Osmileté děvčátko nepřežilo svou svatební noc
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Osmileté děvčátko nepřežilo svou svatební noc
Slibuji, že už těch horrorových zpráv nechám - tahle je poslední.
Osmileté děvčátko nepřežilo svou svatební noc. Dívka byla provdána za padesátiletého muže, místního duchovního v malé afghánské vesnici v provincii Nimruz. O svatební noci s ní její novomanžel chtěl souložit, ale samozřejmě to nebylo technicky možné. Proto jí rozřízl vaginu nožem. Se silně krvácející dívkou vykonal soulož a potom ji nechal vykrvácet. Dívka umírala, s ucpanými ústy, celou noc. Jediná emoce, kterou její „manžel“ projevil, byla nelibost, „že ten nepořádek bude muset uklízet“. Vzhledem k tomu, že jde o vlivného člověka, nebude s velkou pravděpodobností nijak souzen.
http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/afghan-mullah-marries-kills-8-year-old-girl-on-wedding-night/
Osmileté děvčátko nepřežilo svou svatební noc. Dívka byla provdána za padesátiletého muže, místního duchovního v malé afghánské vesnici v provincii Nimruz. O svatební noci s ní její novomanžel chtěl souložit, ale samozřejmě to nebylo technicky možné. Proto jí rozřízl vaginu nožem. Se silně krvácející dívkou vykonal soulož a potom ji nechal vykrvácet. Dívka umírala, s ucpanými ústy, celou noc. Jediná emoce, kterou její „manžel“ projevil, byla nelibost, „že ten nepořádek bude muset uklízet“. Vzhledem k tomu, že jde o vlivného člověka, nebude s velkou pravděpodobností nijak souzen.
http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/afghan-mullah-marries-kills-8-year-old-girl-on-wedding-night/
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Osmileté děvčátko nepřežilo svou svatební noc
Já vždycky přemítám, nakolik jsou tyto zprávy hodnověrné. A dále přemítám, i pokud by to byla celé pravda, co bych si z toho měl vzít? Něco o islámském světě? Těžko. Vždyť to by bylo asi stejné, jako posuzovat chování evropanů dle činů Dutrouxe či libovolného jiného vážného pošahance, neboť pár takových se najde v každé skupině obyvatel.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Jak tak koukám na tu stránku, tam mi přijde dost nedůvěryhodná, pochybuji, že by se nějak namáhali si ty informace ověřit. Přijde mi, že je to silně ideologicky zaměřený web a otisknou víceméně cokoli, co podpoří jejich názor. Stát se to mohlo, ale pochybuji, že by to reprezentovalo běžnou praxi.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Taky mi to moc věrohodné nepřijde. Na druhou stranu svinstva na dětech, jako je jejich úmyslné zmrzačení, oslepení atd, aby pak fungovali jako žebráci otroci evidentně existovala/existují :0(
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Dievčatko († 8) vydali za 40-ročného muža...
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 10. 9. 2013, 17:52:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Přesunuto do tematicky shodného vlákna.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Přesunuto do tematicky shodného vlákna.
-
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Nemyslím si, že to byl pedofil. Spíš to tam dělají, protože je to tak kulturně dáno. A tohle teda bylo dost hnusný, co provedl.icebreak 15:56nahlásiť
147REAGOVAŤ
Allah agbar. škoda že nepraskla maternica matke toho pedofila keď ona mala osem rokov. Byť otcom toho dievčaťa určite by som ho zabil. Odteraz podporujem Obamu
-
- Registrovaný uživatel
Ta holčička si zasloužila někoho kdo by ji miloval a staral se o ni, ne se k ní choval hůř než ke zvířeti.
Nechce se mi ani věřit, že by někdo mohl být takové hnusné a sobecké hovado.
Nechce se mi ani věřit, že by někdo mohl být takové hnusné a sobecké hovado.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Když si uvědomím, že každý člověk, vč. té dívky, je originální nenahraditelná bytost... a ten "člověk" (má vůbec právo na takové oslovení?) se k ní choval, jako kdyby ona byla jen rohlíkem, který koupíš na každém rohu za korunu padesát. No, i když možná i k tomu rohlíku by se dotyčný choval s větší úctou...
Pro naši civilizaci a kulturu je tohle prostě něco šíleného. Je mi z toho hodně smutno. Jak bych jí hýčkal, jak bych byl šťastný, že někoho takového mám... a někdo udělá tohle.
Pro naši civilizaci a kulturu je tohle prostě něco šíleného. Je mi z toho hodně smutno. Jak bych jí hýčkal, jak bych byl šťastný, že někoho takového mám... a někdo udělá tohle.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
Napadlo mě přesně to samé :0(Kasz píše:Jak bych jí hýčkal, jak bych byl šťastný, že někoho takového mám... a někdo udělá tohle.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
leonid jumper píše:Slibuji, že už těch horrorových zpráv nechám - tahle je poslední.
Moc děkuji, protože fakt nesnášim, když se dozvim něco, co bych radši ani nevědel...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Musím se vám přiznat že byla doba kdy jsem se chtěl odstěhovat do Jemenu nebo Afghánistánu kvuly lasce k holčičkám.Ale mmuj názor jsem změnil.Dokonce jsem i sháněl informace jak bych tam bydlel,pracoval a chystal jsem se učit i jejich řeč.Proč k tomu nedošlo?
1.Nedovedu si představit že bych si bral ubrečené děvčátko které si mě bere sice z duvodu že ji miluju ale ono je vytrženo z prostředí které zná.
2.Musel bych konvertovat k islámu.Mě jako necírkevnímu človeku to nepřipada v uvahu.A proti katolicke cirkvy a islamu mam sve vyhrady.
3.Nestabylni politická situace a hospodářství tam.
4.Mám tady rodinu a přátele ale to už by se nějak vyřešilo,bych sem dojížděl.
5.Abych tam stím neměl problemy kdyby se to místní dozvěděly.Potom ještě nějaká návštěva od českych/slovenských televizních štábu nebo Al-jazeery,cnn která by o mě natočila dokument jak český pedofil se šel oženit až do exotickych zemí.No aspon bych se stal slavným .
1.Nedovedu si představit že bych si bral ubrečené děvčátko které si mě bere sice z duvodu že ji miluju ale ono je vytrženo z prostředí které zná.
2.Musel bych konvertovat k islámu.Mě jako necírkevnímu človeku to nepřipada v uvahu.A proti katolicke cirkvy a islamu mam sve vyhrady.
3.Nestabylni politická situace a hospodářství tam.
4.Mám tady rodinu a přátele ale to už by se nějak vyřešilo,bych sem dojížděl.
5.Abych tam stím neměl problemy kdyby se to místní dozvěděly.Potom ještě nějaká návštěva od českych/slovenských televizních štábu nebo Al-jazeery,cnn která by o mě natočila dokument jak český pedofil se šel oženit až do exotickych zemí.No aspon bych se stal slavným .
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
No možná jsem udělal chybu,že jsem se tam neodstěhoval,třeba jsem mohl vytrhnout nějakou holčičku z prostředí v kterém bylo neštastné.Rodiče které jej týralo nebo v dětském domově,kde jí je ubližováno.A nechcou už se holčičky jako malé v dávat?Možná by to bylo pro ni hra a veselé dobrodružství.