Krásná. Už jsem byl letos na jednom jejím koncertě, fotky a videa velice zkreslují, ve skutečnosti je ještě krásnější. Už v Talentmánii jsem jí fandil, a budu fandit i nadále.
Patrícia Janečková (*1998-2023)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1764 poděkování
- Dostal: 3651 poděkování
Patrícia Janečková (*1998-2023)
Krásná. Už jsem byl letos na jednom jejím koncertě, fotky a videa velice zkreslují, ve skutečnosti je ještě krásnější. Už v Talentmánii jsem jí fandil, a budu fandit i nadále.
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 14:31:22, celkem upraveno 1 x.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Patrícia Janečková (*1998)
Priznám sa, že keď začínala svoju karieru ako 12 ročná v Talentmánii, keď sa tam prvýkrat objavila, keď prvýkrát vystúpila na pódium, vedel som, že to dievča bude dobré. A keď začala spievať.. to bola krása, hotový balzam pre uši...
Myslím, že to bolo už vo finále, keď to úplne dorazila áriou "Tenkrát na západe"
Ja som mal sánku uplne dole, z očí mi tiekli slzy a keď dospievala nezmohol som sa pol hodiny na slovo...
Teraz ako tak snorím po youtubku a hľadám nejaké videa narazím na ňu. Spomienky, všetko sa to vynorilo opať znovu. Ten istý pocit aj teraz- sánka dole, oči uslzené.... prídavám spominané video plus dalšie už z roku 2014. Už je tam staršia ale rovnako krásna a ten hlas... anjel....
Ave Maria (Giulio Caccini)
Halleluja (Leonard Cohen)
Když mne stará matka (Antonín Dvořák)
Myslím, že to bolo už vo finále, keď to úplne dorazila áriou "Tenkrát na západe"
Ja som mal sánku uplne dole, z očí mi tiekli slzy a keď dospievala nezmohol som sa pol hodiny na slovo...
Teraz ako tak snorím po youtubku a hľadám nejaké videa narazím na ňu. Spomienky, všetko sa to vynorilo opať znovu. Ten istý pocit aj teraz- sánka dole, oči uslzené.... prídavám spominané video plus dalšie už z roku 2014. Už je tam staršia ale rovnako krásna a ten hlas... anjel....
Ave Maria (Giulio Caccini)
Halleluja (Leonard Cohen)
Když mne stará matka (Antonín Dvořák)
Naposledy upravil(a) pbd dne úterý 22. 9. 2020, 14:33:16, celkem upraveno 3 x.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Re: Patrícia Janečková (*1998)
Jo jo, Patrícii už tady máme a pamatuji si, jak jsme se s efixem tehdy společně dívali na finále a divili se, že na Nově v hlavním vysílacím čase vyhrál nad všemi těmi jinými talenty operní zpěv. 
Mám dokonce i její podpis z letního koncertu na zámku v Jaroměřicích nad Rokytnou z minulého roku, a pamatuji si, že když jsem jí podával propisku, naše ruce se dotkly.
Tehdy měla 15 roků a moc se mi líbila.

Mám dokonce i její podpis z letního koncertu na zámku v Jaroměřicích nad Rokytnou z minulého roku, a pamatuji si, že když jsem jí podával propisku, naše ruce se dotkly.

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Administrátor
Re: Patrícia Janečková (*1998-2023)
Patricia Janečková včera zemřela ve věku 25 let. Sledoval jsem její kariéru od roku 2010, co vyhrála Talentmanii. Celkem 2x jsem ji viděl vystupovat - jednou na koncertě v Jaroměřicích nad Rokytnou a jednou v opeře v Ostravě. To bylo ještě v době dávno minulé, kdy byla mnohem blíž dětskému věku a hodně se mi líbila. Jak píšu výše - mám i její podpis na vstupence.
Každý z nás máme vyměřený nějaký čas, jen nevíme, jak je dlouhý. Dnes jsme zdraví a zítra (nebo klidně i dnes odpoledne) může přijít nemoc nebo úraz a už to tak být nemusí. Mně osobně Patricia Janečková oblažila svým úsměvem a ještě mockrát oblaží i díky nahrávce z Youtube právě z Talentmanie. Její Tenkrát na západě je prostě parádní, včetně následných emocí z publika a komentáře poroty i Leoše Mareše.
Bojovala s rakovinou, už už to vypadalo, že to bude boj úspěšný, na sociálních sítích i psala, že zas bude vystupovat a že jí to nabíjí energií, letos v červenci se vdala, ale bohužel...
Čest její památce a soustrast všem, kdo ji měli rádi.
Každý z nás máme vyměřený nějaký čas, jen nevíme, jak je dlouhý. Dnes jsme zdraví a zítra (nebo klidně i dnes odpoledne) může přijít nemoc nebo úraz a už to tak být nemusí. Mně osobně Patricia Janečková oblažila svým úsměvem a ještě mockrát oblaží i díky nahrávce z Youtube právě z Talentmanie. Její Tenkrát na západě je prostě parádní, včetně následných emocí z publika a komentáře poroty i Leoše Mareše.
Bojovala s rakovinou, už už to vypadalo, že to bude boj úspěšný, na sociálních sítích i psala, že zas bude vystupovat a že jí to nabíjí energií, letos v červenci se vdala, ale bohužel...
Čest její památce a soustrast všem, kdo ji měli rádi.