Jak načapat pedofila? Domluvte si s ním schůzku a oblečte se do kostýmu Batmana
Přímý odkaz a zdroj: https://www.reflex.cz/
Foto: YouTube.com
07.11.2011 - Text: pev
Američan, který na videoserveru YouTube vystupuje pod nelichotivou přezdívkou BlueGenitalWarts, bere už týden spravedlnost do vlastních rukou. Na internetu se vydává za nezletilé dívky a domlouvá si schůzky s pedofily. Na místě setkání je přistihne "při činu" v přestrojení za komiksového strážce pořádku Batmana.
"Pedofilové potřebují dramatický příklad, který by jimi otřásl natolik, aby se probudili z apatie. Takovou věc nemohu dělat jako Bruce Wayne. Jako muž jsem jen maso a krev. Mohu být ignorován, mohu být zničen. Ale jako troll (internetový provokatér, pozn. red.) ... jako troll nemohu být zkorumpován. Mohu přetrvat věčně," komentuje na videoserveru své konání.
Scénáře čtveřice videí, které v posledních semi dnech umístil na YouTube, jsou vždy totožné. Autor si jednom z internetových fór založí falešný účet, zájemci o setkání se představí jako patnáctiletá dívka (pohlavní styk je ve všech státech USA je povolen od šestnácti až osmnácti let) a domluví se s ním na schůzce v okolí. Čekajícímu "predátorovi" přijde v doprovodu kameramana naproti v superhrdinském kostýmu a hlubokým hrdelním hlasem se jej pokouší donutit k doznání.
Nápad se přesto zrodil v jiné hlavě. Podobné pasti na pedofily líčil od roku 2004 reportér Chris Hansen, autor televizního pořadu To Catch a Predator (Chytnout predátora), který odvysílala americká televize NBC. Pořad byl o čtyři roky později zastaven. Stal se totiž natolik populárním, že se tvůrčímu týmu jen těžko dařilo nachytat na švestkách další sexuální devianty.
Zdroj: http://www.reflex.cz/clanek/lajk/43936/video-jak-nacapat-pedofila-domluvte-si-s-nim-schuzku-a-oblecte-se-do-kostymu-batmana.html
Jak načapat pedofila? Domluvte si s ním schůzku (Reflex.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Jak načapat pedofila? Domluvte si s ním schůzku (Reflex.cz)
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 18. 8. 2015, 3:36:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + přímý odkaz + zdroj.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + přímý odkaz + zdroj.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: Jak načapat pedofila? Domluvte si s ním schůzku (Reflex.
Na patnáctiletou dívku chce lákat pedofila?? Ani neví co dělá......
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: Jak načapat pedofila? Domluvte si s ním schůzku (Reflex.
Kurňa, snažit se mě někdo takhle debilně nalákat, tak se asi na takovou schůzku převleču za Bana. By se pak vidělo kdo by měl drsnější hlas...