youtube: Pedophilia activisum F.A.Q.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
youtube: Pedophilia activisum F.A.Q.
He makes several mistakes in his video. But it's great to hear again a call against ignorance.
He also have a videoseries about pedophilia, sexual abuse, sex offenders, I haven't checked it, it can be found at http://www.youtube.com/playlist?list=PLK1hdHOkID2kH4OFF1sZdnhIh1qnkem1Y
-
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Re: youtube: Pedophilia activisum F.A.Q.
This video is interesting:
P2B Pedophiles,sexual oreintation,fetishes and the way we love
P2B Pedophiles,sexual oreintation,fetishes and the way we love
This is part 2B in which I examine the nature of sexual oreintation (and even look at pedophilia as a sexual orientation for the sake of argument.) I delve into fetishes and the way we express our sexual urges and nature and how it's not one way or not at all. this is not pro-sexual molestation and I will ignore any comments trying to suggest that. we do not believe in sexual molestation as a defensable position but not all sexual molestation is carried out soley by pedophiles it's time to stop conflaiting them both as being one in the same.
-
Re: youtube: Pedophilia activisum F.A.Q.
new video about APA "reclassifying pedophilia"
What seems weird to me is that he seems to say that pedophiles have no interest in 5 years old children and talks about relationships with teenagers.
What seems weird to me is that he seems to say that pedophiles have no interest in 5 years old children and talks about relationships with teenagers.