Otec Pedophile: Co před tebou tvá matka zatajila (Hamilton.bloguje.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Otec Pedophile: Co před tebou tvá matka zatajila (Hamilton.bloguje.cz)
Pozor: Pedophile na Plazi !!
( podle skutecne udalosti...)
Byla nedele kratce po poledni. Mestska plaz v jiho-Spanelkem Alicante byla naplnena turisty, bazici se v zaplave slunecnich paprsku. Mladi, stari, muzi, zeny, rodiny s detmi – vsichni si uzivali dalsi prekrasne nedele na jiznim cipu Hispanicke peninsuly....
V plitke vode si hraly ctyri male holcicky s nafukovacim balonem. Zaneprazdnene hrou, nevnimaly svet okolo sebe.
Neopaleny, brichaty, obezni muz s plesinou hlave vstane a pomalym krokem prijde k vode. Zastavi se kdyz mu voda saha po kotniky. Sahne do zadni kapse jeho obrovskych trenek a vytahne maly digitalni fotak. Na par momentu pozoruje hrajici si holcicky. Pak zvedne fotak a zacne fotit holcicky pri hre, nacoz se pak otoci, strci fotak zpatky do kapsy a vrati se pod slunecnik, kde zalehne a usne.
O pul hodiny pozdeji je slyset, jak se po asfaltove cesticce blizi clen pobrezni hlidky na ATV. Za nim jedou na kole dva clenove Spanelske policie. Vsichni se zastavi a maji mezi sebou kratkou poradu. Clen pobrezni hlidky ukazuje k mistu, kde lezi neopaleny, obezni, plesaty muz. Vsichni tri vstoupi na plaz a pomalym krokem se priblizi k neopalenymu muzi.
Policiste ho pozdravi a vyzadaji si jeho digitalni fotak. Plesaty muz ho pokorne preda jednomu z policistu. Policista si bez vahani zacne prohlizet fotky ve fotaku. Fotka za fotkou ukazuje male holcicky pri hre. V kratke konverzaci, druhy policista vysvetluje, ze Policie byla zkontaktovana skupinou pritomnych matek. Tyto zeny mely vazne obavy, ze On – ten plesaty, obezni, chlupaty a neopaleny Muz – jak foti male, nevine, polonahe holciky pri hre s balonen – je pedophil a ze zcela urcite ma za lubem nehorazne sexualni umysly...
"Fotil jste male holcicky jak si hraji ve vode...? " pta se prvni policista autoritivnim hlasem
Muz nezapira a odpovida: "Ano, fotil..." odpovida pokleskym hlasem
" A proc jste je fotil...?" pta se policista
"Proc ? Protoze to jsou moje dcerky..." dodava prekvapeny, obezni, chlupaty, neopaleny a plesaty muz.
Policiste se omluvili, zasalutovali a odesli...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Re: Otec Pedophile - blog "Co před tebou tvá matka zatajila"
Pěkné moc pěkné policisti utřely :-D
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
hm...
Dosť špatná situácia, síce nemal žiadne problémy, no aj tak... Čo si pomyslia ludia okolo? Čo si asi museli myslieť jeho deti keď k nemu prišla polícia? Ludia strašne panikária kôli hlúpostiam, preháňajú a potom to vyzerá jak keby bol každý človek pedofil.
No ale ako príhoda celkom fajn, trochu som sa zasmial na konci
Dosť špatná situácia, síce nemal žiadne problémy, no aj tak... Čo si pomyslia ludia okolo? Čo si asi museli myslieť jeho deti keď k nemu prišla polícia? Ludia strašne panikária kôli hlúpostiam, preháňajú a potom to vyzerá jak keby bol každý človek pedofil.
No ale ako príhoda celkom fajn, trochu som sa zasmial na konci
-
- Nový člen
- ve věku od: 11
- ve věku do: 11
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
No tak to je špatné že ani policisté se ho nezastaly ... Jsi to nedokážu představit že fotografuji svojí dcerku a najednou příjde nějaká histerická ženská že jsem pedofil sebere mi foťák a zavolá na mě poldy ... no by mě kleplo :-Dthanatos píše:Podobné příhody se stávají. V Anglii byl případ, kdy otec fotografoval svého syna na dětském hřišti a ostatním matkám se jeho chování nezamlouvalo. Obvinily ho, že je pedofil, sebrali mu fotoaparát, padly nějaké nadávky a zavolali na něj policii. Přivolaní policisté však neudělali nic. Otce se ani nezastali.
(Pokud si vzpomenu na odkaz, dám ho sem.)
Co člověk může proti takovému obvinění dělat. Je celkem smutné, že neexistuje rozumná opora v zákoně, protože podobné zážitky můžou být velmi stresující nejen pro dospělé, ale hlavně pro přítomné děti. Obvzláště nepomůže-li vám ani policie.
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..