Sexy tatínci mezi slavnými

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Sexy tatínci mezi slavnými

Nový příspěvek od MarkM »

Já bych ten titulek i možná pozměnil :D

http://www.novinky.cz/zena/deti/240746-sexy-tatinci-mezi-slavnymi.html

btw.: Dcera Toma Cruise je moc pěkná :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Tomi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
Dal: 2 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Sexy tatínci mezi slavnými

Nový příspěvek od Tomi »

MarkM píše:btw.: Dcera Toma Cruise je moc pěkná :)
To s Tebou musím souhlasit Pěkná Princezna...

Ale i Spiderman má pěknou :-)
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Sexy tatínci mezi slavnými

Nový příspěvek od lsiv »

Milujici otec,pokud se nejedna o pedofila miluje svoji dceru laskou rodicovskou-otcovskou.
Zakladni rozdil ve vztahu pedofila a "normalniho" otce bude mj. nejspis v tom,ze otce-preferujiciho dospele partnerky(partnery),to dite pohlavne nevzrusi. Proto tedy,ten vztah bude mit odlisny "vnitrni naboj" nez u pedofila,pro ktereho muze to dite byt nejenom milovanym objektem,ale i potencionalne nesmirne sexualne pritazlivym partnerem.
Jako otec mohu zatim rici o sobe pouze to,ze vuci svym detem se chovam nejspise jako otec "normalni".K zadnemu pohlavnimu vzruseni u me nedochazi.
Jak tomu bude v budoucnu,az me deti dosahnou meho "preferovaneho veku",to opravdu netusim..

lsiv

P.S.Jeste me napada,ze pokud na otce heterosexuala pusobi jeho dcera pritazlive,muze se jednat o jeho jakesi "vyhlidky" do budoucna,tedy do doby,kdy se z jeho dcery stane(pro nej) krasna a pritazliva dospela zena.
Pamatuji si na podobne zivotni situace, kdy heterosexualni tatinek svoji dcerku vychovaval tzv. "jenom pro sebe"-"az bude velka"..a vubec se tim pred svym okolim netajil..
Kdo vi,zdali se nejednalo o cloveka se sklony k incestu,nebo o dusevni poruchu? Nicmene,tento pripad nebyl vubec ojedinely..