Skutečný příběh dívky, kterou několik let skrýval pedofil

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1781 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Skutečný příběh dívky, kterou několik let skrýval pedofil

Nový příspěvek od Kasz »

Skutečný příběh dívky, kterou několik let skrýval pedofil (blog.martinus.cz)

"Je to příběh Američanky Jaycee Dugardové − ženy, která si nemusela nic vymýšlet; dívky, kterou v jejích jedenácti letech unesli…

V jednu chvíli žila život obyčejného dítěte s rozvedenými rodiči a mladší sestrou, v tu další byla násilně vtlačena do auta a následně zavřena v zahradním domku pedofila a jeho manželky.

Byla unesena registrovaným pedofilem...

Příběh dívky, která se v jedenácti letech stala obětí únosu. Desátého června 1991 se Jaycee probudila jako jindy, ale netušila, že večer se už do svého pokoje nevrátí. Cestou do školy ji unesl neznámý muž, zavřel ji do vlhkého sklepa, kde ji znásilňoval a držel celých osmnáct let."

Úplně typický pedofil - v 11 dítě unese a znásilňuje ho celých 18 let. Opravdu není nad typičtějšího pedofila! Ach, ty pojmy!!
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 17 poděkování
Dostal: 524 poděkování

Re: Skutečný příběh dívky, kterou několik let skrýval pedofi

Nový příspěvek od Jednorozec »

Klasika navíc mají vůbec nějaký podklad o jeho sexuálním zaměření?
No ale jim jde o to prodat knihu ne říct pravdu...