Tříletá holčička na tříkolce vážně zranila 81letého důchodce, od nehody ujela (Novinky.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Tříletá holčička na tříkolce vážně zranila 81letého důchodce, od nehody ujela (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Kuba »

Na chodníku jedné z ulic v polské Lodži vrazilo v plné rychlosti tříleté děvčátko na tříkolce do 81letého důchodce. Ten při pádu utrpěl vážné zranění hlavy a přivolaná záchranka ho v bezvědomí odvezla do nemocnice.

„Malé děvčátko, které staršímu muži způsobilo vážné zranění, bylo pravděpodobně doprovázeno svou babičkou. Obě z místa nehody rychle odešly,” uvedla v pondělí mluvčí lodžské policie Anetla Sobierajová.

Záchranku přivolal zraněnému náhodný kolemjdoucí, který mu také poskytl první pomoc.

Policejní mluvčí neuvedla, zda se po nepozorném děvčátku a jeho babičce pátrá. Vyzvala ale chodce i cyklisty všech věkových kategorií, aby si dávali větší pozor. Jak totiž informoval portál Onet.pl, nejde vůbec o ojedinělý případ, kdy v Lodži malé dítě na bicyklu způsobilo jiné osobě vážné zranění.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
leonid jumper

Re: Tříletá holčička na tříkolce vážně zranila 81letého důch

Nový příspěvek od leonid jumper »

Chudák holčička, má babičku krávu...
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tříletá holčička sama těžko něco takového zavinila, nedovede si dost dobře představit co se může stát. Odpovědný je ten kdo se o ni staral, takže by to mělo znít paní co hlídala dítě způsobila z nedbalosti zranění staršímu člověku....... Ale hlavně měla pánovi pomoci a ne utéct, jaký asi dává té holčičce příklad do budoucna?
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Nový příspěvek od tdnka »

gangy tříletých tyranizují pokojné seniory a odjíždějí od nehod!!! :D
Přesně jako ti zlotřilí baby snatchers v Boltonu:-))

(3:25, po skončení Hell-Grannies:-))