Zeman ocení holčičku (5): Zachránila život dědovi, pro prezidenta má dárek (Blesk.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosíme, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

Zeman ocení holčičku (5): Zachránila život dědovi, pro prezidenta má dárek (Blesk.cz)

Nový příspěvek od fenix »

Je tam s ní pěkný video :)

VIDEO: Její děda upadl do kómatu a od smrti ho podle doktorů dělily pouhé minuty. Vnučka Janička (5) mu však dokázala zachránit život. A to jí tehdy byly pouze 4 roky! Nyní je nominovaná na cenu Zlatý záchranářský kříž 2012. A ocenění přebere přímo z rukou Miloše Zemana. Na audienci na Hrad se prý moc těší. Pořídila si kvůli tomu ostatně i nové žluté šatičky. A pro prezidenta má připravený i dárek.

Janička Vejvodová (5) je dívenka plná elánu. Bez ostychu skotačí před kamerou a dělí se o své dojmy z recepce na Hradě, která ji čeká. Na prezidenta Zemana se těší. A chystá se ho i obdarovat.

"Namaluju mu celou rodinu. Dědeček má kudrnatý vlasy. To zvládnu... To jsem já a tohle jsou moje šatičky," říká Janička a ukazuje na postavičku ve žlutých šatech. Na obrázku nesmí samozřejmě chybět ani její maminka.

Dědu nenamalovala náhodou. "Mám ho moc ráda," řekla Janička deníku Aha! "Bála jsem se, že zemře," dodává. Obavy měla oprávněné. V červenci 2012 totiž byla s dědou na chatě u Kostelce nad Černými Lesy. A zachránila mu život.

Když děda-diabetik upadl do komatu, dělily ho od smrti podle doktorů pouhé minuty. Janička se dala na rychlý útěk pro pomoc k sousedům. "Jen díky duchapřítomné dívence vše dopadlo dobře," přiznává mluvčí středočeské záchranky Nina Seykorová. Janička je nyní díky Aha! nominována na záchranářský čin roku.

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Re: Zeman ocení holčičku (5): Zachránila život dědovi ...

Nový příspěvek od Kasz »

Hezká... :)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Šikovná to holčička. Ale jinak se raději nebudu vyjadřovat o tom zbytku, který se mi už nelíbí.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

MR_Xguard píše:Šikovná to holčička. Ale jinak se raději nebudu vyjadřovat o tom zbytku, který se mi už nelíbí.
Co se ti nelíbí?
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Kasz píše:
MR_Xguard píše:Šikovná to holčička. Ale jinak se raději nebudu vyjadřovat o tom zbytku, který se mi už nelíbí.
Co se ti nelíbí?
Nelíbí se mi ten bulvární styl, kterým to je celé natočené, napsané a udělané.
Nelíbí se mi náš pan prezident.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Mě se holčička a to, jak to s ní natočili, líbí... Zeman tam vůbec není...
fenix

Nový příspěvek od fenix »

MR_Xguard píše: Nelíbí se mi ten bulvární styl, kterým to je celé natočené, napsané a udělané.
Nelíbí se mi náš pan prezident.
Mě se to líbí a bulvární mi to nepřijde a co je zrovna na hradě za prezidenta je snad u tohoto článku úplně jedno, když je to o holčičce.