Zastavme zneužívání dětí!
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost) - Příspěvky: 280
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 78 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: zastavme zneužívání dětí!
Obávám se, že takovéto zneužívání dětí je společensky přijatelné nebo alespoň tolerované, stejně jako celá řada dalších fotech (nesexuálního) zneužívání dětí.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
A to ani nemluvím na zneužívání dětí na psychické vydírání. Viz jedinci objíždějící s malým dítětem (asi 6-7letá holčička) vesnici a "prodávající" nějakou předraženou pitomost s tím, že peníze půjdou na boj proti dětské práci! (to se mi vážně pře pár lety stalo).
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
je fakt, že já zažil jako kluk toto a zneužitej si nepřipadám..:-)
a máte pravdu, že je to společensky tolerované a podporované. Společnost v rámci socializace jedince předává svou blbost další generaci, aby blbost nedejbože, nezhynula...Od těch nehroznějších forem:
http://chaurahha.wordpress.com/2013/03/22/child-soldiers-when-children-lose-their-childhood/
až po ty méně hrozivé:
Dospělí využívají slabosti jejich paží nebo krásy jejich tváří jako prostředku k dosahování moci nebo prachů...Zneužívají! :-)
ale tohle je třeba krásné a bohulibé:-) :
a máte pravdu, že je to společensky tolerované a podporované. Společnost v rámci socializace jedince předává svou blbost další generaci, aby blbost nedejbože, nezhynula...Od těch nehroznějších forem:
http://chaurahha.wordpress.com/2013/03/22/child-soldiers-when-children-lose-their-childhood/
až po ty méně hrozivé:
Dospělí využívají slabosti jejich paží nebo krásy jejich tváří jako prostředku k dosahování moci nebo prachů...Zneužívají! :-)
ale tohle je třeba krásné a bohulibé:-) :
-
- Registrovaný uživatel
Vtipný paradox. Či spíše smutný paradox. Skoro jako "BOJ ZA MÍR":-)(potažmo "šu...í za panenství, jak tento,ve starých časech oblíbený, slogan kdosi vtipný parafrázoval...:-)Jednorozec píše:A to ani nemluvím na zneužívání dětí na psychické vydírání. Viz jedinci objíždějící s malým dítětem (asi 6-7letá holčička) vesnici a "prodávající" nějakou předraženou pitomost s tím, že peníze půjdou na boj proti dětské práci! (to se mi vážně pře pár lety stalo).
-
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Vždyť to bylo přeci krásné, když se rozběhly k tatínkovi.MR_Xguard píše:Vojenská náborová propaganda.
Ony přece nevědí, že tatínek slouží ve zbytečné válce, ze které se někteří jiní tatínkové třeba domů nevrátí. A ti snědí tatinkové s šátky na hlavách, tam v té daleké zemi, že se taky často domů nevrací. A těm se ještě stává (což se americkému tatínkovi nestane), že svůj dům ani nenajdou, protože kolem letěl nějakej americkej tatínek s letadlem a raketou. A tak se stane, že afghánskej tatínek nenajde ani své holčičky a rozhodne se, že jej nezajímá už nic jiného, než zabít co nejvíce amerických tatínků. Jenže američtí tatínkové jsou od mládí vychováni v tom, že milují svobodu, a že občas je nutno zabíjet tatínky z jiných zemí, protože ti nechápu, co je svoboda. A tak se nám ta lidská blbost předává a tatínkové z různých zemí se navzájem zabíjejí a odjíždějí od svých holčiček a holčičky brečí. Občas se tatínci vrátí bez nohou a je jim z toho podfuku na blití a začnou přemýšlet, jestli tahle debilní hra není náhodou proti zájmu a budoucnosti jejich holčiček. Jenže hra pokračuje, což svědčí o tom, že takových tatínků, co začali přemýšlet je pořád ještě málo. Ta hra není v zájmu holčiček celýho světa,... no a ostatních lidí taky ne:-)
-
- Registrovaný uživatel
Starej dobrej Noam. Jako vždy přesně a výstižně!Tentokrát o vzdělání a taky trochu o tématu tohoto vlákna, jímž je protest proti tomu, jak dospělí využívají děti ke svým mocenským cílům a vůbec jak k**ví dětem dětství pod záminkou udělat z nich
a) tzv. spořádané občany b)ovce c) konzumenty d)otroky v továrnách... atd. atp. doplň dle své zkušenosti, zeměpisné šířky...
"Začíná to už u malých dětí. V současnosti je skutečně velká část reklamního průmyslu zaměřená pouze na to zajmout děti. A to dětství poškozuje. Každý, kdo má s dětmi nějakou zkušenost, to vidí. Je to doslova destrukce dětství. Děti nevědí, jak si hrát. Víte, nemohou jít ven, jako když jsme my byli dětmi a měli jsme volné nedělní odpoledne. To jste šel ven na hřiště a tam jste našel tlupu jiných dětí, hráli jste si s balónem nebo jste dělali něco jiného. Dnešní děti nic takového dělat nemohou. Jejich čas začali organizovat dospělí, nebo děti tráví čas doma se svými technologickými hračkami a videohrami.
- See more at:
http://www.blisty.cz/art/68883.html
a) tzv. spořádané občany b)ovce c) konzumenty d)otroky v továrnách... atd. atp. doplň dle své zkušenosti, zeměpisné šířky...
"Začíná to už u malých dětí. V současnosti je skutečně velká část reklamního průmyslu zaměřená pouze na to zajmout děti. A to dětství poškozuje. Každý, kdo má s dětmi nějakou zkušenost, to vidí. Je to doslova destrukce dětství. Děti nevědí, jak si hrát. Víte, nemohou jít ven, jako když jsme my byli dětmi a měli jsme volné nedělní odpoledne. To jste šel ven na hřiště a tam jste našel tlupu jiných dětí, hráli jste si s balónem nebo jste dělali něco jiného. Dnešní děti nic takového dělat nemohou. Jejich čas začali organizovat dospělí, nebo děti tráví čas doma se svými technologickými hračkami a videohrami.
- See more at:
http://www.blisty.cz/art/68883.html
-
- Registrovaný uživatel
navzdory tomu, co jsem o tahání dětí do politiky psal výše, musím říci, že tohle jsou nejúžasnější demonstrantni, co jsem kdy viděl, a doufám, že zvítězí!!!:-)
-
- Registrovaný uživatel
Re: Zastavme zneužívání dětí!
.. a kde je vlastně policie?!!! Dvě dost podezřelá individua na hřišti!!!
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-29921816
Zničené dětství, vymyté mozky; dle reportáže BBC osud celé jedné generace. Výše uvedené odkazy před tímto blednou - mít ve třinácti za životní cíl podřezávání nevěřících je horší než chodit do pionýra.
Zničené dětství, vymyté mozky; dle reportáže BBC osud celé jedné generace. Výše uvedené odkazy před tímto blednou - mít ve třinácti za životní cíl podřezávání nevěřících je horší než chodit do pionýra.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
No "horší než chodit do pionýra". Ono to chození do pionýra se v reálu nijak nelišilo od chození do skautu či jiného zájmového kroužku...