Danica Caisová: Od masturbácie ešte nikomu hlava nevyschla (Azet.sk)
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1767 poděkování
- Dostal: 3670 poděkování
Danica Caisová: Od masturbácie ešte nikomu hlava nevyschla (Azet.sk)
[odkaz na článek již nefunkční] Ak chceme, aby v budúcnosti nespáchal deviantný skutok, musíme ho naučiť rozumieť svojej deviácii. Ono by sa zdalo, že je to samozrejmé, že ak je niekto pedofil, tak o tom vie. Lenže to vôbec nie je také jednoduché, mnohí to o sebe nevedia. Tušia, že niečo nie je v poriadku, ale nedokážu to pomenovať. Exhibicionista vám povie, že on si šiel iba zabehať do parku. A to, že sa zobliekol? Išiel sa vymočiť. Navyše sa na sexuálne deviácie pozeráme s dešpektom a taký človek sa často takto pozerá aj sám na seba. Nie je schopný priznať si, že trpí nejakou deviáciou. V rámci liečby ho musíme naučiť prijať túto deviáciu, čo niekedy trvá aj rok, kým ju prijme a pochopí. Ďalším krokom v liečbe je nájsť taký spôsob sexuálneho uspokojenia, ktorý ho nedostane do konfl iktu so zákonom. Tým bude chránený on i jeho prípadná obeť, pretože iba samotný trest deviáciu nevyrieši. Neviete si predstaviť, aký vypracovaný systém obrany má človek, ktorý s tou deviáciou roky žije: Veď ja som to dievčatko len hladkal po hlave a po chrbátiku, povie. No zabudne dodať, že dievčatko bolo nahé a že to bolo v jeho posteli. Liečba musí pokračovať ďalej aj po skončení výkonu trestu. Nie iba mesiac-dva. Väčšina deviantov, a je ich podstatne viac než tých, ktorých trestajú, nikdy v živote nijaký deviantný skutok nespáchala. Čiže mnohí sa naučia prijať svoju deviáciu a realizovať ju v medziach zákona. Zjednodušene povedané, naučíte partnerku exhibicionistu, ako sa má správať, aby aspoň tu a tam jeho deviantné potreby dokázala uspokojiť.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Danica Caisová: Od masturbácie ešte nikomu hlava nevyschla
http://zivot.azet.sk/clanok/8375/danica-caisova-od-masturbacie-este-nikomu-hlava-nevyschla.html
Celkom zaujímavý článok od Slovenskej sexuologičky
Celkom zaujímavý článok od Slovenskej sexuologičky
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 19. 5. 2013, 20:19:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přesunuto a sloučeno s již založeným.
Důvod: Téma přesunuto a sloučeno s již založeným.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1767 poděkování
- Dostal: 3670 poděkování
Re: Danica Caisová: Od masturbácie ešte nikomu hlava nevysch
Pozdě... 

Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
Kasz píše:Pozdě...

ale nevadí

-
- Registrovaný uživatel
inak veľmy dobrý výpis z celého článkuKasz píše:Danica Caisová: Od masturbácie ešte nikomu hlava nevyschla (Azet.sk)
Ak chceme, aby v budúcnosti nespáchal deviantný skutok, musíme ho naučiť rozumieť svojej deviácii. Ono by sa zdalo, že je to samozrejmé, že ak je niekto pedofil, tak o tom vie. Lenže to vôbec nie je také jednoduché, mnohí to o sebe nevedia. Tušia, že niečo nie je v poriadku, ale nedokážu to pomenovať. Exhibicionista vám povie, že on si šiel iba zabehať do parku. A to, že sa zobliekol? Išiel sa vymočiť. Navyše sa na sexuálne deviácie pozeráme s dešpektom a taký človek sa často takto pozerá aj sám na seba. Nie je schopný priznať si, že trpí nejakou deviáciou. V rámci liečby ho musíme naučiť prijať túto deviáciu, čo niekedy trvá aj rok, kým ju prijme a pochopí. Ďalším krokom v liečbe je nájsť taký spôsob sexuálneho uspokojenia, ktorý ho nedostane do konfl iktu so zákonom. Tým bude chránený on i jeho prípadná obeť, pretože iba samotný trest deviáciu nevyrieši. Neviete si predstaviť, aký vypracovaný systém obrany má človek, ktorý s tou deviáciou roky žije: Veď ja som to dievčatko len hladkal po hlave a po chrbátiku, povie. No zabudne dodať, že dievčatko bolo nahé a že to bolo v jeho posteli. Liečba musí pokračovať ďalej aj po skončení výkonu trestu. Nie iba mesiac-dva. Väčšina deviantov, a je ich podstatne viac než tých, ktorých trestajú, nikdy v živote nijaký deviantný skutok nespáchala. Čiže mnohí sa naučia prijať svoju deviáciu a realizovať ju v medziach zákona. Zjednodušene povedané, naučíte partnerku exhibicionistu, ako sa má správať, aby aspoň tu a tam jeho deviantné potreby dokázala uspokojiť.