Kinsey / Bavme se o sexu (2004, film)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Kinsey / Bavme se o sexu (2004, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kinsey / Bavme se o sexu

Takže, pokud pohodlně sedíte, můžeme začít. Takto nás do příběhu vtáhne Liam Neeson, který v životopisném filmu Kinsey ztvárnil profesora Alfreda Kinseyho. Ten se v první polovině 20. století proslavil otevřenou studií lidského chování při té nejoblíbenější činnosti a lidské sexuality vůbec. Kinsey za svůj život vydal několik uznávaných publikací , které mezi tehdejší veřejností způsobily poprask svojí otevřeností a jednoduše tím, že všechno kolem sexu bylo v oné době velké tabu.

Kinsey: Jaká je Vaše nejoblíbenější poloha při milování ?
Dívka kolem dvaceti let: Ono jich je více?

ČSFD

Obrázek Obrázek

Alfred Kinsey je jeden z nejslavnějších sexuologů všech dob. Naše tematika asi ve filmu nebude, i když ve skutečnosti byl obviněn, že některé údaje obsažené v Kinseyho zprávách nemohl ziskat jinak než sexuálním zneužíváním dětí.
► Ukázat spoiler
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Kinsey / Bavme se o sexu (2004, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Zajímavé. Nejvíc asi scéna s homosexuálem vyprávějícím o tom, že se na něm ve 13 letech při mlácení vystřídala celá vesnice ... a jeho kamarád neměl takové štěstí ...

Jinak Kinsey sám podle filmu nebyl žádný vzor sexuální ctnosti, ale když sexuálně ctnostní o problémech vytrvale mlčeli, musel holt jejich práci udělat on. Něco jako když o problémech v romských lokalitách zatvrzele politicky korektně mlčí mainstreamoví politici, přidají se lidé na stranu neonacistů, protože ti o problému aspoň mluví.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Podruhé jsem shlédl tento pozoruhodný film.
Doktor Alfred Kinsey je zde zobrazen mnohem pozitivněji, než se o něm vyjadřuje řada náboženských spolků.

Zaujaly mne tyto pasáže, cituji:

53:44 - 54:28 min. při přednášce na fakultě
"Proč někteří muži potřebují 30 orgasmů týdně a jiní žádný? Protože každý je jiný. Problém je v tom, že většina lidí chce být stejná. Je pro ně jednodušší ignorovat tento fundamentální aspekt lidského údělu a tolik jim záleží na tom, aby byli součástí skupiny, že klidně zradí svou vlastní přirozenost.
Pokud je zakazováno něco silně žádoucího, stává se to postupně obsesí. Přemýšlejte o tom."

1:24:13 - 1:24:53 min. při rozhovoru s klientem, maniakem Kenneth Braunem, nad jeho deníkem
"Souložil jsem s 9412 lidmi. Měl jsem sexuální styk s 605 předpubertálními chlapci, předpubertálních dívek bylo 231. Viděli jste chlapecký orgasmus?" "Ne." "Nojo. Proto jsem pro Vás takové terno. Fyziologicky je identický s dospělým orgasmem, ale..."
Byl přerušen odchodem jednoho ze sexuologů.
Braun poté cituje Kinseyho, že každý by si měl dělat, co chce. On však zdůrazňuje, že nikdo by neměl být k ničemu nucen a nikomu by se nemělo ubližovat.

Trailer:

Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Tenhle člověk je zrůda a oni o něm natočí ještě oslavný film *ireful*