Na Jičínsku řádí pedofil! Už zaútočil na dvě dívky. POZNÁVÁTE HO? (Nova.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1756 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Na Jičínsku řádí pedofil! Už zaútočil na dvě dívky. POZNÁVÁTE HO? (Nova.cz)
Kriminalisté varují před nebezpečným pedofilem, který v Jičíně obtěžuje malé školačky. Zhruba pětatřicetiletý muž si včera ve městě vyhlédl a následně osahával dvě malé dívky. Oběma se podařilo utéct.
Štíhlý vysoký muž s propadlými tvářemi, krátkými tmavými vlasy a plnovousem – tak pedofila popsaly policistům obě dívky. Zatímco starší dvanáctiletá školačka se s nepříjemným zážitkem svěřila ještě tentýž den rodičům, její osmiletá kamarádka řekla vše třídní učitelce až ráno. "Brečela a říkala, že se jí stala taková věc, že ji v panelovém domě někdo přepadl. Trochu se u toho klepala, takže psychicky na tom nebyla nejlépe," popsala učitelka stav dívenky.
Učitelé okamžitě zalarmovali policii. Z výpovědí otřesených dívek pak kriminalisté sestavili přibližnou podobu muže. Portrét už visí ve všech jičínských školách i školkách. "Na sobě měl muž mít černou silonovou bundu s červenými čtverci ve spodní části, tmavé kalhoty, tmavé boty a na zádech batoh," uvedla mluvčí policie královéhradeckého kraje Ivana Ježková.
I školáci se museli situaci přizpůsobit. "Je to teď trochu obtížný, než ho chytnou. Protože zrovna tam na tom sídlišti máme zájmový kroužky. Snažíme se, aby nás chodilo co nejvíc, abychom se doprovázeli a nikdo nešel sám," řekli TV Nova.
Dívky muž napadl za bílého dne – v podvečer mezi půl šestou a šestou hodinou v ulicích Pod Lipami a Svatopluka Čecha. "Pokud je vidět nějaká vstřícnost, ve smyslu, že se děti nerozutečou nebo se nebrání, tak se ta jeho aktivita může stupňovat," varoval psycholog Jan Lašek.
Nebezpečí potvrzuje i policie. "Mohlo by se jít o nebezpečného pachatele, který může být nebezpečný i dalším dívkám," řekla policejní mluvčí. I když se pedofil objevil zatím jen v Jičíně, není vyloučeno, že je odjinud.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Jičínský "pedofil"....
Policie správně napíše, že varuje před potencionálně nebezpečným pachatelem a média z toho automaticky udělají "nebezpečného pedofila"....