Respekt: O souboji mezi pudem a morálkou

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Respekt: O souboji mezi pudem a morálkou

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

http://respekt.ihned.cz/rozhovory/c1-38867800-o-souboji-mezi-pudem-a-moralkou

Shrnutí příběhu pedofila Michala z článku Vilma a její děti a online chat s ním.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Respekt: O souboji mezi pudem a morálkou

Nový příspěvek od simgiran »

J.J., 4.11. 14:05
Má váš ošetřující personál také rozdílené názory na to, jak sexuální touhy pedofilně orientovaných ventilovat?

Michal, 4.11. 14:59
Nikoli, personál se v tomto případě shoduje za jedno. Vždy plně doporučuje masturbaci s myšlenkou na dospělou ženu a po vyvrcholení s myšlenkami na preferovaný objekt. Pedofil totiž v málo případech zrealizuje své myšlenky ve skutečné jednání.
:o

Upozorňuji na to, že tento rozhovor je z roku 2009.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

POkud člověka nevzrušuje dospělá ženská, nebo jen v malé míře, jak má masturbovat s myšlenkami na ni místo na sexy holku?? Co to je za blbost. Snaží se lidi předělat jako kdysi homosexuály?
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Jednorozec píše:POkud člověka nevzrušuje dospělá ženská, nebo jen v malé míře, jak má masturbovat s myšlenkami na ni místo na sexy holku?? Co to je za blbost. Snaží se lidi předělat jako kdysi homosexuály?
Přesně tak. Tady páni odborníci vyvrací sami sebe. Nelze na jednu stranu říkat, že nelze změnit pedofilní orientaci a na druhé straně se pokoušet o přeučování. A pokud to není přeučování, tak jaký smysl takový postup má? To nemůžou dopřát pedofilovi náhradní uspokojení ani s preferovaným objektem ve fantazii? Když je jedním z pilířů sexuologické léčby naučit se realizovat sexualitu v mezích zákona. Zkusili si někdy masturbovat s představou nepreferovaného objektu?

*out*
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ano zkusil, velmi rychle jsem to zavrhl.
Tohle by mi mohli sice zkoušet říkat ale zdvořile bych si ťukal na čelo.