Takže ahoj.. Dovolil jsem si sem také něco napsat. Tedy rovnou můj příběh, jak to se mnou bylo.
Takže jsem heterosexuální pedofil zaměřuji se na holčičky 4 až 12 let.
Svojí úchylku jsem začal registrovat asi když mi bylo asi 13let. Líbili se mi o dost mladší holčičky. V tomto věku jsem to nějak neřešil, říkal jsem si že to přejde a že si najdu přítelkyni stejně starou jako já, nebo přibližného věku. Ale ejhle stárnul jsem přišla 15tka dostal jsem občanku a malé holčičky se mi líbily pořád. To už jsem začal být na pochybách už jsem začal přemýšlet co se se mnou děje. Že jsem pedofil jsem si neříkal.
Stárnul jsem dál vyšel jsem základní školu a následující prázdniny byly takové že jsem prožil hodně lásky a zklamaní. Bohužel žádná stejně stará dívka jako já. Prázdniny utekly jako voda tak jako mé "malé" lásky. Po prázdninách následovala střední škola a začaly problémy.
Začal jsem si uvědomovat že se mnou není něco v pořádku začal jsem se nenávidět, obviňovat se, ubližovat si...
Fyzické ubližování mi aspoň trochu pomáhalo zapomínat na to co se se mnou děje. Odbornou pomoc jsem žádnou nehledal měl jsem strach.
Rok utekl jako voda a já si uvědomil že sebepoškozování není východiskem a přestal sním. Přišli další prázdniny a já si našel brigádu takže jsem nemyslel na blbosti a vydělával penízky... Další rok utekl a přišel ten třetí a ten byl pro mne zlomový.
Do města se opět přistěhovala naše známá s celou rodinou hlavně s její dcerkou. Malou znám od té doby co se narodila, jenže když jí byly 4 roky odstěhovaly se pryč. V tu dobu jsem k ní žádné city nechoval, to se u mne ještě ani pedofilie neprojevovala. O 4 roky později se ale vrátili zpět a z malé 4 Leté Holčičky byla najednou krásná princezna. A já se bezhlavě zamiloval.
V tu chvíli jsem si připustil k tělu že jsem pedofil a začal to brát. Poslední rok střední školy byl ten nejkrásnější, každou volnou chvíli jsem si užíval s malou a miloval jsem jí čím dál víc. Prostě dala mi tolik pozitivní energie a já byl za ty chvíle rád. Blížil se konec roku a mě čekaly závěrečné zkoušky. Malá mi dala malou plyšovou myšku kterou jsem měl při zkoušení u sebe a úspěšně jsem jí udělal. Za to malá dostala takovou pusu že nevěděla co se děje.
Pak ty krásné chvíle bohužel skončily. "Všechno jednou končí" Nastoupil jsem do práce a na malou jsem měl málo času tak málo času že jí vídávám jen málo kdy. Sice jsou občas chvíle že s ní mohu být ale je jich málo.
Pomohlo mi také hodně to že jsem našel toto fórum a že jsem se k Vám ostatním mohl zapojit a povídat si s Vámi. Trávím s vámi dost času a jsem za to rád. Patří Vám všem mé dík...Našel jsem zde spoustu nových kamarádů kteří mají ve většině případů stejnou zálibu jako já... A to jsou "Holčičky"
Dnes jsem smířen s tím že jsem pedofil a snažím se to skrývat. Jen pár "vyvolených" o mě ví co jsem zač.
A jak to vidím do budoucna? Tak tady toho moc nenapíši prostě holčičky se mi budou pořád líbit v tom se nic nezmění a ani to měnit nehodlám.
Každý má svůj osud nachystaný tak se nechám překvapit co na mě ten můj "osud" má připraveného.
Můj velký životní cíl je mít rodinu dětičky (nejlépe 3 holčičky). Když se mi tohle podaří budu Velmi šťastný pedofil.
Dnes je mi 19 let a s pedofilií jsem naprosto smířen...
Tomi- Aneb jak to se mnou bylo...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Tomi- Aneb jak to se mnou bylo...
Naposledy upravil(a) Tomi dne středa 27. 7. 2011, 11:44:51, celkem upraveno 1 x.
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Tomi- Aneb jak to se mnou bylo...
Hezký příběh, díky za to, že ses s námi o něj podělil. Zajímalo by mě, jak to prožíváš teď a jak to vidíš do budoucna...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Re: Tomi- Aneb jak to se mnou bylo...
Upraveno :-)Kasz píše:Hezký příběh, díky za to, že ses s námi o něj podělil. Zajímalo by mě, jak to prožíváš teď a jak to vidíš do budoucna...
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..