Registrace na fórum a na chat jsou oddělené!
Na fórum se zaregistrujete na adrese http://www.pedofilie-info.cz/forum
Na chat se zaregistrujete na adrese http://www.pedofilie-info.cz/chat
Registrace probíhá formou ověření emailové adresy. Na zadanou emailovou adresu Vám přijde aktivační email, ve kterém registraci potvrdíte.
Na fórum je možné přispívat jako neregistrovaný pouze do sekce Diskuze s veřejností. Přispívání je podmíněno odpovědí na kontrolní otázku (ochrana před automaty).
Do chatu je možné vstoupit bez registrace jako Anonym (Guest). Dočasně může být vstup Anonymů, případně i registrace na chat zakázán. V takovém případě zkuste přijít později.
Registrace na fóru a chatu - důležité INFO!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3596 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Re: Registrace na fóru a chatu - důležité INFO!
Aha, to dneska večer leccos vysvětluje. Ale mohlo by to teda být napsané rovnou u toho chatu.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Mohlo by to tam být. Ale vzhledem k tomu, za jakých podmínek jsem tuto informaci zde vkládal, můžeme být rádi, že je to alespoň zde.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Je to tam.Helča píše:Aha, to dneska večer leccos vysvětluje. Ale mohlo by to teda být napsané rovnou u toho chatu.
Prosím Kasze nebo jiné správce chatu, aby v chatu editovali překlad a u položky alert_reg (2 stránka) doplnili upozornění v angličtině a slovenštině. Díky.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 40
- Dal: 1 poděkování
Je bezpecne ist na chat mimo tor browsera? - chat totiz vyzaduje java script a ten nie je velmi bezpecny...
-
- Administrátor
Na web chodím většinou pod svou IP. Nakolik věříš tomu, že se do DB nenabourá nějaký hacker - záškodník, natolik je to bezpečné. Být pedofilem není trestné, takže i proto se nebojím.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!