Děti jen jako sexuální objekty

Názorové články zpravidla reagující na zprávu v médiích či příspěvek jiné osoby.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Vyhýbejte se dětem, milí pedofilové! Nedovolte si, byť pouze občasný společenský kontakt s dětmi. Proč? Protože co kdyby. Pak ovšem ve svých fantaziích si můžete s dětmi dělat, co chcete, jen s reálnými dětmi nemějte nic společného. Co všechno to může znamenat? Dovedeno ad absurdum, naprosto se vyhýbat dětem znamená raději nechodit ani ven z bytu (zákeřné děti se hemží všude po ulicích), může to znamenat raději se vyhýbat svým známým (co kdyby nedej bože se tam vyskytlo nějaké dítě), možná se taky stranit svojí rodině (rodina je nejzákeřnější a nebohému pedofilovi neustále hrozí, že se někomu blízkému narodí dítě, co čert nechtěl, preferovaného pohlaví, a pokud dítě doroste i do preferovaného věku, je to katastrofa).
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Děti jen jako sexuální objekty

Nový příspěvek od Kasz »

Skvělý článek, který má jedinou chybu - je jasné, že Dan je BL, ale mohl článek napsat neutrálně. Dítě jako dítě, klučky se to tam jen hemží. Samozřejmě se to obdobně týká i holčiček. Článek bych navrhoval genderově upravit. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Pěkný výstižný článek :) Takhle mě nikdy ani nenapadlo uvažovat, že by vyhýbání a hlavně omezení dětí jen na sexuální objekt, mohlo dopadnout i takto, fakt pěkná uvaha a já s ní souhlasím.

A jinak článek bych neupravoval, myslím, že to Dan napsal pěkně osobytě a po upravě by to už zdaleka nebylo ono. Jsou tam pasáže, kdy je psano obecně o dětech, ale myslím, že to také Dan psal z vlastní zlušenosti a jelikož je BL, tak se to tam pěkně hodí :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Jejda, mě na ty holčičky ani nenapadlo pomyslet! Ne sranda, ale opravdu bych to raději nechal v tomto znění, protože věru dané příklady ať obecněji nebo méně vycházejí z mé zkušenosti, celkové zobecnění k jakémusi všeobecnému pedofilovi by byl zas na mě trochu moc exaktní způsob vnímání. Doufám, že včlenění se do té role i pohledu pro GL nemusí být tak těžké. Anebo doporučení - ano dosaďte si malou blondýku, s culíčky, hm v hello kitty tričku... nebo radši brunetku?

Každopádně díky moc za komentáře.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Váhám nad tím co k článku napsat.
Pominu li to že kutik v preferenčním věku není idiot a jistě by se ptal proč si se mnou strejda dan nechce hrát, když ja chci, tak pak váhám i v dalších věcech.
Nepochybně pokud si s kutikem x užívám od večera do rána a od rána do večera a kuutik x pak spinka vedle mě je těžší si neužit v realu proto si vycitam představy s Brunem.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

pro Silesia: Díky za koment, můj úhel pohledu je jedním úhlem pohledu, který tak nějak já cítím, a jsem rád i za tvůj protiúhel, který zřejmě cítíš ty. Co se týče sexuálních představ vzhledem k téhle úvaze, zase najdeme zřejmě několik těch úhlů pohledu. Jak jsem slyšel od sexuologů a shodne se na tom myslím i řada pedofilů, že si má pedofil ve své fantazii dopřát cokoliv a s kýmkoliv, tedy na rovině masturbačních představ a imaginace. A já neříkám, že s tím nesouhlasím, ale osobně se na to z více důvodů dívám jinak. A proto v explicitně sexuálních představách - masturbačních, se striktně vyhýbám fantazijním obrazům dětí, které znám. Možná se tedy shodneme na tom, že když bych si sám představoval klučinu, kterého znám a mám rád, měl bych z toho nepříjemné pocity.