Softvér bude na internete hľadať pedofilov

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
ksoft

Softvér bude na internete hľadať pedofilov

Nový příspěvek od ksoft »

http://tech.sme.sk/c/6866559/softver-bude-na-internete-hladat-pedofilov.html?utm_source=tech&utm_medium=titulka-widget&utm_campaign=temsek
Na internetových diskusných serveroch sa prezentuje ako 14-ročná dievčina, ktorá si kráti svoj čas rozprávaním s kýmkoľvek. V skutočnosti však ide o expertný systém, ktorý má polícii pomáhať pri odhaľovaní zločinu.
A za pisanie s pubertakmi zločin? To je chrore.

Rad by som odpisal že 14 ročne deti už nespadaju do hladačika pedofilov. No po španielsky neviem :D
taktiež je to sranda si pisat s robotom to si myslia že sme už ozaj taky hlupi s IQ50 *chat*
Do dislkusie prispel aj Daniel Lidel...
Naposledy upravil(a) ksoft dne neděle 14. 7. 2013, 15:26:08, celkem upraveno 1 x.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Softvér bude na internete hľadať pedofilov

Nový příspěvek od simgiran »

ksoft píše: Do dislkusie prispel aj Daniel Lidel...
No, já vidím, že tam o něm někdo píše, ale v diskusi žádný příspěvek od něj nevidím.
ksoft

Re: Softvér bude na internete hľadať pedofilov

Nový příspěvek od ksoft »

Hej vlasne som si to nevšimol niekto na neho odkazuje.