Životní příběh jedné holčičky (dnes už bývalé)

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Životní příběh jedné holčičky (dnes už bývalé)

Nový příspěvek od Pipo »

Podľa mňa je prípad jasný... len je to zas nesmierna tragédia. Samozrejme, že ľudia nemajú rovnakú hodnotu. To dievčatko budevečná škoda.

A tomu hmyzu patria na hrob exkrementy a nie kvety. Podobný prípad sa stal pred pár rokmi, určite si spomínate. Napriek všetkým indíciám aj nepriamym dôkazom a samotnému priznaniu v podobe samovraždy (aj vyšetrovatelia tvrdili, že aj oni osobne sú presvedčení o páchateľovej vine) sa stále našli nejakí, ktorí sa boli schopní zaklínať prezumpciou neviny a nestačilo by im ani páchateľovo doznanie. To ale nie je starosť o základné demokratické princípy, ako som zistil z rozhovorov s takýmito dojímavo nežnými pacifistami, ale obyčajný hlúpy strach, aby aj ich náhodou niekedy dav nelynčoval. Bojkovia ;) to je celé, čo k tomu môžem povedať, vedie ich k tomu zištný dôvod. To isté; ten podčlovek Novák. Takýto druh (správne nazvané) tu na Zemi nemá čo hľadať.
U Otakara ma mrzí jediná vec - a to, že sa neobesil už dávno, mohol sa zachrániť jeden hodnotný ľudský život.
Mission

Nový příspěvek od Mission »

Gabriel Svoboda píše:Svině tohoto druhu by do vyšetřovací vazby patřila ... ale soudce, který rozhoduje o uvalení vazby, téměř nemá šanci vědět, jestli Otakar S. skutečně je taková svině nebo jestli to třeba není jen falešné obvinění. Soudci nezbývá než věštit z křišťálové koule a vybírat ze dvou špatných řešení.
To je výstižné, že soudce vybírá ze dvou špatných řešení. Poškozená dívenka a její matka údajně vypovídaly proti Otakarovi S. na detektoru lži a odborníci výpověď vyhodnotili jako hodnověrnou. Ale detektor lži je jen orientační pomůckou, není uznán jako soudní důkaz, je někdy i oklamatelný, má svá úskalí. Myslím však, že oklamat jej může spíš otrlý kriminálník než malá školačka.

Soudce tedy ctil zásadu "in dubio pro reo", tedy v případech pochybnosti rozhodnout ve prospěch obviněného. Oni si právníci tu zásadu vykládají tak, že je lepší radši nechat na svobodě deset neusvědčených pachatelů než uvěznit jednoho nevinného. Ale dá-li se to logicky na misky vah, tak na jedné straně vah je svoboda třeba i kriminální svině a na druhé straně vah životy zcela nevinných dětí, kterými hazardují soudci, někdy soudní znalci, lékaři aj., kteří vypustí devianta mezi lidi a ona je to sázka do loterie. Já mám za to, že kromě vyšetřovací vazby by na tak závažně obviněné a potenciálně nebezpečné svině měl existovat elektronický náramek spojený s policejním dohledem. On je po bitvě každý generálem, ale do budoucna by se tak dalo ochránit před nebezpečím smrti nebo zkažením života mnoho dětí. Počet parafiliků chodících po svobodě je značný.
Naposledy upravil(a) Allein dne čtvrtek 23. 2. 2017, 0:04:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven tag Quote.
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

čistý súhlas s Mission
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Matchie, Tebe si pamatuji, když jsi byla u nás na webu. Strašně jsi se bála, byla jsi úzkostná, bylo mi tě hodně líto. Pamatuji si, že se nám některým pomohlo ti pomoci. Tak doufám, že už je to lepší, než dříve.