http://respekt.ihned.cz/rozhovory/c1-38867800-o-souboji-mezi-pudem-a-moralkou
Shrnutí příběhu pedofila Michala z článku Vilma a její děti a online chat s ním.
Respekt: O souboji mezi pudem a morálkou
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Respekt: O souboji mezi pudem a morálkou
J.J., 4.11. 14:05
Má váš ošetřující personál také rozdílené názory na to, jak sexuální touhy pedofilně orientovaných ventilovat?
Michal, 4.11. 14:59
Nikoli, personál se v tomto případě shoduje za jedno. Vždy plně doporučuje masturbaci s myšlenkou na dospělou ženu a po vyvrcholení s myšlenkami na preferovaný objekt. Pedofil totiž v málo případech zrealizuje své myšlenky ve skutečné jednání.
Upozorňuji na to, že tento rozhovor je z roku 2009.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
POkud člověka nevzrušuje dospělá ženská, nebo jen v malé míře, jak má masturbovat s myšlenkami na ni místo na sexy holku?? Co to je za blbost. Snaží se lidi předělat jako kdysi homosexuály?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Přesně tak. Tady páni odborníci vyvrací sami sebe. Nelze na jednu stranu říkat, že nelze změnit pedofilní orientaci a na druhé straně se pokoušet o přeučování. A pokud to není přeučování, tak jaký smysl takový postup má? To nemůžou dopřát pedofilovi náhradní uspokojení ani s preferovaným objektem ve fantazii? Když je jedním z pilířů sexuologické léčby naučit se realizovat sexualitu v mezích zákona. Zkusili si někdy masturbovat s představou nepreferovaného objektu?Jednorozec píše:POkud člověka nevzrušuje dospělá ženská, nebo jen v malé míře, jak má masturbovat s myšlenkami na ni místo na sexy holku?? Co to je za blbost. Snaží se lidi předělat jako kdysi homosexuály?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Ano zkusil, velmi rychle jsem to zavrhl.
Tohle by mi mohli sice zkoušet říkat ale zdvořile bych si ťukal na čelo.
Tohle by mi mohli sice zkoušet říkat ale zdvořile bych si ťukal na čelo.