Smí pedofil k dětem?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1763 poděkování
Dostal: 3648 poděkování

Re: Smí pedofil k dětem?

Nový příspěvek od Kasz »

ULICNIK píše:který z nich má na společnost dítěte větší právo?
Ani jeden z nich nemá na společnost dítěte jakékoliv právo.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
ULICNIK
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "Jednou, až vyrostu, chci být malým klukem." Joseph Heller
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od ULICNIK »

Kasz píše:
ULICNIK píše:který z nich má na společnost dítěte větší právo?
Ani jeden z nich nemá na společnost dítěte jakékoliv právo.
Ber to s nadhledem, kterého psa k dítěti spíš pustíš? Toho, který ti dítě může pokousat nebo toho, který má nekonfliktní povahu?
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

ULICNIK píše:Toho, který ti dítě může pokousat nebo toho, který má nekonfliktní povahu?
Určitě toho druhého, a bude mi celkem jedno, jestli to bude retrívr nebo pitbulteriér. U psů ale taky hodně záleží na velikosti, taková čivava třeba oproti bernardýnovi - určitě budu mít méně obav z menšího psa, protože případné škody budou úměrné velikosti psa.
ULICNIK
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "Jednou, až vyrostu, chci být malým klukem." Joseph Heller
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od ULICNIK »

Kasz píše:...určitě budu mít méně obav z menšího psa, protože případné škody budou úměrné velikosti psa.
No já znám hodně psů, co byli malí, ale zákeřní, můj skoro 45 kilový retrívr mě ani žádného jiného člověka, nikdy nepokousal. :)
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

apofis81 píše:Já si myslím že jo proč ne kolikrát jsem s dětmi venku spíme pod stanem přes noc ale vím co si mužů dovolit a tak to kočíruju ale ty perverzní sadisti ty můžou klidně ublížit nebo hůř tak ti bych k dětem nepoustěl !!
Má omluva, že se vyjadřuje k příspěvku již takhle staršímu, ale myslím, že můžu k tématu sadistické pedofilie něco doplnit. Není třebas možná že právě sadistovi bližší, přátelský kontakt s dítětem pomůže rozvinout jeho city a empatii? že si poté ani v nejmenším nedokáže představit, že by tomu dítěti, s kterým je v nějakém vztahu ublížil, ale ano bude se případně dál uspokojovat fantaziemi o sadistickém mučení anonyních dětí. Ale s tím, že k tomu jedinému konkrétnímu dítěti, které na něj z těch všechanonymních vykouklo, se bude chovat jedině hezky. samozřejmě vždy záleží na charakteru a všech těch stovkách dílčích složek, které toho, kdo se dá označit jako pedofilní sadista, tvoří.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Pff to je takový docela hustší k něčemu takovýmu říct nějakej názor. Skorem bych se v první chvíli ptal: Jak to máš s coming outem a přáteli? Má zkušenost zatím byla, že každý z mých dlouholetých přátel mi řekl veskrz to samé, že mě prostě nějak už zná a že se dozvěděl mojí sexualitu na tom nic nemění. A taky sem to přátelům veskrz říkal, abych se před nima vůbec nemusel přetvářet a jaksi i tu vzájemnou důvěru snad prohloubil žejo. Ale tohle je holt dost zpecifický přátelství že, no.. Jo jednomu ze svých kámíků jsem při svěřování mimochodem taky řekl, že jsem ho svého času jaksi miloval, ale pravdou je, že ten kámík je stejně starý jako já. Myslím, že v tom to právě trochu tkví, v tom jak rozumně a uvědoměle k tomuhle tématu dokáže ten kluk přistupovat. Ale furt si říkám, že dyž se člověk zná s kámošem nějakou dobu a i jedno kolik tomu kámošovi je, tak takový sdělení nemůže přeci nic významnějšího sdělit, nebo ublížit. ale možná jsem idealista.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 412 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

duppo píše:byl jsem třeba už i nadechnutý a připravený říct něco, co ho mělo dostat do postele, ale na úplně poslední chvíli jsem si to vždycky rozmyslel.
Omlouvám se za takové trochu odlehčení tématu, rád bych věděl, cos mu přesně chtěl říct, aby ho to dostalo do postele. *scratch* Mě snad napadlo jen "Jdi spát!" :D

Ale vážně. Nemyslím si, že bys měl nějakou extrémně zvýšenou hladinu testosteronu. Jsi ve věku, ve kterém je ta "nadrženost" zcela normální. Až budeš starší, určitě se to srovná a pak těch choutek bude nejspíš mírně ubývat.

duppo píše:Spíš ale přemýšlím nad jinou věcí: je vhodné odrostlému dítěti (14 let, za půl roku 15) říct, že jsem pedofil? Mluvím teď o případu, kdy jsem se s jedním dítětem scházel cca 6 let, známe se dobře, ví, že jsem mu nikdy nechtěl ublížit, že jsem se ho nikdy pod nějakými podivnými záminkami nedotýkal a že jsem prostě pro něj dělal vše, co jsem mu viděl na očích. Ten kluk je skoro dospělý a já už mám popravdě plný zuby toho neustálého přetvařování se, nebojím se ani toho, že na mě okamžitě změní názor, nikdy mě nebude chtít vidět a ještě to řekne rodičům... spíš se bojím toho, abych mu tím nějak neublížil... jediný co chci je zbavit se té masky, za kterou se před ním ukrývám celých těch 6 let co ho znám... je tu někdo, kdo to "svému" dítěti někdy řekl a jaká byla reakce?
Tohle zcela chápu, člověk chce s nejbližšími lidmi sdílet své radosti, ale i starosti. Nicméně odpověď je v tomto případě velice nejasná. Záleží zejména na vyspělosti dotyčného. Ve čtrnácti už by mohl o sexualitě mít jisté povědomí a mohl by pochopit, že jsou v sexualitě člověka jisté zvláštnosti, které se u některých lidí mohou vyskytnot. Na druhou stranu je to ale období puberty, ve kterém se člověk v této oblasti stále ještě hledá. Má tedy co dělat sám se sebou, natož, aby ještě přemýšlel nad Tvou sexualitou. To ale nemusí znamenat, že mu takové sdělení nějak ublíží a osobně si myslím, že neublíží. Naopak mu může svým způsobem pomoci, pokud sám u sebe nějakou (třeba jen mírnou) odlišnost pozoruje. Ublížit by mu to zřejmě mohlo, pokud bys to sděloval za účelem "zahrát mu na city" a chtěl bys ho přemlouvat k nějaké sexuální aktivitě, což jistě není Tvým záměrem. Pokud tedy pozoruješ, že se jedná o jedince dostatečně tolerantního a rozumného, myslím si, že se mu svěřit můžeš. Rozhodnutí je však zcela na Tobě. Hodně záleží i na tom, jakým způsobem mu to řekneš a jak mu vysvětlíš, proč se mu s tím svěřuješ. Každopádně by hned na začátku měl vědět, že mu chceš říci něco intimní povahy a že budete v následujících chvílích hovořit na vážné téma, aby to nebral jako žert.

Pokud se k tomuto kroku rozhodneš, přeji mnoho štěstí a rozumnou reakci.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

duppo píše:Spíš ale přemýšlím nad jinou věcí: je vhodné odrostlému dítěti (14 let, za půl roku 15) říct, že jsem pedofil? ... je tu někdo, kdo to "svému" dítěti někdy řekl a jaká byla reakce?
Klárce jsem, když jí bylo 14,5 a mě o 10 let víc, nejdřív vyznal lásku a potom jsem se jí i svěřil s tím, že jsem pedofil. Po zkušenostech bych od toho spíš odrazoval, podle mě je to pro to dítě zbytečně brzo, a zbytečná zátěž a taky to může říct někomu dalšímu...
duppo píše:Tohle už mám vymyšlený... dám mu to v písemný formě na papíru a nechám ho dostatečnou dobu o samotě, aby se nad tím mohl zamyslet... Zjistil jsem totiž, že to prostě nedokážu vyslovit. Mnohem jednodušší je pro mě to napsat. Už jsem se rozhodl, zbývá ho jenom navštívit a předat mu papír.
Nevím, tenhle způsob sdělení bych si nezvolil, nezdá se mi to dost osobní a hlavně ten dotyčný neuvidí, jaký problém ti dělá to vyslovit. Trvalo mi půl hodiny, než jsem dokázal promluvit a Klárce vyznat lásku. To dá celé té "proceduře" taky trochu jiný nádech, než kdybych jí to jenom napsal na papír. Nechat ho dostatečnou dobu o samotě by taky mohlo znamenat, že bude mít zbytečně moc prostoru k nejrůznějším spekulacím, které ho v tu chvíli napadnou. Např. "Je pedofil, to znamená, že znásilnil dítě? Nebo to znamená, že chce, abych s ním měl sex?"
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Coz, ona ta forma dopisu, je asi maloučko problematická. Ale dyž ti tedy dělá potíž to napřímo říct, je to pochopitelný, že ti zbývá takováhle možnost, abys to snad měl snazší. i dyž, co si budem povídat, dycky je nejpodstatnější všechno usnadnit dítěti, že ano. Ale mne se furt zdá, že opravdová upřímnost může jakýmukoliv blízkýmu vztahu jedině pomoct, esli je ten stav opravdu zdravej, mno, tak snad jo! Každopádně taky přeju mnoho zdaru, ono když se taková věc a takové svěření povede, je to skorem myslím obecně dobrá informace, že něco takového jde řešit.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Inu tak snad by to mělo dopadnout dobře, takovýhle povzbuzení je asi dobrý. Já jsi stejnak částečně myslím, že se tý okolní společnosti tak nějak bojíme víc, než se nakonec ta společnost bojí nás. Ale dokážu si přiznat, že takový názor je furt trochu naivní. Věřím, že jednou mě z té naivity někdo vyléčí.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Tak to vpohodě a má gratulace. Čekat při tom cigáru asi nebylo jednoduchý, což? Ale je hezký že se ukazuje že to jde, že to prostě v blízkých vztazích jde. Nebo se nám i ta společnost nějak zlepšuje? Inu věřme mladé generaci, komu taky jinýmu.
Fx100d
Administrátor

Hustý :o
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

hehe "jestli budou mít někdy v budoucnu syna, kterýho mi občas svěří na hlídání, pak je lepší, když to budou vědět oba." - hezký jak uvažuješ dopředu, ale to je jistě jedině dobře! A ten terapeutickej účinek svěřování je nezpochybnitelnej, jen dyž to vyjde.
inu vona ta společnost... mě přijde že pro společnost je strašně jednoduchý odsuzovat jakýsi obecný "pedofily" prostě nekonkrétní skupinu, o který mají svý předsudky, případně jednoznačně odsoudit případy pro ně holt taky takzvanejch "pedofilů" z černý kroniky, který jsou ale vlastně taky veskrz anonymní. Takoví pedofilové holt nemaj tvář, nemůžou se vlastně ani pádně bránit. Ale společnosti se znesnadní konkrétnímu člověku říct do tváře, že je "lidská zrůda". Jako joo jsou jistě zas skupinky lidí, který moc rádi od srdce komukoliv poví, že je zrůda a rádi ho u toho eště zkopou. Ale stejně. prostě tak nějak ten vztah, vlastní lidskost, je u odhalování se a vysvětlování, co pedofilie je, důležitá. Si myslím teda.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Nu to máš každopádně na co být hrdý, že jsi dokázal si s dítětem vytvořit takovýhle kladný vztah, který ti i tohle svěření umožnil. Mít bejt na co hrdej je taky důležitý, si myslím.
Já měl vlastně v coming outu v jednom trochu jinou zkušenost. A to, že mi většina lidí, po mém sdělení "Jsem pedofil" řekla, že je to vůbec nepřekvapuje. Byli lidé, co se mě přímo zeptali, esli náhodou nejsem pedofil. A i to je myslím jedna stránka věci, že je dost nefér svoje kámše nechávat v jakýsi nejistotě, v jakýmsi tabu. Oni si to o mně třeba mysleli, ale většinou neměli odvahu na to zavést řeč a já je k nechával v nejistotě, co si vlastně o tom myslet.
Ač jsem upřímně mluvil s kámoši vždy o jejich problémech a znám tak na ně řadu tajemství, o sobě jsem jim takřka vůbec nic podstatného neříkal, páč jsem se bál, že i z drobných informací by si mohli udělat celkový obrázek. Byl jsem takovým chodícím tabu, o kterém bylo lepší moc nemluvit a nevědět. Holt to taky vedlo k tomu, že zatímco mně se se vším svěřovali všichni, až jsem byl takovou trošku vrbičkou, já jsem neměl komu o sobě cokoliv říct. A nikdo neměl odvahu se mě ptát. i narušit takovýhle tabu mezi blízkýma lidma je myslím zásadní. Nejen vůči sobě, ale i vůči těm blízkým lidem.
Věta, která se ale naopak naštěstí vždy mi při svěření opakovala je, že jsem přeci stále jejich kámoš, že mě znají jako člověk, a na tom moje sex zaměření nic nemění. A to je to nejdůležitější!
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Hehe, ses s tím coming outem teda rozjel, ale jedině dobře žejo. Vůbec se mi tak nějak zdá,že když jednou tu hranici svěření se člověk překoná, tak už to pak jde líp a líp, až to člověka láká svěřovat se dál.
To jakej vztah máš se svým bráškou je samosebou úžasný. A taky máš vpravdě docel štístko, že si na takový vztah dostal nárok, ale je zas už tvoje zásluha, žes ten nárok využil. A to že si ke svýmu sourozernci můžeš dovolit něco víc, nebo v určitý rovině něco víc intimního než ke kámošovi je určitě pravda. Vono ta otázka může i ležet tak, že si to přímo dovolit musíš. Protože pokud to dítě kontakt vyžaduje, tak bys mu vlastně mohl spíš pravděpodobně uškodit, kdyby ses až moc nápadně držel stranou.
Mně se vpodstatě stalo, že jsem měl šanci se s jedním klukem zkamarádit, protože se tak nějak vyskyt v naší rodině a vyloženě se se mnou zkamarádit snažil. Ale já jsem eště neměl totálka jasně v sobě, a toho kluka jsem od sebe vyloženě odehnal. A teď si to samozřejmě vyčítám a budu až do smrti, a to ne z hlavního důvodu, že jsem měl takovouhle šanci a nevvyužil ji, ale vyčítám proto, že jsem tomu klukovi mohl pomoct a nepomohl.
Eště snad dovysvětlení k tomu, že mě v podstatě většina kamarádů podezírá, že jsem pedo. Ono je to trochu tím, že ve věcech, kterými se nikoho přímo nedotýkám a nikomu tím neubližuju, hlavně samozřejmě žádnýmu dítěti, tak se tak trochu nedržím moc zpátky. Jednak se tak trochu věnuju psaní nějakejch próz a tak, a je vcelku jasný, že hlavním tématem všech mejch věcí jsou buďto děti nebo přímo pedofilie. A kašlu na to, z čeho mě pak kdo může podezírat, pokud se musím v celým životě držet zpátky a leccos si odepírat, v něčem jako je psaní to dělat nebudu. Takže z toho plyne to, že kdo si ode mě něco přečet nu prostě to podezření mu vystane přinejmenším na mysli.
Pak jsou to třeba i podružnější věci, jako třebas že mám svůj pražskej byťák tak nějak vytapetovanej anime vobrázka klučinů... nebo holt dyž se ožeru a někdo u stolu bude mlít nějaký hlouposti, kterým nerozumí a hlavně o nich pořádně nic neví, tak si prostě do stolu udeřím a začnu se hádat. A ono to pak ty otázky prostě vyvolává a ta nejzákeřnější otázka je - "Proč se zastáváš, nebo vůbec přemýšlíš nad něčím jako je pedofilie?" Jak na to nejlépe a nejstručněji odpovědět? inu proto, že jsem pedofil.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Což inu, na jednu stranu. Ať ti jeho uplakaná tvářička trochu v mysli visí, páč co je větším varováním pro člověka, kterej ublíží někomu koho má rád. Ale zase si to jistě nemůžeš tak brát, nemoh si vědět, že zareaguje tak rychle a akčně, a pevně věřím, že ses ho pak snažil utěšit, co to šlo a žes mu to vysvětlil. Vlastně máš i dobrý to, že mu vcelku jistě a upřímně můžeš slíbit, že ho nikdy neopustíš a že vždy budeš mít plno důvodů, proč se s ním vídat, ne? To lecjaký starší sourozenci říct nemůžou.
V tom, že bylo tak nějak lepší, že jsem s tím klukem, který mi tak nějak vběh do života ani jsem nevěděl jak, že je lepší, že jsem se s ním nesblížil, je asi pravda. Kterou nerad akceptuju ale jo. Vlastně jsem o tom sám do jistý míry přemejšlel a vlastně mi z toho pak vylezlo něco jak 100 stránková novela, kterou jsem napsal. Takže jsem o tom přemejšlel dost! To podstatný v tom uvažování bylo, že jsem sice moh zažít moc pěkný chvilky, moh jsem si ušetřit některý výčitky, který ve mně prostě leží ať chci nebo ne. Ale taky jsem došel k tomu, k čemu to mohlo vést, ano, mohlo to v mým nestabilním stavu vést k ublížení a to eště navíc vystupňovanýmu mým částečným sadizmem, kterej byl v tý době u mě dost výraznej.
Ale tím, že jsem k tomu takhle došel jsem hned způsobil další průser. To že jsem psal o příběhu, rodinný situaci a dítěti do jistý míry založeným na skutečnosti, pod sebe močím na dost tenkým ledu. A eště k tomu jsem byl double-kokot v tom, že jsem to použil jako svojí bakalářku a jelikož mi má vedoucí chce mermomocí pomoct, eště mi hrozí, že to vyjde jako knížka tiskem. Nujo, ale nestane se pak, že dyž se to donese k tomu klukovi, kterému je nyní skorem 18, že mě bude podezírat, že jsem ho skutečně chtěl zneužít? Nebo že si dokonce bude myslet, že jsem ho někdy ve stanu ohrabával? To teď nevím, ale že jsem se navez do průseru částečně svojí arogancí a částečně blbostí, to vím.
Ale jináč! Psaní rozhodně doporučuju, i dyž každopádně s trochu anonymnějšími tématy. A zvlášť někdo jako ty, kterej díky zkušenostem který tu zmiňuješ, máš opravdu co říct, tak to může bejt naprosto vhodný. Tvůj pozitivní pohled a vztah k dětem a zkušenosti s nima, to jsou moc hezký témata do literatury. A věř, že sám nikdy nemůžeš zcela zhodnotit, esli cokoliv co napíšeš je sračka. To ti dycky případně musí říct někdo jinej. Kdybys cokoliv jakkoliv napsal a chtěl, osobně si to milerád přečtu.
A co týče bydlení trošku dál od rodičů, jooo, rozhodně si myslím, že je to někdy třeba a jedině prospěšný. Už kvůli nějakýmu soukromí..
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Nu to víš že si tvoje zkušenosti beru za příklad pozitivní cesty a proto bych si od tebe přečet i rád něco obsáhlejšího. Názor společnosti je holt k hovnu, jako všechny většinový názory bejvaj. Pokud člověk dokáže žít s dítětem, aniž by hrozilo riziko ublížení, je to jednoznačně nejlepší cesta. Už proto, že ta opačná cesta znamená žít jen sám pro sebe, je to cesta k ničemu a bez budoucnosti.
Jako no psát cokolivk tomuhle pod vlastním jménem je holt risk, i dyž taky věřím, že psát sem zas tak ne. Co se ale pak týče psaní něčeho veřejnějšího, tak inu, v současnejch mediálních podmínkách, když jde pak o vydání knížky, je skorem nezbytnost vydat jí pod vlastním jménem, nebo se to jméno stejnak časem odhalí.
Jako já se momentálně s tou anonymitou fakt trošku moc neséřu. Třebas dnes sem si jen tak ze srandy na jakýs hodině rétoriky, dal takový kratší referát před třídou o tom co je a co není pedofilie. Bral jsem to sice takovou trošku humornější formou, ale stejnak čekám, že se mě vbrzku zas někdo zeptá, esli náhodou tea nejsem...
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Jjjjo, samosebou žít sám se sebou není nic moc. Mně osobně se někdy zdá, že mám vyloženou smůlu na to, jak se mi kontakt s dětmi, nebo prostě mladými lidmi vyhejbá. Ale tak vím že si za to můžu sám, schválně jsem se od společnosti izoloval, uzavíral se do sebe. To žádnému pedofilovi nedoporučuji!! Je to cesta pěkně dlážděná k šílenství a tomu stát se nestabilním. Ale tak já jsem výhledově relativní optimista.
Tak žejo jak forma nějakého článku tak forma povídky má něco do sebe. Článek si může dovolit jaksi odborně itovat, jaksi jít z nadhledu, ale zas povídka může jít víc do emocí, ukázat víc lidskosti, což se může hodit zláš´t pro pohled nepedofila, který si často nechce uvědomit, že pedofil je tak nějak taky člověk. Ono se to dá i propojovat jistě, lae je pravda prostě na tobě, co ti více půjde od ruky.
Fx100d
Administrátor

duppo píše: Akorát přemejšlím, jestli mám napsat nějakou povídku nebo spíš návod pro pedofily, jak se chovat. Rád bych, aby moje texty měly co největší přínos, aby poskytly rady lidem jako my, co neví, co se sebou dělat a zároveň i ukázat celé dnešní společnosti, že pedofilové nejsou automaticky zlí lidé, ale že mohou být i přínosem pro jejich děti. Ještě uvidím, do čeho se mi bude víc chtít.
Já bych uvítal tu povídku. Návod pro pedofily nechme spíše Karlovi Žákovi a panu Brichcínovi. Ten návod je dost problematický, jak je vidět i v této diskuzi. I povídkou můžeš pomoci. Ukážeš jiným pedofilům své pocity a jak se sám se sebou vyrovnáváš a podobně. Navíc podpoříš ostatním fantazii, což je pro pedofila také dobrá služba. :)
Ijren
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 14
ve věku do: 40
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Ijren »

Akú máte, ak nejakú, fyzickú hranicu, za ktorú nechcete zájsť s chlapcom, takú kde si už nieste istý, žeby ste sa ovládly? Či ste si istý v každej situácii?