Coming out - jak na rodiče?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Coming out - jak na rodiče?
Ahoj, už delší dobu uvažuji o tom se svěřit rodičům, že jsem pedofil (teda zatím jenom mamce ), ale moc nevím, jak to udělat . Jsem si jist, že mamka to pochopí a nechá si to vysvětlit, rozhodně se nemusím bát nepochopení či třeba hysterie, odsouzení apod.
Důvodů proč se svěřit mám již víc než dost, už jen třeba to, že kromě rodičů to ví či tuší skoro všichni lidé, se kterými se stýkám. Rozhodně nechci na to jít variantou, že řeknu, že jsem jen gay, to by u mě trochu postrádalo účel, proč to dělám.
Máte někdo nějaké tipy či triky, jak na to?
Předem díky .
Důvodů proč se svěřit mám již víc než dost, už jen třeba to, že kromě rodičů to ví či tuší skoro všichni lidé, se kterými se stýkám. Rozhodně nechci na to jít variantou, že řeknu, že jsem jen gay, to by u mě trochu postrádalo účel, proč to dělám.
Máte někdo nějaké tipy či triky, jak na to?
Předem díky .
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1757 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Re: Coming out - jak na rodiče?
Svěřit se rodičům nebo jednomu z rodičů je jedno z nejtěžších svěření. Já osobně se svěřoval mamce na dvakrát. Bylo mi dvacet, byl jsem čerstvě zamilovaný do Klárky, která už předtím byla u nás doma na prázdninách (což také bylo komplikované vůbec docílit, aby mohla přijet).
Prvotní reakce nebyla vůbec příjemná, probrečel jsem celou noc. Jenom už si nepamatuju, jaká byla. Myslím si, že tehdy vůbec nepochopila, co cítím. Ráno mě ale ujistila, že mě má pořád ráda jako svého syna. Klárka pak jezdila na prázdniny nadále. Dnes už je to přes 10 let, co jsem se mamce svěřil.
Mamka to dlouho zpracovávala, trvalo asi 6 let, než plně pochopila, a nyní mně ve všem plně chápe a podporuje. Zná i Markétku, její mamku, atd. atd.
Držím ti palce. Pro rodiče to musí být hodně těžké přijmout skutečnost, že není vše tak, jak by svému potomkovi ze srdce přáli. Přeji tobě i tvé mamce, aby pochopila, že i ty můžeš žít spokojený život a že i tvoje "láska" má smysl.
Prvotní reakce nebyla vůbec příjemná, probrečel jsem celou noc. Jenom už si nepamatuju, jaká byla. Myslím si, že tehdy vůbec nepochopila, co cítím. Ráno mě ale ujistila, že mě má pořád ráda jako svého syna. Klárka pak jezdila na prázdniny nadále. Dnes už je to přes 10 let, co jsem se mamce svěřil.
Mamka to dlouho zpracovávala, trvalo asi 6 let, než plně pochopila, a nyní mně ve všem plně chápe a podporuje. Zná i Markétku, její mamku, atd. atd.
Držím ti palce. Pro rodiče to musí být hodně těžké přijmout skutečnost, že není vše tak, jak by svému potomkovi ze srdce přáli. Přeji tobě i tvé mamce, aby pochopila, že i ty můžeš žít spokojený život a že i tvoje "láska" má smysl.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Máme tu k tomu na webu článek Coming out od Jirky, který myslím může pomoci.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 260 poděkování
Rodiče jsou odvážné rozhodnuti, také dosti složité.
Je dobré se připravit na to, že mamka bude tvým sdělením hodně zaskočena.
Chtěla mít milovaného syna,který se ožení a bude mít dětí a ten ji teď řekne, že tento zaběhnuty proces pro něj neplatí.
Vyber si vhodné místo, vhodnou situaci a dostatek času pro případ, že se maminka bude chtít ptát, což ale z první nelze čekat.
Držím ti palce.
Je dobré se připravit na to, že mamka bude tvým sdělením hodně zaskočena.
Chtěla mít milovaného syna,který se ožení a bude mít dětí a ten ji teď řekne, že tento zaběhnuty proces pro něj neplatí.
Vyber si vhodné místo, vhodnou situaci a dostatek času pro případ, že se maminka bude chtít ptát, což ale z první nelze čekat.
Držím ti palce.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
No v mojom prípade to bolo o to ťažšie že všetko sa prevalilo až keď ma vzali do cpz.
na moju mamku to bol obrovsky šok nemohli sme spolu o tom komunikovať bolo to strašne náročne na psychiku.Napísal som prví list z väzby kde som napísal všetky svoje emócie ten list mal snad 20 strán.
Dostalo sa mi pochopenie ale strašne mi vyčítala prečo som sa nezdôveri skôr a nemuselo to takto skončiť.
preto si myslim ze je lepsie ked sa rodičom povie pravda aj keď ta niekedy strašne boli a môj otec ma preto strašne znenavidel a nikdy sme sa už o tom nestihli porozprávať preto, že počas mojej väzby zomrel ...........
cele toto si budem vyčítať ešte strašne dlho ,že to ostalo medzi mnou a otcom tak ako .....otvorené....
na moju mamku to bol obrovsky šok nemohli sme spolu o tom komunikovať bolo to strašne náročne na psychiku.Napísal som prví list z väzby kde som napísal všetky svoje emócie ten list mal snad 20 strán.
Dostalo sa mi pochopenie ale strašne mi vyčítala prečo som sa nezdôveri skôr a nemuselo to takto skončiť.
preto si myslim ze je lepsie ked sa rodičom povie pravda aj keď ta niekedy strašne boli a môj otec ma preto strašne znenavidel a nikdy sme sa už o tom nestihli porozprávať preto, že počas mojej väzby zomrel ...........
cele toto si budem vyčítať ešte strašne dlho ,že to ostalo medzi mnou a otcom tak ako .....otvorené....
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
No ono to záleží hlavne na rodičoch ako to zoberú. Ja som spravil chybu ze som otcovi raz povedal to, že sa mi páčia malé dievčatká vo veku od 4-11 rokov. Nič som mu nepovedal iba to. Bolo to dávno a popravde ani neviem prečo som mu to povedal. Teraz si zo mna stále robí srandu a stále ma podpichuje. Napr: keď ide nejaké malé dievčatko tak povie mi, že pozri ide ti frajerka. Najhoršie je, že to hovorí pred svojími kamarátmi, keď som pri tom aj ja. Je to hrozne tažké dokazovať niekomu, že to nie je pravda, keď je. Keď som chcel, aby tomu uveril, že to nie je pravda, musel som mu dokázať nejako, že mám babu, ale, že mu o nej nechcem povedať (samozrejme, žiadnu babu nemám a ani som nikdy nemal). Nakoniec sa mi to podarilo. Uveril mi. Sám mi povedal, že vie, že mám nejaku babu, ale, že mu ju nechcem ukázať. Snažil a ešte stále sa snaží zistiť kto to je. Ešte stále ma ironicky podpichuje, ale už to nie je také hrozné ako predtím. Spravil som chybu a stále ju lutujem.
Povedal mi to, aj pred mojou mamou, ale moja mama je slabá povaha a lahko manipulovateľná, takže sa ju dalo presvedčiť, že to je blbosť. Neverí tomu a vždy sa ma zastáva, keď ma otec začne podpichovať.
Takže v mojom prípade platí to, že niekedy je lepšie keď si to človek nechá pre seba, alebo sa zdoverí niekomu blízkemu, ktorému može úplne veriť vo všetkom, veriť, že ho nikdy nezklame a bude podporovať.
O mne to vedia dve osoby. Jedna to vie prakticky od začiatku, druhej som sa zveril nedávno. Bola v šoku. Povedal som jej tie najzákladnejšie veci o pedofílii plus moje pocity. Povedala mi, že ju nemám moc do toho zbytočne zasvacovať tak som to nechal tak. Doležité je (aspon pre mna), že ma vypočula, ale verím, že ma nezklame. Dlho som rozmýšlal, či jej to a ako jej to povedať.
Ja ta nechcem zbytočne odhovárať od toho, aby si sa zveril rodičom. Len ti chcem povedať, aby si to zvážil a neurobil chybu ako ja, ktorú by si potom lutoval :-) Ono to fakt záleží na tom, akú majú povahu a ako to zoberú.
Povedal mi to, aj pred mojou mamou, ale moja mama je slabá povaha a lahko manipulovateľná, takže sa ju dalo presvedčiť, že to je blbosť. Neverí tomu a vždy sa ma zastáva, keď ma otec začne podpichovať.
Takže v mojom prípade platí to, že niekedy je lepšie keď si to človek nechá pre seba, alebo sa zdoverí niekomu blízkemu, ktorému može úplne veriť vo všetkom, veriť, že ho nikdy nezklame a bude podporovať.
O mne to vedia dve osoby. Jedna to vie prakticky od začiatku, druhej som sa zveril nedávno. Bola v šoku. Povedal som jej tie najzákladnejšie veci o pedofílii plus moje pocity. Povedala mi, že ju nemám moc do toho zbytočne zasvacovať tak som to nechal tak. Doležité je (aspon pre mna), že ma vypočula, ale verím, že ma nezklame. Dlho som rozmýšlal, či jej to a ako jej to povedať.
Ja ta nechcem zbytočne odhovárať od toho, aby si sa zveril rodičom. Len ti chcem povedať, aby si to zvážil a neurobil chybu ako ja, ktorú by si potom lutoval :-) Ono to fakt záleží na tom, akú majú povahu a ako to zoberú.

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Bojuji s tím celý život, v noci brečím do polštáře a v duchu jí vyznávám své nejhlubší city....
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Moje maminka se o tom se mnou odmítla bavit, řekla mi že jsem úchyl. Mluvíme spolu, vídáme s velmi zřídka, tak jednou za 2 měsíce. Je to mezi námi a toto téma je jaksi tabu...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- Výkřik do tmy: Slib daný dítěti je posvátný a neporušitelný. A jeden ze základních slibů, které musímě dítěti dát, je ten, že mu nikdy neublížíme, vědomě či nevědomě.
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
Hm. V coming outu rodičům pravděpodobně moc neporadím, a to z důvodu, že ten můj proběhl jaksi... neplánovaně a nechtěně.
Nikdy jsem neměl v plánu rodičům coming outovat, jelikož se mi líbí i dospělí lidé, takže jsem si myslel, že tu lásku k menším/mladším prostě nějak ututlám. No, nepodařilo se, a děkuji za to své vlastní chybě.
Asi tři roky dozadu jsem byl na víkend doma a do školy musel vypracovat prezentaci, jejíž tvoření mě absolutně nebavilo. Po chvílích jsem si dával pauzy a najížděl si na net. Začal jsem tam hledat různé články o pedofilii - spíš z nudy, než z čehokoliv jiného.
Potom mi volala kamarádka - že její kluk ji nechal v dešti uprostřed města a ona nemá peníze ani na autobus a pěšky v těch vysokých podpatkách se jí nechce. Navíc táhlo na devátou a ona v tu chvíli byla v té dalo by se říct "těmnější" části města, než tam dojedu, uběhne hezká půlhodinka a opravdu jsem nestál o to, aby ji tam nějaký úchyl znásilnil.
No co naplat, hodil jsem na sebe bundu, nasadil boty, popadl klíče od auta a s větou "Za dvě hodiny jsem zpátky." vyrazil za ní. No a asi vám je jasné, že jsem si nechal notebook i se záložkami s články o pedofilii zapnutý na stole...
Mamka byla zvyklá, že když něco na netu potřebuje, že jí to vyhledám nebo si půjčí můj notebook a najde si to sama (většinou mám všechno zabezpečené, aby nikdo nepojal nebezpečí a hlavně je dávám na jiný uživatel
) a tak k němu zasedla, že si to vyhledá. 
Myslím, že kdyby našla jeden článek, bylo by jí to jedno, myslela by si, že jsem to potřeboval prostě nějak ke škole. Jenže spojit si tak pět článků k tomu, kolik moc času trávím s holčičkami, nebylo zrovna těžké.
Tak jsem si, když jsem přišel domů, připadal jako prvňák na koberečku u ředitele. Mamka je odjakživa rázná a před otcem se mě natvrdo zeptala, jestli jsem pedofil nebo nejsem.
Táta jen valil oči a já taky (dorazil jsem domů před pěti minutami). V tu chvíli mi ještě nedošlo, jak na to mohla přijít, na to jsem byl až příliš překvapený a zděšený. Nevěděl jsem, co mám říct. Podle jejího pohledu a pevných slov jsem poznal, že už pravdu ví, a že zatloukat asi nemá smysl.
Tak jsem kývl. Poté jsem takříkajíc utekl do svého pokoje a k slzám jsem neměl daleko.
O chvíli později jsem si nadával do debilů a horších, když jsem v počítači stále nezavřené okna s články o pedofilii objevil.
Bylo mi všechno jasné.
Další ráno jsem si s nimi otevřeně pohovořil. Řekl jsem jim, jak se mi co líbí a oni mlčky poslouchali. Vzali to docela dobře, obzvlášť táta (hodinu po mém coming outu už na toto téma vtipkoval
), mamce to trvalo pár dní, než se s tím vyrovnala. Nicméně to šlo asi lépe proto, že se mi líbí i dospělé holky, což jsem jim taky vysvětlil.
Jediný z domova, kam dojíždím někdy o víkendech, kdo o mé pedofilii nic neví, je moje mladší 11tiletá sestra, kterou tím nechci zatěžovat a pokud se jí budu někdy coming outovat, tak až bude starší. Nechci ji vyděsit a ani jí zbytečně motat hlavu.

Asi tři roky dozadu jsem byl na víkend doma a do školy musel vypracovat prezentaci, jejíž tvoření mě absolutně nebavilo. Po chvílích jsem si dával pauzy a najížděl si na net. Začal jsem tam hledat různé články o pedofilii - spíš z nudy, než z čehokoliv jiného.
Potom mi volala kamarádka - že její kluk ji nechal v dešti uprostřed města a ona nemá peníze ani na autobus a pěšky v těch vysokých podpatkách se jí nechce. Navíc táhlo na devátou a ona v tu chvíli byla v té dalo by se říct "těmnější" části města, než tam dojedu, uběhne hezká půlhodinka a opravdu jsem nestál o to, aby ji tam nějaký úchyl znásilnil.
No co naplat, hodil jsem na sebe bundu, nasadil boty, popadl klíče od auta a s větou "Za dvě hodiny jsem zpátky." vyrazil za ní. No a asi vám je jasné, že jsem si nechal notebook i se záložkami s články o pedofilii zapnutý na stole...

Mamka byla zvyklá, že když něco na netu potřebuje, že jí to vyhledám nebo si půjčí můj notebook a najde si to sama (většinou mám všechno zabezpečené, aby nikdo nepojal nebezpečí a hlavně je dávám na jiný uživatel

Myslím, že kdyby našla jeden článek, bylo by jí to jedno, myslela by si, že jsem to potřeboval prostě nějak ke škole. Jenže spojit si tak pět článků k tomu, kolik moc času trávím s holčičkami, nebylo zrovna těžké.
Tak jsem si, když jsem přišel domů, připadal jako prvňák na koberečku u ředitele. Mamka je odjakživa rázná a před otcem se mě natvrdo zeptala, jestli jsem pedofil nebo nejsem.
Táta jen valil oči a já taky (dorazil jsem domů před pěti minutami). V tu chvíli mi ještě nedošlo, jak na to mohla přijít, na to jsem byl až příliš překvapený a zděšený. Nevěděl jsem, co mám říct. Podle jejího pohledu a pevných slov jsem poznal, že už pravdu ví, a že zatloukat asi nemá smysl.
Tak jsem kývl. Poté jsem takříkajíc utekl do svého pokoje a k slzám jsem neměl daleko.

Další ráno jsem si s nimi otevřeně pohovořil. Řekl jsem jim, jak se mi co líbí a oni mlčky poslouchali. Vzali to docela dobře, obzvlášť táta (hodinu po mém coming outu už na toto téma vtipkoval

Jediný z domova, kam dojíždím někdy o víkendech, kdo o mé pedofilii nic neví, je moje mladší 11tiletá sestra, kterou tím nechci zatěžovat a pokud se jí budu někdy coming outovat, tak až bude starší. Nechci ji vyděsit a ani jí zbytečně motat hlavu.

-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1757 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Tak to gratuluji, mojí mamce to trvalo 6 let. Za to ale i nyní vše ví, o všem s ní můžu diskutovat, pročítá pravidelně i toto fórum...Sasuke píše:...mamce to trvalo pár dní, než se s tím vyrovnala.

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 14
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Tak zrovna poslední měsíc nepřemýšlím nad ničím jiným. Svěřit se rodičům je opravdu těžká věc. Také vím, že by to matka pochopila, bylo by všechno v pořádku. Bohužel, když jsem s ní v místnosti a jenom pomyslím na to, co bych ji chtěl říct, musím ihned odejít. Jediné čeho se u ní bojím je to, že to řekne někomu jinému (příbuznému).
Stejně, myslím, že to o mě tak napůl ví. Holku jsem doma ještě neměl a stejně starých přátel.. no, dalo by se to spočítat na jedné ruce. Mamka se mě tedy ještě neptala, proč si domu vodím děti (nebo proč za mnou přicházejí).
Nikdy nezapomenu na to, jak u nás zazvonil jeden 12 letý kutík (mimochodem, mám stejně starého bratra ). Matka otevřela okno a povídá: "Ahoj, xxxx není doma, přijd později
"
A on: "Ale já jdu za jeho bráchou!" (za mnou)
Moje mamka už dokonce narazila na pár fotek kutíků v počítači (žádné nelegální fotky!).
Dokonce se na nic nevyptávala, když jsem strávil noc v jedné posteli s naším malým sousedem (chtěl u mě spát dobrovolně).
Řekl bych, že jsem ji takto "připravil" na to, co ji chci říct, stačí jen pobrat odvahu.
Ty otázky typu: "Tak co, už máš holku? Líbí se ti někdo?" už se mi hrozně moc protiví.
Stejně, myslím, že to o mě tak napůl ví. Holku jsem doma ještě neměl a stejně starých přátel.. no, dalo by se to spočítat na jedné ruce. Mamka se mě tedy ještě neptala, proč si domu vodím děti (nebo proč za mnou přicházejí).
Nikdy nezapomenu na to, jak u nás zazvonil jeden 12 letý kutík (mimochodem, mám stejně starého bratra ). Matka otevřela okno a povídá: "Ahoj, xxxx není doma, přijd později

Moje mamka už dokonce narazila na pár fotek kutíků v počítači (žádné nelegální fotky!).
Dokonce se na nic nevyptávala, když jsem strávil noc v jedné posteli s naším malým sousedem (chtěl u mě spát dobrovolně).
Řekl bych, že jsem ji takto "připravil" na to, co ji chci říct, stačí jen pobrat odvahu.
Ty otázky typu: "Tak co, už máš holku? Líbí se ti někdo?" už se mi hrozně moc protiví.
-
- ve věku od: 10
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 841 poděkování
Taky jsem si myslel, že mamka už něco musí vědět a moje outování nebude být zas až takové překvápko. Přes všechny indicie, které za můj život nasbírala, a že jich není zrovna málo a jsou v celku podobné těm tvým, to pro ní překvápko bylo, a to dost velikéFlatron píše:Tak zrovna poslední měsíc nepřemýšlím nad ničím jiným. Svěřit se rodičům je opravdu těžká věc. Také vím, že by to matka pochopila, bylo by všechno v pořádku. Bohužel, když jsem s ní v místnosti a jenom pomyslím na to, co bych ji chtěl říct, musím ihned odejít. Jediné čeho se u ní bojím je to, že to řekne někomu jinému (příbuznému).
Nikdy nezapomenu na to, jak u nás zazvonil jeden 12 letý kutík (mimochodem, mám stejně starého bratra ). Matka otevřela okno a povídá: "Ahoj, xxxx není doma, přijd později"

"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Já takové indicie nemám, kutíci ke mně nechodí.
Ženskou nemám. Trochu jsem se účastnil nějakých akcí v určité LGBT skupině a ségra něco viděla na fb plus občas nosím duhový náramek z Pride, takže bych se ani nedivil, kdyby si doma někdo myslel, že jsem gay. Boylovera podle mě čekat nebudou. I když jsem dával na fb nějaké články na téma pedofilie párkrát hodil videa s kutíky, ale řekl bych, že v ne takové míře, aby to budilo pozornost, navíc se zajímám o různé věci, tak to podle mě nikoho u mě zas tak nepřekvapí. Plus ten ohromný faktor výchozí nepravděpodobnosti, co mají lidé typicky v hlavách.
Ale k coming outu se taky chystám, nevím moc, jak na to. Některých kamarádům jsem to řekl, ale doma je to horší. I když nečekám, že bych se dočkal nějaké vyloženě negativní reakce.

Ale k coming outu se taky chystám, nevím moc, jak na to. Některých kamarádům jsem to řekl, ale doma je to horší. I když nečekám, že bych se dočkal nějaké vyloženě negativní reakce.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 25
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Jsem nekrofil
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj, o mé úchylce ví jen mamka, tátovi bych si to nikdy netroufla říct, protože vím, že by to nechápal a odsoudil mě, potřebuješ o tom s někým mluvit, je jedno s kým, hlavně aby tě ten člověk chápal a měl zájem to s tebou rozebírat, já takového člověka stále hledám, mám to těžší něž pedofilové, těch je víc, nebo alespoň se o nich ví více, kdežto pro nás, lidi co přitahují mrtvoly, není žádné fórum, nic co by nás spojovalo, o to je to horší, protože pokud někdo něčím takovým trpí, měl by být, byť jen přes internet v kontaktu s lidmi kteří mu rozumí
Zatím co tu skoro všichni mají rádi ,,navoněné dětičky" já mám mrtvoly...neznám člověka který by byl jako já - a jestli se to dědí? Z části je riziko, já jsem k tomu ještě ,,zdědila" po mamce násilnické sklony. Všechno se dá zvládnout, ale musíš chtít, já bych také potřebovala psychologa, a sdělit tátovi co jsem a jak to mám, ale bojím se, bojím se jeho reakce, stejně jako ty, nejsi v tom sám.
S pozdravem Nekrofilka Zuzka.

S pozdravem Nekrofilka Zuzka.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
S tým, že človeku pomôže, keď sa o tom má s kým pozhovárať, máš určite pravdu, rovnako ako s tým, že v tomto ohľade to máš ešte o niečo komplikovanejšie. Píšeš, že otcovi by si si o tom netrúfla povedať, pretože by to nepochopil a odsúdil Ťa, ale zároveň neskôr dodávaš, že mu to potrebuješ povedať. Zaujímalo by ma, ako sa k tomu stavia mamka. Zrejme to prijala, ale asi nemá príliš potrebu s Tebou o tom diskutovať, keďže stále hľadáš niekoho, s kým by si sa o tom mohla porozprávať a chápal by Ťa.Nekrofilka Zuzka píše:Ahoj, o mé úchylce ví jen mamka, tátovi bych si to nikdy netroufla říct, protože vím, že by to nechápal...
Ja si hlavne nemyslím, že coming out rodičom je nutná vec, na ktorú je len potrebné nazbierať odvahu. Rozumiem potrebe o tom pred najbližšími hovoriť otvorene, na druhej strane si ale myslím, že nie každý to počuť chce a je to pre neho a pre Teba užitočné. Sú ľudia, ktorí to proste nedokážu "spracovať" a je pre všetkých užitočnejšie, ak ich ušetríš nutnosti konfrontácie s určitými vecami. Je len na Tebe a tvojom úsudku odhadnúť, kto s tým dokáže pracovať a koho to dostane do situácie, ktorú nevie zvládnuť.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
A ako bonus moje postrehy z vlastného života.
Dlho som necítil väčšiu potrebu o tom s niekým hovoriť...
...ako som sa rozpísal a nemám čas to dokončiť, naviac to vypadá na dlhší článok, ktorý by asi často veľmi nesúvisel s témou, zrejme bude rozumnejšie, ak to dokončím neskôr a prilepím k svojmu životnému príbehu. Výhľadovo ...
Dlho som necítil väčšiu potrebu o tom s niekým hovoriť...
...ako som sa rozpísal a nemám čas to dokončiť, naviac to vypadá na dlhší článok, ktorý by asi často veľmi nesúvisel s témou, zrejme bude rozumnejšie, ak to dokončím neskôr a prilepím k svojmu životnému príbehu. Výhľadovo ...

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
Já jsem odvahu svěřit se rodičům nenašel, a vzhledem k jejich vysokému věku to ani neplánuji. Nemám pocit, že by to čemukoli pomohlo. Jak znám maminku, byla by schopná mě ihned začít podezřívat, že někoho zneužívám. Skoro si jí dokážu představit, že by na mě zavolala policajty a ráno se těšila na články v Blesku a nadšeně rozdávala interview. :-D
To samozřejmě přeháním, ale fakt je, že by se mnou nejspíš už nikdy nepromluvila. Má velmi konzervativní názory, což se s mými moc neslučuje. Nemůže mi pomalu odpustit ani mou charitativní činnost, tak moc je zblblá médii. Máme trochu divný vztah už teď, tohle by to jenom podtrhlo.
Jednou bych se chtěl svěřit sestře, u té věřím že by mne pochopila, vyslechla, a život by šel dál. Zatím ale vyčkávám.
To samozřejmě přeháním, ale fakt je, že by se mnou nejspíš už nikdy nepromluvila. Má velmi konzervativní názory, což se s mými moc neslučuje. Nemůže mi pomalu odpustit ani mou charitativní činnost, tak moc je zblblá médii. Máme trochu divný vztah už teď, tohle by to jenom podtrhlo.
Jednou bych se chtěl svěřit sestře, u té věřím že by mne pochopila, vyslechla, a život by šel dál. Zatím ale vyčkávám.