No a terapeuti mi říkají, že nemůžu ani brát děcka do ZOO v doprovodu jejich rodičů.

Majú na podporu svojho tvrdenia aj nejaké logické argumenty?Kuba píše:Člověk si sám sebou může být jistý a stejně je lepší nějaké věci raději nepokoušet. Třeba koupat děti, lehat si vedle nich, přespříliš se mazlit a blbnout, zvlášť když jsi s dítětem o samotě.
No a terapeuti mi říkají, že nemůžu ani brát děcka do ZOO v doprovodu jejich rodičů.
No ja by som povedal že skôr predsudky. Alebo že byto mohlo toho pedofila negatyvne ovplyvnit a vzrušit.VANAX píše:Majú na podporu svojho tvrdenia aj nejaké logické argumenty?Kuba píše:Člověk si sám sebou může být jistý a stejně je lepší nějaké věci raději nepokoušet. Třeba koupat děti, lehat si vedle nich, přespříliš se mazlit a blbnout, zvlášť když jsi s dítětem o samotě.
Jako vždy, tak i zde přidám, že záleží na každém. Spal jsem vedle holčičky či v jedné místnosti s holčičkou mockrát a jsem o sobě přesvědčený, že by mi to nedělalo problémy ani dnes. Samozřejmě to ale může být pro některé pedofily docela riziková situace, které by se měli raději vyhnout a nebo alespoň být si vědom toho, že taková situace pro něj bude z hlediska sebeovládání náročnější a přísně si hlídat svou motivaci.Kuba píše:Člověk si sám sebou může být jistý a stejně je lepší nějaké věci raději nepokoušet. Třeba koupat děti, lehat si vedle nich, přespříliš se mazlit a blbnout, zvlášť když jsi s dítětem o samotě.
Tak víš co. On by na ně působil svými feromony, což je nebezpečné.ksoft píše: No ja by som povedal že skôr predsudky. Alebo že byto mohlo toho pedofila negatyvne ovplyvnit a vzrušit.
Tažko povedat na zaklade čoho si ten doctor toto dovolil povedat.
Creepy, zkus si sama odpovědět na otázku, zda by pro tebe samotnou byla tragédie nestýkat se s lidmi, které máš ráda.Creepy píše:Tak mne napadlo - byla by to pro vas takova tragedie nestykat se s detmi?
Nedoporučí mě jinak na propuštění. Aha, to vlastně není logický argument.VANAX píše:Majú na podporu svojho tvrdenia aj nejaké logické argumenty?Kuba píše:No a terapeuti mi říkají, že nemůžu ani brát děcka do ZOO v doprovodu jejich rodičů.
By nas ani nenapdalo Kubo že lžes, ty jen neříkáš všchno.Kuba píše:Nepsal jsem, že jim lžu.
Snaž se, aby jsi měl i jiný smysl života, ale nezbavuj se Bruna proto, že je ti blízký. Když pro tebe nebude jediný smysl života, tak ten vztah můžeš udržet na rozumné úrovni.Silesia píše:Tak to ti přeji. Ano v tom budování vztahu budou mít asi pravdu. Tak přemýšlím že bych měl od Bruna odpristit, buduju si totiž k němu vztah. Tak premyslim jak mi bude až nebude...
Tak Bruňula není uplně to jediné co v životě mám přesto mě fascinuje dost nevím popsat slovy to asi nedovedu...simgiran píše:Snaž se, aby jsi měl i jiný smysl života, ale nezbavuj se Bruna proto, že je ti blízký. Když pro tebe nebude jediný smysl života, tak ten vztah můžeš udržet na rozumné úrovni.Silesia píše:Tak to ti přeji. Ano v tom budování vztahu budou mít asi pravdu. Tak přemýšlím že bych měl od Bruna odpristit, buduju si totiž k němu vztah. Tak premyslim jak mi bude až nebude...
Ano, byla by to tragedieCreepy píše:Tak mne napadlo -byla by to pro vas takova tragedie nestykat se s detmi?
Když jsem paní Mgr. Hollé kdysi řekl, že nejsem frustrovaný proto, že jsem pedofil a nemůžu plně ukojit své sexuální potřeby, tak mi odpověděla, že je to obrovská chyba a budou muset zařídit, abych frustrovaný byl.Tony píše:Nebude frustrovaný jedinec odříznutý od toho, co má rád, přece jen nebezpečnější?