My hledáme děti a děti někohoMůže to připomínat seznamky, kde třicetileté ženy hledají stejně staré muže a ve vedlejší kolonce zas třicetiletí muži ženy. V reálu se míjejí, nenacházejí, jejich cesty se nepropojí, i když všichni někoho shánějí, potřebují. I my bychom si mohly podat takový inzerát: Pedofil hledá dítě. A ve vedlejší kolence: Dítě hledá pedofila?
My hledáme děti a děti někoho
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
My hledáme děti a děti někoho
-
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: My hledáme děti a děti někoho
My děkujeme za přispění.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Tenhle článek přesně vystihuje to o co vám jde! Když jsem pedofil a vím, že se mi navíc líbí třináctiletí kluci, tak je na pováženou se k němu vůbec přiblížit! To by jste musel mít velmi silnou vůli a hlavně neoblomné morální zásady. Existuje přece tolik jiných způsobů. Opilý třináctiletý kluk je přece pro vás snadný cíl.
-
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
A podle mě zase Vaše reakce vystihuje Vaši povahu. Máte nedostatečně silnou vůli a morální zásady a tudíž v barech opíjíte dívky, abyste se pak s nima mohl vyspat. Opilá dívka je přece pro vás snadný cíl, to je pak těžké se udržet, že ano?antiKarel píše:Tenhle článek přesně vystihuje to o co vám jde! Když jsem pedofil a vím, že se mi navíc líbí třináctiletí kluci, tak je na pováženou se k němu vůbec přiblížit! To by jste musel mít velmi silnou vůli a hlavně neoblomné morální zásady. Existuje přece tolik jiných způsobů. Opilý třináctiletý kluk je přece pro vás snadný cíl.
Mojí lásce je 13 a ikdyž není v preferovaném věku, strašně moc se mi líbí a mám ji moc rád (to bude asi tím, že ji znám od jejích pěti roků), kdybych ji viděl opilou, byl bych z toho velmi smutný a zklamaný, že pije v tak malém věku a ještě hůř, opíjí se. To samé, kdybych ji viděl kouřit nebo brát jiné návykové látky.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
No potěš pán bůh
Nedovedu si představit kdyby někdo z těch na kterých mi záleží neco takového činil.
Nedovedu si představit kdyby někdo z těch na kterých mi záleží neco takového činil.
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Pane být vámi, tak vážím slova, zmíněný článek je pouze úvahou. Osobně celkem zapadám do Vašeho příkladu, jsem homosexuální pedofil, líbí se mi třináctiletí kluci a nevidím jediný důvod, proč bych se k nim neměl přibližovat, přece tomu co se mi líbí, nechci ublížit . Před lety jsem byl v situaci o které mluvíte, měl jsem vedle sebe opilého třináctiletého kluka a kdybych chtěl, tak mohlo k něčemu dojít. Ovšem měl jsem jediný důvod k tomu s ním něco zkusit - vlastní potěšení, ale milion důvodů proč ne. Ať už je to morálka, ilegální jednání, svědomí, atd. Vše je jen o charakteru, o ničem jiném. Mnoho z těchto morálních hledisek o kterých mluvím by platilo i u kluků starších patnácti let . Jaký je rozdíl mezi tím, když budu spát s 13 letým opilým klukem a patnáctiletým opilým klukem? Pouze v tom, jak na to bude pohlížet zákon.antiKarel píše:Tenhle článek přesně vystihuje to o co vám jde! Když jsem pedofil a vím, že se mi navíc líbí třináctiletí kluci, tak je na pováženou se k němu vůbec přiblížit! To by jste musel mít velmi silnou vůli a hlavně neoblomné morální zásady. Existuje přece tolik jiných způsobů. Opilý třináctiletý kluk je přece pro vás snadný cíl.
-
pro antiKarel: Dobrý den, velmi děkuji za Váš komentář a Váš pohled na věc. Musím s vámi mírně nesouhlasit, nemyslím si, že bych měl nějak extrémně silnou vůli nebo zábrany, ne silnější než jiní pedofilové, které znám. Přesto jsem se dostal do celé řady situací, které byste asi označil jako rizikové (pravda nevzpomínám si, že bych kdy byl s opilým třináctiletým klukem, samozřejmě že já bych žádného neopíjel), a přesto mě ani nenapadlo brát dotyčného chlapce jako "snadný nebo vůbec jakýkoliv jiný cíl". Cíl čeho? Cíl mé lásky? Nejsem Amor, abych střílel šípy..
Tohle všechno má být jako nějaká recese nebo to myslíte vážně? Veřejně přiznávat, že Vás sexuálně přitahují děti a požadovat do společnosti aby Vás respektovala je naprostý vrchol, budu zvracet. V dnešní době je opravdu IN aby se kdejaká menšina hlásila o svá práva. Ne, vy si žádné lepší podmínky nezasloužíte. Přesně takové zvrhlosti a nechutnosti podkopávají tradiční rodinu a následné i celou naši společnost. Kašlu na humanitu, kašlu na rovnoprávnost, všichni vidíme v jaký sračkách se ocitá naše společnost. Budu bojovat za klasické hodnoty a slušný svět a pedofilie do tohoto schématu opravdu nezapadá
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jakube, ano, myslíme to vážně. Proti čemu přesně chcete bojovat? Proti tomu, abychom mohli veřejně říkat, že nás přitahují děti a nechceme jim ubližovat? Tedy proti tomu, aby si zmatený třináctiletý kluk, kterému se líbí děti, mohl na internetu přečíst, že není jediný na světě? Tím mu přivodíte deprese a způsobíte vyšší počet zneužitých dětí, protože deprimovaný pedofil je dětem několikanásobně nebezpečnější než pedofil, který je sám se sebou vyrovnaný. Nebo si myslíte, že se takovému chlapci díky neposkytnutí informací najednou děti přestanou líbit a půjde založit tradiční rodinu?
Nebo chcete bojovat přímo proti pedofilům? Nějak je izolovat od společnosti? A jak toho pedofila poznáte? Myslíte, že vám, zrovna vám, pedofil řekne, že je pedofil?
Nebo chcete bojovat přímo proti pedofilům? Nějak je izolovat od společnosti? A jak toho pedofila poznáte? Myslíte, že vám, zrovna vám, pedofil řekne, že je pedofil?
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
antikarel; Jakub: Naše společnost je přesně taková, jak jsme se ji udělali sami. Postavili ji lidé, kteří preferují mamon, slepou nanávist, strach z neznámého. Na základě jakýchsi hodnot, které se dnes již dávno neshodují s hodnotami našich předků. Dnešní fašizující společnost podkopává hodnoty lidského ducha na každém kroku, každý den. Učí, že je normální dehonestovat lidi, kteří v něco věří, někým se narodili a místo nenávisti chtějí dávat lásku. A protože otroci systému drží hubu a krok, ze strachu před represí uměle vybudované společnosti, jen to je ten důvod proč je náš život takový jaký je. Zakažte lidem milovat, obětujte svou podstatu pro dobro novodobých rodinných hodnot, které jsou dnes stavěny zkažeností systému. Toto není ta cesta. Kde je ta hranice těch vašich správných hodnot? Chcete proti nám bojovat plynem, jako to bylo ještě nedávno? Máte plnou hubů keců o toleranci, ale vaše pokrytectví je tou cihlou, která táhne tuto společnost ke dnu. My nechceme tuto společnost potopit, my chceme lepší život pro nás, pro vás, i pro vaše děti. Nevím, co na tom není k porozumění. To vaše neustálé škatulkování a přebírání špatných skutků spachaných některými jedinci, jejichž činy my sami zavrhujeme, převádění činů jednotlivců na všechny pedofily je přesným opakem té tolerance kterou tato společnost hlásá. Probuďte se už konečně.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
A teď bych se chtěl ještě vyjádřit k článku. článek se mi jeví jako dobře napsaný a spousta věcí dobře popisuje daný problém. Rád by vyzvihnul jednu myšlenku uvedenou v článku. Cituji:
Doufám, že je jasné, na jakou problematiku zde narážím.Kdo skutečně takový způsob zneužije k tomu, aby si skrze internet za peníze domluvil sex s dítětem, jednoznačně zneužil i ono dítě. Výmluva, že se dítě samo nabízelo a že pedofil na něj byl přece hodný, mi přijde naprosto prázdná. Dotyčný Zneužil svého postavení moci vůči dítěti, místo toho aby tento způsob Využil k pomoci. Jak tedy ve zkratce definovat ono využití? Skrze takovou metodu může dotyčný dítě zkontaktovat, navázat s ním vztah, de fakto vyšachovat z této role někoho, kdo by chtěl dítě zneužít, a vzhledem k tomu jakým všem nebezpečím se takto dítě vydává všanc, zachránit jej možná ještě od něčeho horšího.