zdenek.hry - o sobě
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: BAN
zdenek.hry - o sobě
SMAZÁNO - nevhodný příspěvek
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:24:40, celkem upraveno 16 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: zdenek.hry - o sobě
Po přečtení části "Dětství" zatím takový krátký můj výkřik: Hele, on umí používat Shift! :-) (A nebo mu Word opravuje velká písmena na začátku vět a jen ta jména jsou s Capslockem. :-) Těším se na další pokračování.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:24:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Ono je to pak nehezké když je to v Caps ... a blbě se čtezdenek.hry píše:hahaha
vy písmenkáři-:)
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dostal: 4 poděkování
Ahoj Zdenku,
tve vypraveni je pekne a zajimave,je v nem plno neocekavanych momentu.
Jen k te "zoofilii",jsem se te chtel zeptat,zdali to bylo pro tebe,pouze jako nahradni reseni-vyuzit relativne snadne prilezitosti a uskutecnit sex se zviretem,anebo,zdali te to opravdu vzrusovalo?
Nechci,ti v zadnem pripade lezt do zivota,jen mne napada,ze pokud by to byl ten druhy pripad,tak by tvuj sexualni zivot,mohl byt diky tomu,jaksi,vice variabilni(nez je tomu u mnohych,ostatnich pedofilu).
Jeste,si z tveho vypraveni vzpominam,ze jsi prosel tezkou zkusenost ve vezeni. To je smutne,a je mi to moc lito. Snad jen,pokud jsem tvuj pribeh dobre pochopil,tak jsi nebyl odsouzen za zneuziti ditete,nybrz za prepadeni? Neni asi vhodne,abych se takto vyjadroval,ale,treba prave tento fakt,ze se na tebe ve vezeni nedivali jako na pedofila,mohl do urcite miry "zmirnit"a"zlidstit",to bezesporu,nesmirne obtizne obdobi tveho zivota. Pokud to bylo jinak,tak prinasim svoji uprimnou omluvu.
A mala,krasna Nikolka z Nemecka...Vzpominam si,jak jsem kdysi davno,uvidel prekrasnou 10 letou blondynku z Nemecka. Vypadala pohadkove krasne,jako ta nejkrasnejsi "Barbie" na svete. To nadherne dite,jsem videl,jen po dobu nekolik vterin-poprve a naposled ve svem zivote. Dodnes,na ni nemohu zapomenout..
To jen tak,pro zajimavost te shody okolnosti..
Tesim se,na pokracovani tveho vypraveni!
S pozdravem
lsiv
tve vypraveni je pekne a zajimave,je v nem plno neocekavanych momentu.
Jen k te "zoofilii",jsem se te chtel zeptat,zdali to bylo pro tebe,pouze jako nahradni reseni-vyuzit relativne snadne prilezitosti a uskutecnit sex se zviretem,anebo,zdali te to opravdu vzrusovalo?
Nechci,ti v zadnem pripade lezt do zivota,jen mne napada,ze pokud by to byl ten druhy pripad,tak by tvuj sexualni zivot,mohl byt diky tomu,jaksi,vice variabilni(nez je tomu u mnohych,ostatnich pedofilu).
Jeste,si z tveho vypraveni vzpominam,ze jsi prosel tezkou zkusenost ve vezeni. To je smutne,a je mi to moc lito. Snad jen,pokud jsem tvuj pribeh dobre pochopil,tak jsi nebyl odsouzen za zneuziti ditete,nybrz za prepadeni? Neni asi vhodne,abych se takto vyjadroval,ale,treba prave tento fakt,ze se na tebe ve vezeni nedivali jako na pedofila,mohl do urcite miry "zmirnit"a"zlidstit",to bezesporu,nesmirne obtizne obdobi tveho zivota. Pokud to bylo jinak,tak prinasim svoji uprimnou omluvu.
A mala,krasna Nikolka z Nemecka...Vzpominam si,jak jsem kdysi davno,uvidel prekrasnou 10 letou blondynku z Nemecka. Vypadala pohadkove krasne,jako ta nejkrasnejsi "Barbie" na svete. To nadherne dite,jsem videl,jen po dobu nekolik vterin-poprve a naposled ve svem zivote. Dodnes,na ni nemohu zapomenout..
To jen tak,pro zajimavost te shody okolnosti..
Tesim se,na pokracovani tveho vypraveni!
S pozdravem
lsiv
-
- Registrovaný uživatel
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:25:55, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Nazdar Zdenku!
Diky za rychlou reakci a odpoved'!
Ted' si uvedomuji,ze jsi opravdu velice univerzalne-sexualne orientovany typ cloveka.
Ty vlastne muzes prozit,co se sexu tyce,temer uplne plnocenny zivot. To,ti tak trochu zavidim..
A je dobre vedet,jak nam mj. sdelujes,ze i pro pedofila,muze byt trest ve vezeni(ackoliv je to jiste individualni) vykonan,dalo by se rici,v lidske a snesitelne podobe.
Pis dal,tesime se!
lsiv
P.S. Jen premyslim nad tim,jak pises,ze "muzi te nepritahuji,ale sex s nimi ano"..
To se mi zda zvlastni(anebo jsem priliz nechapavy..)
Je mozne,ze to beres tak,ze muz by se dal pouzit jako sexualni objekt,ovsem zalozit s nim napr. rodinu a mit deti,je nemyslitelne a vyloucene? Tedy,spise jakasi cista logika?
Diky za rychlou reakci a odpoved'!
Ted' si uvedomuji,ze jsi opravdu velice univerzalne-sexualne orientovany typ cloveka.
Ty vlastne muzes prozit,co se sexu tyce,temer uplne plnocenny zivot. To,ti tak trochu zavidim..
A je dobre vedet,jak nam mj. sdelujes,ze i pro pedofila,muze byt trest ve vezeni(ackoliv je to jiste individualni) vykonan,dalo by se rici,v lidske a snesitelne podobe.
Pis dal,tesime se!
lsiv
P.S. Jen premyslim nad tim,jak pises,ze "muzi te nepritahuji,ale sex s nimi ano"..
To se mi zda zvlastni(anebo jsem priliz nechapavy..)
Je mozne,ze to beres tak,ze muz by se dal pouzit jako sexualni objekt,ovsem zalozit s nim napr. rodinu a mit deti,je nemyslitelne a vyloucene? Tedy,spise jakasi cista logika?
Naposledy upravil(a) lsiv dne čtvrtek 11. 8. 2011, 21:13:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:26:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Tak to já bych pravděpodobně se svou kopií ve zdraví dlouho nepřežil. :-)zdenek.hry píše:pokud bych měl trvale žít s chlapem, tak by musel bej mojí kopií.
-
- Registrovaný uživatel
Co se tyce,podobenstvi partnera-"kopie sebe sameho"..
Kazdopadne,je to ciste individualni zalezitost,a proto si muzeme pouze sdelit sve osobni nazory a preference.
V mem pripade je to asi takto: Teprve,az po urcite dobe vztahu,jsem si zacinal casto uvedomovat,ze me detske lasky jsou temer naprosto totozne se mnou samym-v dobe,kdy jsem se nachazel v jejich veku.
Bylo to obcas az velmi zarazejici,do jake miry u nas byly podobne rysy osobnosti,charakteru,fyzicka podoba,chovani,zvyklosti atd..
Byla to prave moje manzelka,ktera si toho vsimnula jako prvni,a podotkla,ze,"asi nejsem zcela normalni"..
Tak nevim,zdali se tim(ze si podvedome vybiram deti-stejne,jakym jsem byl ja sam),snazim neco kompenzovat,nebo lecit sve komplexy..Anebo,zdali se jedna o narcismus,ci zvysenou formu egoizmu?
V kazdem pripade,me tyto deti pritahuji ve vsech ohledech nejvice,a nejedna se,o nejaky muj "promysleny zamer"...,probiha to zcela spontanne..
A pokud by sla rec o dospele "kopii" sebe sameho?
Ano,znam hodne lidi,kteri jsou mi v urcitych ohledech velice podobni.
Komunikovat s nimi,je pro me snadne,prijemne,casto i dosti obohacujici-nebot' prave tito lide,davaji moznost pohlednout na sebe sameho "ze strany". To je opravdu velmi prinosne a poucne.
K zadnemu vzruseni ovsem nedojde,nebot' se jedna o dospele jedince,a tudiz-pro me naprosto asexualni..
lsiv
P.S. Pouze pro male doplneni:
v mych predstavach,se behem masturbace casto objevuji nejenom podoby "cizich" deti-prislusneho veku,charakteru a vzhledu,ale rovnez ja sam-ve veku cca.10-12 let.
Velmi me stimuluje napr. predstava o tom,ze jako dite provadim sexualni praktiky,pricemz muj partner-jakozto ditete muze byt i o dost starsi(15-16let).
Z druhe strany,tato predstava by me vubec nevzrusila,pokud bych si predstavoval svoji osobu jako dospelou(se stejnou-15-16 letou divkou,tedy-v mem pojeti,rovnez zcela dospelou).
Mj.,prave neceho podobneho se pokousela vyuzit moje manzelka,pri nasich pokusech o "normalni" sex. Bohuzel to nefungovalo,nebot' pritomnost nasich-dospelych tel,moji predstavivost zcela zastinila a paralyzovala.
Ve skutecnosti,mi temer vubec nevadi ze jsem pedofil. To,co po vsech strankach nejvice omezuje a depta moji osobnost je to,ze musim byt dospelym-resp.,ze nemohu byt ditetem..
Kazdopadne,je to ciste individualni zalezitost,a proto si muzeme pouze sdelit sve osobni nazory a preference.
V mem pripade je to asi takto: Teprve,az po urcite dobe vztahu,jsem si zacinal casto uvedomovat,ze me detske lasky jsou temer naprosto totozne se mnou samym-v dobe,kdy jsem se nachazel v jejich veku.
Bylo to obcas az velmi zarazejici,do jake miry u nas byly podobne rysy osobnosti,charakteru,fyzicka podoba,chovani,zvyklosti atd..
Byla to prave moje manzelka,ktera si toho vsimnula jako prvni,a podotkla,ze,"asi nejsem zcela normalni"..
Tak nevim,zdali se tim(ze si podvedome vybiram deti-stejne,jakym jsem byl ja sam),snazim neco kompenzovat,nebo lecit sve komplexy..Anebo,zdali se jedna o narcismus,ci zvysenou formu egoizmu?
V kazdem pripade,me tyto deti pritahuji ve vsech ohledech nejvice,a nejedna se,o nejaky muj "promysleny zamer"...,probiha to zcela spontanne..
A pokud by sla rec o dospele "kopii" sebe sameho?
Ano,znam hodne lidi,kteri jsou mi v urcitych ohledech velice podobni.
Komunikovat s nimi,je pro me snadne,prijemne,casto i dosti obohacujici-nebot' prave tito lide,davaji moznost pohlednout na sebe sameho "ze strany". To je opravdu velmi prinosne a poucne.
K zadnemu vzruseni ovsem nedojde,nebot' se jedna o dospele jedince,a tudiz-pro me naprosto asexualni..
lsiv
P.S. Pouze pro male doplneni:
v mych predstavach,se behem masturbace casto objevuji nejenom podoby "cizich" deti-prislusneho veku,charakteru a vzhledu,ale rovnez ja sam-ve veku cca.10-12 let.
Velmi me stimuluje napr. predstava o tom,ze jako dite provadim sexualni praktiky,pricemz muj partner-jakozto ditete muze byt i o dost starsi(15-16let).
Z druhe strany,tato predstava by me vubec nevzrusila,pokud bych si predstavoval svoji osobu jako dospelou(se stejnou-15-16 letou divkou,tedy-v mem pojeti,rovnez zcela dospelou).
Mj.,prave neceho podobneho se pokousela vyuzit moje manzelka,pri nasich pokusech o "normalni" sex. Bohuzel to nefungovalo,nebot' pritomnost nasich-dospelych tel,moji predstavivost zcela zastinila a paralyzovala.
Ve skutecnosti,mi temer vubec nevadi ze jsem pedofil. To,co po vsech strankach nejvice omezuje a depta moji osobnost je to,ze musim byt dospelym-resp.,ze nemohu byt ditetem..
-
- Administrátor
Po přečtení druhé části jsem zvědavý na pokračování, zatím nebudu nic komentovat a počkám, až bude příběh kompletní.
-
- Registrovaný uživatel
Pro: sweet4ever
Take nam trochu popovidej-o sve "pohlavni univerzalite",abychom si mohli vytvorit vsestranou predstavu o tom,co maji mezi sebou lide nasi orientace spolecneho,a cim se navzajem lisi.
Jiste najdeme nove podnety k zamysleni!
Diky!
Take nam trochu popovidej-o sve "pohlavni univerzalite",abychom si mohli vytvorit vsestranou predstavu o tom,co maji mezi sebou lide nasi orientace spolecneho,a cim se navzajem lisi.
Jiste najdeme nove podnety k zamysleni!
Diky!
-
- Registrovaný uživatel
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:26:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 17
- Výkřik do tmy: 1-2%
-
- Registrovaný uživatel
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:27:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Je to skutecne dobrodruzny a napinavy pribeh!
Z tveho vypraveni mam pocit,ze svuj zivot dobre zvladas a umis si poradit v nejruznejsich zepeklitych situacich.
A to,s jakou neuveritelnou presnosti si mj. pamatujes po deseti letech veskere technicke udaje tykajici se rekonstrukce domu, to je fakt neco!
Z tveho vypraveni mam pocit,ze svuj zivot dobre zvladas a umis si poradit v nejruznejsich zepeklitych situacich.
A to,s jakou neuveritelnou presnosti si mj. pamatujes po deseti letech veskere technicke udaje tykajici se rekonstrukce domu, to je fakt neco!
-
- Registrovaný uživatel
Zdenku, premyslim o tvem pokusu o unos ditete,a prave v nem bych videl jednu z nejvetsich chyb,kterych jsi se dopustil.
Pokud nekdo zneuzije dite,muze to byt cin,nekdy opravdu takrka neodpustitelny.
Z druhe strany,pri zneuziti ditete nemusi vzdy nastat situace,kdy se to dite bezprostredne boji o svuj zivot,coz se bohuzel pravdepodobne stalo pri tvem pokusu o unos nehlede na to,ze nedoslo k zadnemu fyzickemu kontaktu(nasili). A rovnez nasledky a traumata techto deti,mohou byt mozna i o dost zavaznejsi,nez kdyby se jednalo treba o "hru na doktora"-mezi ditetem a dospelym apod.
Jako jedinou polehcujici okolnost(za kterou bych dekoval spise bohu) vidim to,ze jsi ten zamer o unos ditete nedokoncil.
lsiv
Pokud nekdo zneuzije dite,muze to byt cin,nekdy opravdu takrka neodpustitelny.
Z druhe strany,pri zneuziti ditete nemusi vzdy nastat situace,kdy se to dite bezprostredne boji o svuj zivot,coz se bohuzel pravdepodobne stalo pri tvem pokusu o unos nehlede na to,ze nedoslo k zadnemu fyzickemu kontaktu(nasili). A rovnez nasledky a traumata techto deti,mohou byt mozna i o dost zavaznejsi,nez kdyby se jednalo treba o "hru na doktora"-mezi ditetem a dospelym apod.
Jako jedinou polehcujici okolnost(za kterou bych dekoval spise bohu) vidim to,ze jsi ten zamer o unos ditete nedokoncil.
lsiv
-
- Nový člen
- ve věku do: 13
Tak kdyz to tady ctu, tak mam chut napsat i svuj pribeh... Sice jsem ve skutecnosti temer nic neproved, ale taky sem to nemel lehky... Je mi 22 a ze sem ujetej vim asi od 11 kdy sem nekde nasel fotky jedny prekrasny blondynky nahore bez a jen v krataskach.... 10 let nemel nikdo v mym okoli tuseni co sem a pak behem par tydnu to vedela cela moje rodina a nejblizsi pratele... Ale ted to nebudu psat sem... V nejblizsi dobe se Vam predstavim na foru pro novacky... Omlouvam se za interpunkci, ale pisu rychle v praci na mobilu.... Pokusim se do tydne Vam predstavit.
-
- Nový člen
- ve věku do: 13
A jeste ke Zdenkovi... Myslim, ze psat takto otevrene o svem zivotu, ktery by siroka verejnost krute odsoudila, vyzaduje velkou odvahu... Obdivuji, ze v klicovych momentech si se zachoval tak zdrzenlive a spravne.... Ja osobne, kdybych dosel tak daleko a mel napr. takove kamardky jako Pavlinu a podobne, tak bych zasel nejspis dal... Jsem moc rad, ze existuji tyto stranky, kde se muze vypovidat i clovek se spatnou minulostia neni nikym odsuzovam jako nejakej prasackej a spinavej zvrhlik.... Smekam pred Vami damy a panove...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
vedrindor píše:Tak kdyz to tady ctu, tak mam chut napsat i svuj pribeh... Sice jsem ve skutecnosti temer nic neproved, ale taky sem to nemel lehky... Je mi 22 a ze sem ujetej vim asi od 11 kdy sem nekde nasel fotky jedny prekrasny blondynky nahore bez a jen v krataskach.... 10 let nemel nikdo v mym okoli tuseni co sem a pak behem par tydnu to vedela cela moje rodina a nejblizsi pratele... Ale ted to nebudu psat sem... V nejblizsi dobe se Vam predstavim na foru pro novacky... Omlouvam se za interpunkci, ale pisu rychle v praci na mobilu.... Pokusim se do tydne Vam predstavit.
Ahoj,
vítej u nás. Svůj příběh určitě napiš budu na něj dost zvědaví, přece jen každý životní příběh, každého z nás je něčím zajímaví a může být i poučný pro ostatní.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.