Vzhledem k tomu, že je spousta studií na kriminálních pedofilech, které jsou generalizovány na pedofily obecně, rozhodl jsem se ověřit výsledek jedné takové studie. Zvolil jsem otázku, na kterou je jednoduché odpovědět, která není hodnotící a u které lze případně při osobním kontaktu poměrně snadno ověřit pravdivost odpovědi.
Ty, kteří tuší, o jakou studii se jedná, chci požádat, aby odpovídali pravdivě a upozornit je na to, že jakýkoli výsledek rozhodně nepotvrzuje nebo nevyvrací danou studii, ale maximálně jeden konkrétní závěr této studie.
Průzkum: Která ruka je vaše dominantní
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Průzkum: Která ruka je vaše dominantní
No, koukám, že takové téma tu už bylo, a také, že by bylo vhodné upřesnit otázku, protože i výsledky průzkumů mezi "normály" se liší. Takže drobné upřesnění: Pokud používáte pro výraznou většinu činností, které využívají jednu ruku (psaní, čištění zubů, házení krikeťákem) jednu ruku, je to vaše dominantní ruka. U věcí, u kterých se používají obě ruce se obvykle dominantní ruka více pohybuje, vykonává složitější pohyb, druhá ruka spíše přidržuje. Pozor, při florbalu nebo hokeji drží lidé hokejku obvykle svojí dominantní rukou nahoře.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 124 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2051 poděkování
- Dostal: 861 poděkování
Protože píšeš jen jako návštěvník! Tak už se konečně zaregistruj! Už jsi toho tu napsal tolik, že bys měl na fóru rozšířená práva, tak tu pořád nepiš jako návštěvníkPedofil998 píše: ↑sobota 7. 11. 2020, 17:10:30 Levá. Ale nejde mi hlasovat.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Tak když vezmeme že v běžné populaci je to kolem 10% tak bych řekl že pedofilie na toto zřejmě nemá vliv..