalců co maji nějaký podobný problém.Je to přeci taky nemoc,ta jaký v tom dělat rozdíl.
Tak co kluci, kam se jdeme "léčit" ?
Pletete si homosexualitu s pedofilií. Homosexualita je dána genetikou a nelze ji ovlinvit, natož "léčit". Pedofilie je duševní porucha.

Heh, to je fakt furt dokola..

Z debaty o adopci homosexuálními páry.
Jak???? co je vám po tom, společnost snad má povinost ochránit malé děti, kteří jsou ve státní péči. Vy byste byl schopen dát dítě i pedofilovi a napsat, co je vám po tom, vždyť on má děti rád. To je názor, který mě u vás opravdu zklamal. Vím, že rád provokujete, ale mělo by to mít určité morální meze.
Opět člověk, který je absolutně mimo.
a reakce na to :
Nejvíce pedofilů je mezi heterosexuáli, tak také zakážete aby heterosexuální páry vychovávali své děti?
Tak nevím, koho ten člověk považuje za pedofila, ale pedofil to nebude.
Plést si homosexualitu s pedofílii je opravdová síla!
Motat dobrovolný milenecký vztah dvou žen
s pedofilním znásilněním dítěte... to je vidět,
že vůbec nevíte která bije!!!
No.. ale psát tady může opravdu každý laik...
podle toho tady ta úroveň diskuse vypadá! .. :o)
Tak na to se dá opravdu jen říct, pane Vy jste úplný ale fakt úplný idiot, to Vy jste ten, který neví, která bije. S tím laikem to zabil nejvíc.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Prahou prochází pochod homosexuálů Prague Pride

Nový příspěvek od Silesia »

Hmm tak které dítě ve světle těchto zaručených zpráv půjdeme znásilnit?
Ve kterém městě si dáme zcuka?
A kde si postavíme mesitu s nápisem jen pro pedofili
:-)
Jo a kde se ta psychická nemoc léčí a čím jestli kutikem na přání budu se muset priste paní doktorce upomenout o recept
Dávkování je dle potřeby po poradě s vaším lékařem či lékárníkem
Navrhujte
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Teenbl, prosím tě, což takhle do diskuzí na iDnes apod. dát odkaz na http://www.nejenhomo.cz? Trochu propagace nezaškodí!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Postaral jsem se o agitaci na iDnes, máte-li někdo účet i u jiných novin, vložte, prosím, do diskuze nějaký vhodný příspěvek, např. Pochodu se letos zúčastnili i pedofilové: www.nejenhomo.cz
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Inu co naplat, asi je to naše práce trpělivě a postupně tyto mýty vyvracet, jak už se dlouhodobě snaží Kasz a další, i teenbl. Inu, vlastně to lidem nemůžeme vyčítat, já mám holt pochopení k nepochopení, lidi nemají důvod přemýšlet o pedofilii, sami si dohledávat informace, chytají se nejjednodušších názorů. A bohužel myslím, že se nejedná jen o samé blbečky nebo ignoranty ale klidně i naše přátelé, členy rodiny, kteří prostě ještě neměli důvod přemýšlet o pedofilech jinak. My jim ten důvod můžeme dát.
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Musím s tebou nesouhlasit, většina lidí t mého okolí má celkem jasno v tom, co je pedofilie i bez toho, abych jim to musel vysvětlovat.