Průzkum: Která ruka je vaše dominantní

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.

Která ruka je vaše dominantní? (Odpovídají pouze pedofilové)

Pravá
13
76%
Levá
3
18%
Nemám jasnou dominantní ruku
1
6%

Celkem hlasů: 17
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Průzkum: Která ruka je vaše dominantní

Nový příspěvek od simgiran »

Vzhledem k tomu, že je spousta studií na kriminálních pedofilech, které jsou generalizovány na pedofily obecně, rozhodl jsem se ověřit výsledek jedné takové studie. Zvolil jsem otázku, na kterou je jednoduché odpovědět, která není hodnotící a u které lze případně při osobním kontaktu poměrně snadno ověřit pravdivost odpovědi.
Ty, kteří tuší, o jakou studii se jedná, chci požádat, aby odpovídali pravdivě a upozornit je na to, že jakýkoli výsledek rozhodně nepotvrzuje nebo nevyvrací danou studii, ale maximálně jeden konkrétní závěr této studie.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Průzkum: Která ruka je vaše dominantní

Nový příspěvek od simgiran »

No, koukám, že takové téma tu už bylo, a také, že by bylo vhodné upřesnit otázku, protože i výsledky průzkumů mezi "normály" se liší. Takže drobné upřesnění: Pokud používáte pro výraznou většinu činností, které využívají jednu ruku (psaní, čištění zubů, házení krikeťákem) jednu ruku, je to vaše dominantní ruka. U věcí, u kterých se používají obě ruce se obvykle dominantní ruka více pohybuje, vykonává složitější pohyb, druhá ruka spíše přidržuje. Pozor, při florbalu nebo hokeji drží lidé hokejku obvykle svojí dominantní rukou nahoře.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Odpovězeno, smím vědět co vyšlo v té zmiňované studii?
Lukranas
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Lukranas »

Levá. Ale nejde mi hlasovat.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2051 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Pedofil998 píše: sobota 7. 11. 2020, 17:10:30 Levá. Ale nejde mi hlasovat.
Protože píšeš jen jako návštěvník! Tak už se konečně zaregistruj! :D Už jsi toho tu napsal tolik, že bys měl na fóru rozšířená práva, tak tu pořád nepiš jako návštěvník :D
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak když vezmeme že v běžné populaci je to kolem 10% tak bych řekl že pedofilie na toto zřejmě nemá vliv..