Ninja

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Ninja
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Ninja

Nový příspěvek od Ninja »

Zdravím,

som homosexualny pedofil, aj keď toto pomenovanie moc nemám rád.

Do teraz som navštevoval jedno staršie bl forum, tí ktorí ho poznajú určite omne vedia, takže som videl že je tu aj kial, aj ten ma pozná iste.

Páčia sa mi 5-13 roční chlapci, no niekedy toto pravidlo neplatí...

Ja osobne mám 17 rokov, to že som bl som o sebe zistil ked som mal ešte 15, niekde hlboko vnutri som to o sebe vedel už dávno, no pripustil som si to až v 15, v čase ked som aj objavil to už spomenuté forum, ktoré mi velmi pomohlo k pochopeniu seba samého a ludí ako som ja.

Spočiatku som to bral naozaj zle, hnusil som sa sám sebe, nenávidel som sa, prestal som vlastne žiť. Forum a ludia ktorý tam sú mi moc pomohli k pochopeniu že sa s tým dá žiť a že to nie je také strašné pokiaľ sa človek dokáže ovládať.

Ďaľší veľký problém prišiel keď na to kôli mojej neopatrnosti prišli moji rodičia, nebojte sa nič som nevyviedol, len som nezmazal historiu v pc... Otec to zobral celkom v poriadku, zatiaľ čo mama nie, dosť zúrila a od vtedy sa vzťah medzi ňou a mnou výrazne zmenil. Teraz sa situacia utíšila čomu som moc rád a vychádzame spolu celkom v poriadku.

S deťmi sa stretávam, niektoré si ma dosť obľúbili a určite aj ja ich... Mám dokonca aj mladšieho 13 ročného brata, takže kontaktu s deťmi mám dosť a nikdy som nepomyslel na to že by som im ublížil.
Týmto by som sa rád vrátil k vete ktorú som povedal na začiatku:”som homosexualny pedofil, aj keď toto pomenovanie moc nemám rád.”... Nemám rád toto pomenovanie práve preto lebo ludia si pod týmto slovom predstavia tých úchylákov čo sa neovládajú, alebo si liečia mindráky na deťoch, preto ma potešilo že na to existuje pomenovanie boylover.

Neviem čo viac o sebe povedať, popýtajte sa vy kludne na čo chcete, mám aj skype ktorý vám môžem dať a pohovoriť môžeme aj na skype, poprípade znovu oprášim icq :D

S pozdravom: Ninja *gd*
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 408 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Re: Ninja

Nový příspěvek od Fx100d »

Vítej mezi námi. Omlouvám se, že reaguji tak pozdě, měl jsem mnoho práce. Ať se ti u nás líbí.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Děkujem za tvůj příběh. Já se chvilku zamyslím nad tím, proč ti vlastně vadí to pojmenování homosexuální pedofil. Je to kvůli lidem, kteří pojem pedofilie chápou špatně, ale kdybys jim řekl, že jsi boylover, tak zas oni nebudou vědět, co ten pojem znamená, a když to zjistí, tak vlastně přijdou na to, že jsi homosexuální pedofil. :-) Třeba u mě je to tak, že nemám problém sebe označit za heterosexuálního pedofila (a mám na to dokonce i papír :-) -> http://kasz.sweb.cz/ppg-kasz.png

Nebo můžeš, jak pan doktor, říkat, že jsi zaměřen homosexuálně, a to, že se jedná o preferenci nedospělých jedinců mužského pohlaví, jim říkat nemusíš. :-) No já taky lidem v běžném životě neříkám, že jsem pedofil, ale snažím se vypadat jako "heterák", no nebo někdy možná vypadám jako homosexuál, když občas za mnou přijede nějaký kolega pedofil na návštěvu :-).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Ninja
Registrovaný uživatel

Fx100d píše:Vítej mezi námi. Omlouvám se, že reaguji tak pozdě, měl jsem mnoho práce. Ať se ti u nás líbí.

Ahoj určite sa mi tu bude páčiť, vyzerá to tu velice fajn :)

Kasz píše:Děkujem za tvůj příběh. Já se chvilku zamyslím nad tím, proč ti vlastně vadí to pojmenování homosexuální pedofil. Je to kvůli lidem, kteří pojem pedofilie chápou špatně, ale kdybys jim řekl, že jsi boylover, tak zas oni nebudou vědět, co ten pojem znamená, a když to zjistí, tak vlastně přijdou na to, že jsi homosexuální pedofil. :-) Třeba u mě je to tak, že nemám problém sebe označit za heterosexuálního pedofila (a mám na to dokonce i papír :-) -> http://kasz.sweb.cz/ppg-kasz.png

Nebo můžeš, jak pan doktor, říkat, že jsi zaměřen homosexuálně, a to, že se jedná o preferenci nedospělých jedinců mužského pohlaví, jim říkat nemusíš. :-) No já taky lidem v běžném životě neříkám, že jsem pedofil, ale snažím se vypadat jako "heterák", no nebo někdy možná vypadám jako homosexuál, když občas za mnou přijede nějaký kolega pedofil na návštěvu :-).

Ahoj, no sám presne neviem prečo mi to slovo dáko nepasuje, proste keď počujem slovo pedofil vybavia sa mi v hlavne všetci tí hajzly, a tak (pardon za výraz) proste nikto podobní nám bl a gl... Myslím si že sme iní ako oni, aspoň tí ktorých poznám ja sú iní...

A ked na to prišli moji tiež som sa im snažil vysvetliť že som boylover no dáko im to nič nehovorili a nezaujímalo ich to... No napriek tomu sa mi to slovo nepáči :D

Možno by to pre nás chcelo úplne inú diagnozu :D
Fx100d
Administrátor

Chápu, že se ti to slovo nelíbí, díky dlohodobé a neúnavné práci médií to slovo dostalo negativní nádech. Jenže myslíš, že slovo boylover/girllover tu konotaci časem také nezíská, pokud bude známé ve společnosti? Bude to vypadat úplně stejně, jako se slovem úchylka, tímto slovem se mezi odborníky nazývalo zaměření na nebvyklé objekty či aktivity. Jelikož však slovo úchylka brzy získalo negativní význam, začali tomu odborníci říkat deviace. Význam slova je prakticky úplně stejný, akorát je v cizím jazice. Když i deviace získala negativní význam u veřejnostt, přešli odborníci ke slovu parafilie. Opět stejný význam, ale jiiná řeč. Myslíš, že to má smysl? Až bude boylover u veřejnosti profláknutý, lidé zjistí, že se tím slovem nazývají pedofilové a to slovo se časem také překlopí jako negativní.

Myslím, že řešením je naopak to, že se budu hrdě hlásit ke slovu pedofilie, vždyť je složeno ze slov dítě (chlapec) a láska. V původním významu vyzní úplně stejně jako boylover, akorát pochází z jiného jazyka. Jedině osvětou veřejnopsti dosáhneš toho, že nebudou tato slova (tito lidé) považována za negativní. Lidé musí nejdříve pochopit, že pedofilie je vrozená (nejspíš, ikdyby získaná, nedá se s ní nic dělat) a její přítomnost neznamená, že dotyčný bude ubližovat dětem, stejně jako její nepřítomnost u jedince zdaleka nezaručuje, že nebude sexuálně atakovat nebo obtěžovat dítě.

Jsem úchyl, deviant, parafilik, pedofil, girllover a childlover. Všechna tato slova pro mě mají stejný význam (nekterá upřesňují zaměření, ale stále se dají u mě použít) a nic negativního mi na nich nepřijde. Zpočátku mi označení pedofil také vadilo, dnes ale slovo vnímám v původním významu a vím, že jen veřejnost tomu slovu nerozumí, tudíž považuje jeho význam jako negativum. Nevadí mi tedy slovo jako takové, ale jeho nepravdivá prezentace v médiích.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Tomi
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
Dal: 2 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od Tomi »

Ahoj Ahoj příteli
Tak tě taky vítám snad se ti tu bude líbit a přijdeš za námi i na chat. Moc rád bych tě tam viděl a určitě se ti tam bude líbit.
Zatím ahoj Tomi
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
Ninja
Registrovaný uživatel

Tomi píše:Ahoj Ahoj příteli
Tak tě taky vítám snad se ti tu bude líbit a přijdeš za námi i na chat. Moc rád bych tě tam viděl a určitě se ti tam bude líbit.
Zatím ahoj Tomi

Ahoj, velmi rád tam prídem, len netuším kde ho nájdem ... Ak by ste mi poradili :)
Fx100d
Administrátor

Ninja píše: Ahoj, velmi rád tam prídem, len netuším kde ho nájdem ... Ak by ste mi poradili :)

Chat najdeš na hlavní stránce webu. Buď klikneš na odkaz v zelené pastelce (ta je vidět i na fóru), nebo je odkaz v nabídce nalevo. Popřípadě ještě na hlavní stránce webu vpravo je výpis, kdo je na chatu momentálně přítomen a u toho je odkaz na vstup, to samé najdeš na hlavní stránce fóra úplně dole. Provizorně používáme jednoduchý chat zdarma, ale už teď probíhá vývoj chatu dělaného přímo pro nás a na základě našich požadavků.
Ninja
Registrovaný uživatel

Fx100d píše:
Ninja píše: Ahoj, velmi rád tam prídem, len netuším kde ho nájdem ... Ak by ste mi poradili :)

Chat najdeš na hlavní stránce webu. Buď klikneš na odkaz v zelené pastelce (ta je vidět i na fóru), nebo je odkaz v nabídce nalevo. Popřípadě ještě na hlavní stránce webu vpravo je výpis, kdo je na chatu momentálně přítomen a u toho je odkaz na vstup, to samé najdeš na hlavní stránce fóra úplně dole. Provizorně používáme jednoduchý chat zdarma, ale už teď probíhá vývoj chatu dělaného přímo pro nás a na základě našich požadavků.

Ďakujem už som chať našiel a teším sa na ten nový :)